Teret@n@

1. prove, a šta ako je princ albert :)

2. Онда, до курца...

3. Izgleda da sam se danas prersirao s vučenjima dok sam radio leđa, imam utisak da sam istegao obe podlaktice, ne mogu ruku stegnuti. Ipak, bio dobar trening: leđa, trapez i list.

4. Za V trbusnjake: Nizak bf, dizanje nogu dok se rukama drzis za vratilo, bocno izdizanje tezeg tega koji je u opustenoj ruci sa strane tela a pravi se pokret iz kuka, trcanje i sijaset aminokiselina.

5. Pre svega nizak bf, kasnije genetska struktura istih mišića i na kraju trening. Značajan broj takmičara stomak radi samo u kasnim pripremnim fazama. Inače, negde možete pročitati da ozbiljan rad čučnja više doprinosi razvoju trbušnih mišića nego bilo kakve vežbe. ;)

6. ja sam čuo da kad radiš triceps najviše dobijaš six pack smohahhaa

7. Ја сам чуо да смо сви супер у тренингу, здраво живимо, поготово спавамо правилно и то...

Пеђа Петровић сад закључава врата и креће на трчање. :Д

8. ЛОООООООООО http://www.youtube.com/watch?v=eJ7cVDgZQdg
    Али има доста јебене истине лоло, стално виђам та срања

9. Znate šta je još bolje? Kada lik radi na jednoj spravi, a na drugu sedne da odmara.

10. ај мало да причамо о исхрани.. још мало ће лето и оћу да се изрипујем па ме занима ако неко зна нешто о напитку са циметом и медом. дакле, у шољу се сипа кашика меда и кесица цимета (5гр) и то се прелије топлом водом (ваљда може и да се исцеди лимун за јаче дејство) и попије се пре јела. знам да је цимет антиоксидант и да регулише шећер, јел зна још неко о овој комбинацији и шта конкретно ради, јел ти слаби апетит, боље троши унешене УХ, шта?

11. Lololo, na 4:06 u Lakijevom klipu. Ja radim benc i sad lik koji je dosao kao sa mnom po prvi put ali zna po nesto o teretani, reci cemo da zna. I dizem ja ne znam ni koji put i dolazi onaj kriticni momenat kad jedva izvlacim. U tom trenutnku on baca bucicu i dotrcava i tako sjeda preko mene i krenu da mi pomogne da izbacim. Ja se zasmijem tom potezu nenormalno i zamalo mi ispadne teg, prisao jos jedan da pomogne da skinu teg sa mene. To mi je naj scena u zivotu mozda. Otkud mu to u glavi?

Inace moja teretana je bila gotivna jer su skoro svi radili isti dan iste vjezbe. Ja samo uzeo drugaciji plan i uvijek ko gospodin. Uortacio se sa jednim starijim inspektorom i radili zajedno (policijska teretana lolo).

12. Ja sam uz P4P uradio dosta, biceps i triceps na zavidnom nivou, 6 pack popriličan, leđa samo zgibovi. To je moja preporuka, bez kiselina, proteina, steroida i ko zna čega još. I kod mene ima dogodovština iz teretane, isto sa benča, dečku pao teg na grudi, pola sata tako držao, nije bilo nikog da mu pomogne :D

13. ај мало да причамо о исхрани.. још мало ће лето и оћу да се изрипујем па ме занима ако неко зна нешто о напитку са циметом и медом. дакле, у шољу се сипа кашика меда и кесица цимета (5гр) и то се прелије топлом водом (ваљда може и да се исцеди лимун за јаче дејство) и попије се пре јела. знам да је цимет антиоксидант и да регулише шећер, јел зна још неко о овој комбинацији и шта конкретно ради, јел ти слаби апетит, боље троши унешене УХ, шта?

Мени ово прдњава работа, тако ми дјелује...
    Шта, цимет регулише шећер, а мутиш мед који је пун шећера, додуше не оног обичног, али оно...

Смањиш угљене хидрате и масти, повећаш унос протеина + кардио и то је то отприлике, најједноставније што може.

Одрадих груди и трицепс данас, разглавих се, зло ми у дом... И дођем дома морах да поједем туњевину и пиринач спремих... Вртим се по кући и случајно реко' да бачим поглед има ли што од роштиља што се правио јутрос, кад оно БИНГО, парче пилећег бијелог па поједох и то, ко га јебе :Д

14. hahhahah koji ste ludaci, ovaj što je držao teg pola sata pobedio, ne idem dugo u teretanu tako da ne znam puno takvih događaja al' ima jedan ludak što je išao jedan mesec u teretanu, dođe sedne da radi ramena i sad se ispruži napred dok sedi na klupi i gura šipku gore dole u nepravilnom položaju skroz, i sad gazda mu kaže ne radiš pravilno brate..a njegov odgovor je znam brate samo sam jednom jeo danas.lo

15. Ja kontam da ova tunjevina sto mi jedemo poslije treninga go kurac. Ko zna od kakvog se to smeca pravi, a mi tripujemo nesto ozbiljno. Ja placam tunjevinu 1.55 KM po konzervi, to je oko 80 centi, a ima 170gr. Dje to moze valjati?

Lolo, ima neka fitness tunjevina, kao ima 30gr proteina na 100gr i kosta oko 3.5 KM, manje od 2 jura. Tako da ja mislim da je pokusaj napredovanja sa dobro ishranom pucanje u prazno jer to nije dobra ishrana nego smece golo sa puno aditiva.

16. Ulovite sami ribu fenseri, nemoj sve na gotovo da čekate!!!1213

17. Ja kontam da ova tunjevina sto mi jedemo poslije treninga go kurac. Ko zna od kakvog se to smeca pravi, a mi tripujemo nesto ozbiljno. Ja placam tunjevinu 1.55 KM po konzervi, to je oko 80 centi, a ima 170gr. Dje to moze valjati?

Тај рад :)

Lolo, ima neka fitness tunjevina, kao ima 30gr proteina na 100gr i kosta oko 3.5 KM, manje od 2 jura. Tako da ja mislim da je pokusaj napredovanja sa dobro ishranom pucanje u prazno jer to nije dobra ishrana nego smece golo sa puno aditiva.

Још један тај рад :)

Боксеру, ја кад бих ловио, доша' бих на 50 кила :))

18. Sveža tuna je na pijaci oko 3000 din/ kg tako da nema šanse da ono iz konzerve ista valja. Retko je jedem, ne volem.
    Sad odrah 3 girosa, voolim nedelju!
    Inače ovo za cimet i med je fazon blic žena dijeta.
    Glupost! Idi na keto ako si baš masan il na rotacije uh. Uostalom udji na temu nutrition na x3mforumu i ti sve piše...

19. Smare setih se tvog posta od pre neznamkoliko dana

http://youtu.be/56MZjPykQ7A

20. Како је овај црка', морам одгледат још његових клипова :))

Али кад смо већ поменули, $утра им је пукла погибија, радим ногаре :)

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.