Teret@n@

1. bice i to , ne volim se slikati , ovo je jedina konkretna slika sto imam , stono kazu u erekciji :D

2. Јеботе, разумио сам ове позе што је прови река', како сам ја загорио са тренингом... Кукала ми мајка...

И црка' сам тотално, само размишљам што ћу да купим да полочем од суплемената...

Добро си проша', Стаби...

3. Stabby jebiga, to ti je bilderska sujeta :) .
    Salim se, tj onaj moj post je stvarno bez imalo losih misli.

4. lepša je kad se smeška

5. Ево мало тренинг система деведесетих, вероватно је било на некој од 339 страна ал вреди се подсетити.

http://www.youtube.com/watch?v=B4vzK5jDOek

6. Najbolji BB video starije generacije koji sam ikada gledao. Koje veličine!

http://www.youtube.com/watch?v=JpKo4tt3eaQ

7. Danas u teretani radio noge. Jedva sam se popeo do stana.

8. Јебите се ви мало са тим клиповима, ја морам да учим за $утра!

9. Ae kad si već krenuo po klipovima evo ti i ovaj. :)
    http://www.youtube.com/watch?v=-5g1z5otbUY

10. Danas sam radio ovakav trening:

1 krug su 4 vjezbe i rade se bez pauza, a pauza izmedju krugova je tacno 3 min. Krug se sastoji od:

20 zgibova (radim sa opterecenjem od 12 kg)
    30 sklekova
    40 trbusnjaka
    50 cucnjeva

Po pravilu bi se trebalo raditi 5 krugova, a ja sam danas uradio 7 i smorio se jer sam vidio da me ne radi taj trening kao prije. Previse mi je mlak iako kacim opterecenje. Mozda je to do dana i temperature i raspolozenja, ali ne znam. Razmisljao sam da napravim prsluk neki u koga cu nabacati ploca nekih do 10ak - 15 kg i sa njim sve raditi. Ovaj trening od sedam krugova sam uradio ispod sata, oko 50 min. Sta vi mislite o tome i da li neko koristi prsluk ili je koristio?

EDIT: Kasnije sam radio neke vjezbe za podlakticu pa me to izgotivilo malo...

11. Који ће ти курац прслук....
    Руксак обични или неки каиш и направиш неки додатак да окачиш тежину...
    Ја сам направио тако неку импровизацију и ради поса' одлично...

Испод 10-15 кила нема што додават', знам по себи, го курац...

12. stavljaj opterećenje u ranac običan jbt

13. Ма бољи је прслук. Још боље је оно што је направио Петар Миленковић у видеу који сам качио скоро (инвалид, ставио 60кг оптерећења и радио згибове).

14. brate on okači ono oko ramena i stavi 60kg na grudi, čini mi se da je zajebano i teško za ramena dok radi zgibove

15. Čovek radi 20 zgibova sa opterećenjem, a ja ne znam dal mogu 10 bez. :( Tuga....

16. Znas kako, koristio sam ruksak, ali rijetko koji moze izdrzati 15-20 kg tereta, a i kad izdrzi sijece ramena najstrasnije tako da sam odlucio da napravim prsluk i usijem dzepove i po ledjima i rasporedim lijepo tezinu i milina. Mogu sve vjezbe onda da radim ko covjek da me to ne maltretira. Prsluk zakopcam i gdje ce bolje?

17. Kod mene jedan u teretani donosi lance i karabinjere od kuce da bi privezao sebi na struk 40 kg kad radi propadanja?!

Izneverovanje!

Ja u ranac stavljam jednu desetku kad radim uske zgibove i mislim da je to maksimum sto moze ranac da izdrzi.

18. Ја имам неки појас са јакне који сам одма' скинуо и друг има неко говно што се качи и то смо свезали за овај појас и имамо доље закачку и лагано качим и 50 кила на то, ставим око појаса и удри....
    Нпр данас сам листове радио са 42 кила чини ми се...

Што знам, мени одговара тако више него у руксак јер ми фино стоји око струка, али ови што се љуљају кад раде и што не умију да стану кукају како им смета за јаја, е па господо мало се нормализујте.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.