Teret@n@

1. Loš trening u pičku materinu! Nema ništa gore nego kad odradim u petak loše i onda moram da čekam ponedeljak da se popravim. Jebo me pas!

2. Мени је већ недељу цечу исхрана го курац. Данас нисам имао шта јести конкретно па таманио симултано печење и колаче, убио сам се. Два месеца сам имао ок исхрану, чак сам се почео доводити у ред, а сад, након неколико дана, опет сам отекао.

3. Ispišaćeš to za 3 dana.

4. Ja sam se danas rasturio.

Prvo odradim jutros kružni trening, 25 minuta al rasturanje, pa oko 5 odradim rushfit al trening koji je prvi put danas na programu, znači majica mi je bila kao potopljena u vodu, havarisao sam se načisto.

Moram praviti večeru ali ne mogu dustanem iz stolice, fataju me grčevi u nogama xD

5. Ma ja sam ok jeo al me nešto pala snaga u pm. Sigurno zato što sam kreten radio 5-3-1 pon(bp) uto(dl) čet(sq) i danas preskočim rameni potisak i uzmem da radim jebene ruke u super serijama...Jebo me konj i jebale me ruke!

6. Ja se vrlo lako pretreniram. Tačnije, i ne pretreniram se, ali odradim toliko jako da imam strašne i duboke grčeva, posebno kad noge gazim i posle nisam ni za kurac. Ako bude sreće, možda opet počnem neku suplementaciju uzimati uskoro. Videću na leto neku kao dijetu da odradim, ali sve zavisi od obaveza.

7. Ја сам спржен после данашњег тренинга, као болестан сам, лежао до малопре.. Да ли сам сувише хардкор? Кацмо код супса, можда у понедељак узмем неки креатин, све зависи како одиграју Сити, Фрајбург, Зенит и Звезда (проклетница) :v

8. koji ćeš duzmeš. oš od ult. nutrišna?

mene pre neki dan kacam završio grudi uzeo da radim propadanja, kako sam uradio par ponovaka stego me grč u listu hteo sam da riknem od bola

9. Ja sam u srijedu uzo monohidrat, optimum nutrišn, 30 maraka 300g.....

SACE PUNIM ZDVAES GRAMA JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTIMA!

10. Meni kreatin dobar samo ako sam na 20 grama čim prekinem punjenje ič mi ne valja.

11. Odradih ramena i triceps danas. Jbm ga, moraću bataliti ove pozerske treninge i opet odraditi GVT. Kad ostavim pljuge, kapiram da će biti više prostora za bolju klopu.

12. Prove, je l' si ti nekada ostavljao pljuge ranije? I da li sad misliš da ih ostaviš zauvek?

Meni nije jasna jedna stvar, nisam član drugih foruma u balkanskoj regiji, ali sad nešto čitah i videh lika koji ima 28000 poruka na nekom forumu, još je i admin/moderator, a i pored svega toga piše sve malim slovom, "ošišanom" latinicom, bez znakova interpukcije, nerazumljivim i loše sklopljenjim rečenicama... Pa me zanima da li je mene vuka razmazila (mislim na to što većina članova vukajlije poštuje pravila pravopisa) ili je ta osoba izuzetak?

13. Ima toga koliko 'oćeš, posle nekog vremena ćeš se navići pa neće da ti smeta toliko.

14. Peđa Petrović? Lololo

15. Vetre, dok nisam pušio imao sam oko 115kg i tad sam bio najjači po pitanju snage, čak sam i bio prilično izdržljiv, ali sam jeo... to je za nevericu. Pre dve i po godine sam napravio prvu pauzu i od tad nisam vezao 4 meseca aktivnog treninga. Imao sam dve pauze od po 8 meseci i tek sam sad razlučio sa sobom da idem potpuno posvećeno. Jbg, duvan i sport nikako ne idu.

Druga deo pitanja mi nije jasan, tj. ne razumem svrhu pitanja.

16. I ja sam na njega prvo pomislio. :D

17. Pretpostavio sam i ja da je Peđa u pitanju. Peđa je dipl. pravnik, koliko sam upućen, i poseduje možda i najveće znanje u ovoj oblasti u regionu, ali jednostavno ne obraća pažnju na daktilografiju. Mada, ako ćemo realno, jedino me zanima sadržaj onoga što se tamo piše, tako da briga koga da li je svaki zarez na mestu. Ako ne želiš da dižeš tegove kako valja i ukomponuješ ishranu s tim, uvek možeš čitati Valdemara na temi o postojanju svemira.

18. Ma jok kod njega nisu u pitanju pravopisne greške već opšte neznanje. Provalio sam da neke reč čak ni ne zna kako se pišu već piše neke svoje hibridne pa nagađaš šta je hteo reći... Što se tiče znanja- zna.

19. Postoji desetak ljudi koji su aktivni na forumima ovog govornog područja koje kad iščitaš možeš imati znanje 10X veće od studenta DIF-a npr. Prosto je tako. Od snage, preko ishrane i treninga, do dopinga; sve je pristupačno, samo treba čitati.

20. A svi ti forumi imaju istu boljku - poslije određenog vremena pitanja se počinju ponavljati pa se novi članovi napušavaju i onda forumi zamru ili njih trojica četuju na podforumu RAZNO-KAFANA-PRIČAONICA.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.