Teret@n@

1. ahaahah koliko pobeđuješ sa ovim slikama e, al smarkov komentar sabio oplakao sam :D
    MLATONI KAKO TRAPEZIUS A? BOLI? ĆUTIMO A?
    http://www.mollynap.com/wp-content/uploads/2011/08/neck-pain.jpg

2. Kuzmane, najiskrenije bih te molio da ne ulažiš ni u kakve rasprave, pošto se tako umeš naguziti da veoma teško odolevam da te spičim u bulju, onako rasno. Ali, ipak znaš zbog čega neću na tebe udariti, lolo.

3. Tako zete a? za srce si me ujeo sad, nisam se ja raspravljao ni sa kim a i da jesam to je moje vukajlijaško pravo!!!!1

4. Ovaj Brazil mi je južnoamerički pandan Rusiji. Samo što Rusi imaju ratove i komunizam kao opravdanja škarta, a kako ove jade da opravdam? GMO, ne?

5. Какав је ово циркус од постова :))

Пресмијах се овим синтолашима, како су они прсли :))

6. Što se tiče vegetarijanstva, negde sam pročitao da je Aleksej Vojvoda vegetarijanac. Pa vi vidite.

7. ljudi poceo bi piti pivski kvasac pa me zanimaju iskustva ... inace treniram oko godinu dana nabio sam finu masu (visok 198 / tezak 107 ) al bi jos al one kvalitetne naravno , razmisljam i o dekstrozi onoj iz zdrave hrane . ako vam nije tesko bacite koji post u tom pravcu ,

8. nije moguce da treniras godinu dana a da tolko nemas pojma!

9. inace konstruktivan savet - spusti konzolu i kucaj: "kick"!

10. Nesto sam sjebao nerv na desnom delu vratne kicme u petak, i to me bolelo non stop, i ja danas navalim na trening (zagrevanje dobro i dzak) i posle seste runde osetim da ne ide na bolje, nego na gore, i batalim. Desilo mi se to pre tri godine na levoj strani, i cekao sam da prodje i trpeo jedno cetiri meseca dok mi ruka nije pocela skroz trne. Onda sam otisao kod doktora i on mi da tri inekcije Deksazona i uz masaze , i struju to je polako proslo, samo mi je taj misic na ledjima ostao izrazen i dan danas, jadnik je radio cetiri meseca bez prestanka.
    Masti ne pomazu, lekovi za bolove ne pomazu, kupio sam Dekasazon pa se razmisljam da ga roknem. Da ne zna neko slucajno nesto pametno za ukljesetenje ili upalu nerva vratne kicme? Neki dobar painkiller, ni trodon ne pomaze?

11. trebalo bi da odradi pricu, ako ne javi se doktoru...

12. inace konstruktivan savet - spusti konzolu i kucaj: "kick"!

a wild arlovski douchebag has appeared

13. Hvala Arlovski, probacu, kazu da je mast od Risa zakon, ali mi smeta mali tehnicki problem nedostatka Risa...

14. ovo ti je keva!
    veruj, najjaca stvar za misice i zglobove.

15. Torazulu, idi kod dobrog kiropraktičara da ti "iskrcka" vrat. Trenutno prestanu bolovi koje ni blokade, ni trodon, ni oni "ruski" flasteri nisu mogli da odagnaju.
    Moj muž teo da svisne od bolova u ramenu, mišić na ruci počeo da atrofira. Posle dve seanse progledao čovek, a trpeo bolove ko zna koliko dugo.
    A bilo je do nekih pršljenova na kičmi u vratnom delu.

16. E, treba mi mala pomoc od nekog ko ima iskustva sa vezbama, teretanom i svim stvarima:

>Da li da treniram svaki trening celo telo ili da podelim na dane?<

Citao sam i raspitivao se i misljenja su prilicno su podeljena. Ne zelim da idem u teretanu, niti sam ikad isao, sve radim na spravama u kraju.

Nemam takodje nikakvu zelju da budem nesto ekstremno nabildovan ili da budem neki bodibilder. Gledam ljude po kraju koji rade godinama i do jaja su izdefinisani i kazu da uopste nije problem ako radim full body treninge i da oni to rade ceo zivot bukvalno. Takodje vidim da legende tipa Hannibal for King ili Denis Minin isto rade full body, a i sami znate u kakvoj su formi.

Znaci, full body ili da podelim po danima?

17. Nemam takodje nikakvu zelju da budem nesto ekstremno nabildovan ili da budem neki bodibilder.

Jebiga brate ne smeš onda vežbati jer je rizik da postaneš ekstremno nabildovan i pro bodi bilder..

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.