1 krug su 4 vjezbe i rade se bez pauza, a pauza izmedju krugova je tacno 3 min. Krug se sastoji od:
20 zgibova (radim sa opterecenjem od 12 kg)
30 sklekova
40 trbusnjaka
50 cucnjeva
Po pravilu bi se trebalo raditi 5 krugova, a ja sam danas uradio 7 i smorio se jer sam vidio da me ne radi taj trening kao prije. Previse mi je mlak iako kacim opterecenje. Mozda je to do dana i temperature i raspolozenja, ali ne znam. Razmisljao sam da napravim prsluk neki u koga cu nabacati ploca nekih do 10ak - 15 kg i sa njim sve raditi. Ovaj trening od sedam krugova sam uradio ispod sata, oko 50 min. Sta vi mislite o tome i da li neko koristi prsluk ili je koristio?
EDIT: Kasnije sam radio neke vjezbe za podlakticu pa me to izgotivilo malo...
Који ће ти курац прслук....
Руксак обични или неки каиш и направиш неки додатак да окачиш тежину...
Ја сам направио тако неку импровизацију и ради поса' одлично...
Испод 10-15 кила нема што додават', знам по себи, го курац...
Znas kako, koristio sam ruksak, ali rijetko koji moze izdrzati 15-20 kg tereta, a i kad izdrzi sijece ramena najstrasnije tako da sam odlucio da napravim prsluk i usijem dzepove i po ledjima i rasporedim lijepo tezinu i milina. Mogu sve vjezbe onda da radim ko covjek da me to ne maltretira. Prsluk zakopcam i gdje ce bolje?
Ја имам неки појас са јакне који сам одма' скинуо и друг има неко говно што се качи и то смо свезали за овај појас и имамо доље закачку и лагано качим и 50 кила на то, ставим око појаса и удри....
Нпр данас сам листове радио са 42 кила чини ми се...
Што знам, мени одговара тако више него у руксак јер ми фино стоји око струка, али ови што се љуљају кад раде и што не умију да стану кукају како им смета за јаја, е па господо мало се нормализујте.
bice i to , ne volim se slikati , ovo je jedina konkretna slika sto imam , stono kazu u erekciji :D
Јеботе, разумио сам ове позе што је прови река', како сам ја загорио са тренингом... Кукала ми мајка...
И црка' сам тотално, само размишљам што ћу да купим да полочем од суплемената...
Добро си проша', Стаби...
Stabby jebiga, to ti je bilderska sujeta :) .
Salim se, tj onaj moj post je stvarno bez imalo losih misli.
Baš je lepa slika.
Boginja Stoya
http://25.media.tumblr.com/tumblr_lv3fdbNNVo1qfp3dso1_500.png
lepša je kad se smeška
Ево мало тренинг система деведесетих, вероватно је било на некој од 339 страна ал вреди се подсетити.
http://www.youtube.com/watch?v=B4vzK5jDOek
Najbolji BB video starije generacije koji sam ikada gledao. Koje veličine!
http://www.youtube.com/watch?v=JpKo4tt3eaQ
Danas u teretani radio noge. Jedva sam se popeo do stana.
Јебите се ви мало са тим клиповима, ја морам да учим за $утра!
Ae kad si već krenuo po klipovima evo ti i ovaj. :)
http://www.youtube.com/watch?v=-5g1z5otbUY
Danas sam radio ovakav trening:
1 krug su 4 vjezbe i rade se bez pauza, a pauza izmedju krugova je tacno 3 min. Krug se sastoji od:
20 zgibova (radim sa opterecenjem od 12 kg)
30 sklekova
40 trbusnjaka
50 cucnjeva
Po pravilu bi se trebalo raditi 5 krugova, a ja sam danas uradio 7 i smorio se jer sam vidio da me ne radi taj trening kao prije. Previse mi je mlak iako kacim opterecenje. Mozda je to do dana i temperature i raspolozenja, ali ne znam. Razmisljao sam da napravim prsluk neki u koga cu nabacati ploca nekih do 10ak - 15 kg i sa njim sve raditi. Ovaj trening od sedam krugova sam uradio ispod sata, oko 50 min. Sta vi mislite o tome i da li neko koristi prsluk ili je koristio?
EDIT: Kasnije sam radio neke vjezbe za podlakticu pa me to izgotivilo malo...
Који ће ти курац прслук....
Руксак обични или неки каиш и направиш неки додатак да окачиш тежину...
Ја сам направио тако неку импровизацију и ради поса' одлично...
Испод 10-15 кила нема што додават', знам по себи, го курац...
stavljaj opterećenje u ranac običan jbt
Ма бољи је прслук. Још боље је оно што је направио Петар Миленковић у видеу који сам качио скоро (инвалид, ставио 60кг оптерећења и радио згибове).
brate on okači ono oko ramena i stavi 60kg na grudi, čini mi se da je zajebano i teško za ramena dok radi zgibove
Čovek radi 20 zgibova sa opterećenjem, a ja ne znam dal mogu 10 bez. :( Tuga....
Znas kako, koristio sam ruksak, ali rijetko koji moze izdrzati 15-20 kg tereta, a i kad izdrzi sijece ramena najstrasnije tako da sam odlucio da napravim prsluk i usijem dzepove i po ledjima i rasporedim lijepo tezinu i milina. Mogu sve vjezbe onda da radim ko covjek da me to ne maltretira. Prsluk zakopcam i gdje ce bolje?
Kod mene jedan u teretani donosi lance i karabinjere od kuce da bi privezao sebi na struk 40 kg kad radi propadanja?!
Izneverovanje!
Ja u ranac stavljam jednu desetku kad radim uske zgibove i mislim da je to maksimum sto moze ranac da izdrzi.
Ја имам неки појас са јакне који сам одма' скинуо и друг има неко говно што се качи и то смо свезали за овај појас и имамо доље закачку и лагано качим и 50 кила на то, ставим око појаса и удри....
Нпр данас сам листове радио са 42 кила чини ми се...
Што знам, мени одговара тако више него у руксак јер ми фино стоји око струка, али ови што се љуљају кад раде и што не умију да стану кукају како им смета за јаја, е па господо мало се нормализујте.