Teret@n@

1. Kod nas u teretani ima neki lik znači ogroman je. Ne po širini i to nego po visini. Kada radi na lat mašini sedne na pod i tako povlači.

2. taj će da poleti sa tim nogama

3. Taj bio sad prvi na Srbija open-u i drugi na prvenstvu Balkana u kategoriji juniori do 75. Grudi i ruke mu nisu nešto jaki al zato noge jebu.

4. Do 75?! Koliko je visok kad ima ovakve noge?

5. Napumpano :D

kad prestane duzima hemiju izduvaće.

6. Jebem li ga, nije nešto visok. Znam ga iz viđenja, neki moji drugovi trenirali plivanje s njim, kažu puca 700-800 evra mesečno za suplemente i hemiju.

7. Ima se, može se. Pojede 800 jura, uradi čučanj jednom nedeljno i eto.

8. Лари, што сереш у ове ситне сате?

9. Sprdam se malo. A reci da je realno da ima ovakve noge sa 75 kila?

10. Da se pojede 800 jura, pojede se. Al se zato i vežba do jaja.

11. Ma naravno da vežba, nije pucao Sintol sigurno, sprdao sam se za ono jednom nedeljno čučanj.

12. Овде је вероватно у касној фази такмичења кад је потпуно празан и труди се да упадне у категорију. На самом такмичењу они имају по неколико килограма више. Свеједно, то вас не занима овде.

13. I to što kažeš... Svaka mu čast u svakom slučaju.

14. Е како иде то пред такмичење? Мора да има нпр одређену килажу на вагању, а онда?
    Може да пеља и да се убије, такозвано пуњење, је ли?

15. Mare, guglaj "carb loading". Ovo takmičarsko punjenje je malo "začinjenije", ali koncept je isti.

16. Претпоставио сам :)

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.