Teret@n@

1. Идем да унаказим ноге сад

2. Za provirona i skocimisa: Da li je ovo zaista najkvalitetniji, najcistiji i sa najvecim sadrzajem Bcaa whey protein ili je sve to samo stvar reklame? Najprodavaniji na svetu svakako jeste:

http://imageshack.us/a/img849/310/optimum100wheygold5lb.jpg

Da li neko ima iskustva sa ovim, sadrzi i casein i kreatin sto mi se bas i ne svidja, koristio bih samo whey pored veoma sredjene ishrane, kao sto je recimo ovaj iznad:

http://imageshack.us/a/img716/1034/nitrogoldpro.png

3. Pa sad.... Na našem tržištu vjerovatno jeste.
    Ne znam baš za sve jer ih nisam ni sve čitao, ni upoređivao i to, ali sa gold standardom nikako ne možeš da omašiš, na našem tržištu bolje ćeš rijetko sresti. Mislim da je čak najbolji na našem tržištu. Jedino ako naletiš na oriđiđi Gaspari. Aha, da.

4. A Biotech je kod nas sranje, smeće i mađarsko govno.
    Njega ganjaj u Amerikama.

5. У праву је Скочко. Иначе, тај протеин сам пазарио пре неких 4 године, био сам одушевљен. Да ти дочарам колико је то био до јаја протеин, да уопште нисам на некој као сређеној исхрани и да испред мене као посластицу ставиш најбољи сладолед на нашем тржишту и овај протеин, увек бих овај протеин узео. Толико му је добар укус. А увек је све прављено за неше тржиште засрано, од цигарета до протеина.

6. Вјероватно по стоти пут је ово питање, али како узимати креатин, колико грама узимати у фази пуњења, колико фаза пуњења траје, колико траје одржавање и када паузирам и колико ?

7. Faza punjenja 4x5g dnevno 7-10 dana, za održavanje 5g dnevno posle treninga, ne moraš da pauziraš uopšte ako ne preteruješ s dozama.

8. 4-6 sedmica pa pauza 2-4 sedmice, pa onda opet.

Mutiš ga u toploj vodi, piješ na prazan stomak.

9. Мислим да су јуче моји листови схватили поруку.

10. kupio danas gold standard 5kg , i kreatin od ON takodje , danas poceo trositi , okus korektan , kreatin se fino topi u vodi . Lik sto mi je prodao ovako me savjetovao da uzimam : prije treninga kasika supena dekstroze i kasicica kreatina , nakon treninga dvije mjerice proteina kasika supena dekstroze i kasika kreatina , rekao mi da izbjegavam fazu punjenja , da tako sad radi raja ... uz to sam kupio oko 15 kg purecih prsa , 5 kg domace konjetine (nije ona sto je kljukana tabletama i hormonima) , nesto govedine , 3kg muslija , brdo grozdjica , tunjevina .... momentalno sam tezak 106kg , visok 198 , obim ruke je 43 , obim grudi 145 , sad cu da se ubijam jedno mjesec dva od ovoga svega pa nek mi bog pomogne :)

11. Lololo, svaka cast, ja bi od toga za 2 mjeseca dobio 20kg. Koliko te izaslo ovo sve?

12. О у пичку материну, кол'ко је то пара, брате?

Рачунам неђе преко 200 еура не рачунајући говедину, мусли итд...
    Је ли?

13. Ја сам ка' овај лијево, само ми је мало мањи обим руке.

14. murbi postavljao sam sliku na temu a i mozes me dodati na fb ako ne vjerujes . ovo , ja sam i sam naveo da nisam nikad uzimao suplemente ali se redovno hranim kvalitetno , napredovao sam za godinu dana jako puno ... gold standard kosta 250km , kreatin 30 km , a za meso je stara zaduzena , to je od nje (purane sami uzgojimo na selu) , konjetinu stari donosi sa sela od nekog prijatelja i tako , a musli i ove zajebancije sto sam uzeo kostalo me mozda nekih 60-70km . e da mi jejos trbusnjake nabiti prodao bi dusu djavolu :)

15. Ne verujem da je debeo iz njegovih postova analitički zaključujem da je jako mršav i da želi maaaasu. Al kucanjem po tastaturi je neš dobiti. Šta ćeš fazon jesti kilo i po mesa dnevno? Da... Procena visina 173 težina 62.

16. https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/313419_361413187306364_1558310870_n.jpg , ja jako mrsav ? cemu tolika neljubaznost i netrpeljivost ? stvarno bezveze , ovo je najzatrovanija tema na vuki ...

17. Stabby, скини мајицу и фронт дабл бајсепс и бек лат спред. Ово није достојно ни фејсбука. :Д

18. momentalno sam tezak 106kg , visok 198 , obim ruke je 43 , obim grudi 145

Arlo valjalo bi da nekad overiš sve postove pre nego što pametuješ, smara malo to..

Al kucanjem po tastaturi je neš dobiti.

i ti sad kucaš po tastaturi, ne kontam? ajde mućni glavom pre nego što bilo šta kažeš sledeći put

Evo njegove slike što je kačio prošli put, verujem da bolje izgleda od vas što ga prozivate, lo iako si me obrisao sa fejsa uroše a tražio si da te dodam :D ja sam senka na mesečini
    https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/313419_361413187306364_1558310870_n.jpg

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.