U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Бануј га Пров.
reaktor a? i kako je ovo? jel stvarno ostaje napumpanost mišića posle treninga kao što kažu?
Ne znam koliko mi to zdravo da ti se krv pumpa u mišić non stop, na koju on to foru radi ne kontam..saću malo iščitam o njemu
Азотни реактор, па брате кад попијеш ту светлећеплаву текућину постајеш животиња, и психа и снага су на максимуму...некад ми дође да дижем справе а не тегове. Рецимо да је то најприближније објашњење.
Е сад, некад осетиш неко пецкање по лицу и телу али јебига, то је занемарљиво.
Tilmo nije razlika u suplementima, nego u ishrani. Da si pojačao ishranu, potpuno isti efekat bi bio, možda i bolji.
zavisi ako uz dobru ishranu i dobar trening koristiš dobru kombinaciju suplemenata naravno da će efekat biti bolji, ali naravno da to nije jedini način da dobiješ rezultat, toe poenta.
Tијело ти производи већ тај азот оксид, само што он нестане јако брзо, нпр за 5 секунди, а ово кад попијеш, производи га јаче и боља је прокрвљеност мишића...
Читава филзофија...
Е сад, некад су били јачи препарати, читао сам, вели тип ПОПИЈЕМ ТО; ДОЂЕМ У ТЕРЕТАНУ; ОДРАДИМ ЈЕДНУ СЕРИЈУ ЗА БИЦЕПС, НЕ МОГУ РУКУ ДА СТЕГНЕМ ОД ЊЕГА; А ВЕНА НАБРЕКНЕ...
Има' је Џек 3 д геранијум ка' и још неки препарати, али су морали да избаче гомна због допинг контроле јер су сви који то узимају били позитивни...
Их... :)
Ја сам пробао NO Xplode нисам нешто осјетио то повећање снаге итд... Додуше, нисам баш осјетљив на кофеин па да ме оно дигне итд, али ето...
Nećeš od njega osjetit bog zna šta.
Uzmi shotgun. Boli glava.
Проба' ми га је друг, вели срањо...
Мислим да они на свакога дјелују другачије, тврдим то...
Додуше, мене не занима кик, кофеин и да ми да вољу за тренирање, то ми не треба :)
Na ovu temu uđem jednom mesečno i gle čuda, teretana je u drugom planu :)
Jes kad troši bugarski.
Nek naruči sebi iz Njeačke, ima da ga opali, mravinjak pod kožu da mu uđe.
Е то је друго...
Проба' је и Џек из УСА што му је брат посла' и проба' је овај одавде, вели ниђе везе, тај из УСА га је растурио, овај ништа :)
О'кле ја да наручим, окле гомна....
pansport od skoro pakuje u bugarskoj ko zna šta oni mute pa vi vidite ko nam je najjači prodavac, preporučio bih ogistru svima da preko tog sajta naručuju ako išta uzimaju za njih nisam čuo da pakuju sami svoje praškove jedino lo
Код нас је Панспорт најскупљи и то охохо, тако да код њих не бих купио ништа свакако...
ja sam kupio u pansportu Mass20, vdećemo da li će da deluje (inače imaju popust 10 posto na sve prizvode). Ima li neko iskustva sa tm suplementom? Pio sam obični mass (scitech nutrition) ali on je bez kreatina i odnos dekstroza/proteini je u korst šećera a mass 20 ima nešto jači procenat proteina.
brate mičeli taj mass 20 po meni nije nešto, po porciji od 50 grama ima 10 grama proteina a 35 grama šećera, jedino što ima je 500mg kreatina monohidrata mada je i to slabo.
bolje da si uzeo neki whey koji po porciji od 30 grama ima 25 grama proteina i kreatin uz to da piješ.
Čak je i volumass 35 dosta bolji.
Linkovao sam u nekom od prethodnih mojih postova koji bih whey sad uzeo
jebiga. Uzeću taj sa jačim proteinima kad pojedem ovaj.
A ovo što kažeš da se pakuju u Bugarskoj (možda neki proizvodi), na kutiji piše Mađarska, ne bih ja tu stavljao znak jednakosti.
EDIT: Moj cilj nije definicija, vene, sajle ni konopci, samo 10kg telesne mase (ne nužno mišićne)
Gejneri su sranje.
Kutija nije mjerilo. I na Weideru piše MADE IN USA pa se pakuje u Osijeku kod Miroslava u podrumu.
svejedno burazere nećeš dobiti od šećerštine ništa, ako već uzimaš preparat onda uzmi da bar valja ičemu, uzmi volumass ako hoćeš masu dobar je i jedi kao lud i pij dosta vode. jer sam preparat ništa ne znači ponoviću ovo milion puta ako ne jedeš dovoljno.
EDIT: Realno skočko može da napiše šta hoće a da sam sipa prašak za veš i šećera i ištampa preko 100% whey preko kutije. lolo
Зато кад ђед закоље јање и прасе нема да бринеш.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a3/1328101861_Thumbs_Up.png
Moji baba i deda pre neki dan zaklali 49 pileta, jedno krepalo spontano pa ga ne racunamo :)
Hiljade i hiljade g 2-1-1 BCAA iz pilecih grudi