Teret@n@

1. Čekaj, a ovo: "Paul "Tiny" Meeker presses 1076.9 lb (488.5 kg) (April 13) at the Southern Powerlifting Federation (SPF) Texas State Powerlifting Championships in Corpus Christi, Texas."????

2. како је посупљела плазма јеботе, сад морам да једем мљевену бевиту

3. Болестан сам, а данас су груди! :/
    Боли ме грло, али мислим да ћу сад да једем и за нека два, три сата има да тренирам па нека ми испадају џигерице напоље

4. A u komentarima

Djura Euforia Jankovic · Top Commenter · SAOBRACAJNA RAZUMES???? · 1,353 subscribers
    Lepa?
    Bleja ?
    Veza ?
    Inbox... :D

Hhahahahha

5. Jbt, 500 kila čoek gura, krutenejebo....

6. Kakav glup naslov. Najjači je na svetu jer diže 260 iz benča? To nije čak ni svetski rekord, da i ne pominjemo da benč sam samcijat nije neko merilo snage.

Ne kažem da to nije uspeh, svaka čoveku čast, al glupo je nazvati ga najjačim na svetu.

7. njegov rekord je 340 il 360, čini mi se, tako da jeste jedan od najjačih benčera.....

8. Федерација у којој се Раде такмичи дозвољава само једнослојну мајицу, тако да је у том случају раде најјачи бенчер. Иначе, долазио је два пута у моју теретану, ОГРОМАН ЧОВЕК. Има око 190цм и неких 140кг.

9. Па има више федерација и свака има своје рекордере, raw - без опреме, и са опремом. Раде са опремом бије добро преко 300, не бих да лупим али мислим да сам на тренингу видео лифт од 390. А и без опреме је на око 300, са слингшотом ради оверлоад са 330. Ма звер.

Ево један од тренинга скоро. (плесић на 2:28 лоло)

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6fPQ2ke_sHE

10. Danas je otvoreno prvenstvo u Bihaću, ide tko??
    Mensečini da ja hoću...

11. Ima da se dižu.

12. Vec neko vrijeme radim jednu vjezbu koja mi se jako svidja i provjereno odvaljuje. U principu radi se o veslanju. Obicno veslanje kao sto ova djevojcica radi, npr:

http://www.youtube.com/watch?v=yrfiMa-dWvk

Samo umjesto vesla uzimam teg tezine oko 22kg i radim isti pokret. Vjezba je kompletna i cijeli gornji dio tijela je dobro osjeti. Trapez, ramena, podlaktice i trbusnjaci su primarni, malo manje grudi, biceps i triceps sto se barem mene tice. Naravno vjezbu nikako raditi ne treba bez prethodnog dobrog zagrijavanja, ali to znate vec i sami. Radim koliko mi se da i koliko mogu po treningu, 200 do 300 obrtaja. S tim da kao jedan brojim zamah desnom, dva lijevom, tri desnom i tako dalje. Ako je neko zainteresovan neka pokusa pa neka mi javi kako mu se svidja vjezba. Za pocetak moze i da se radi sipkom 6-10 kg ili olimpijskom ko ima u teretani.

EDIT: Izvinjavam se sto sam zaboravio da napomenem ovu stvar, bio sam umoran od treninga pa skroz smetnuo, vjezba se izvodi stojeci. Malo rasirene noge i blagi cucanj. U principu da budete sto stabilniji dok je radite. Barem ja to tako radim.

13. ja kad bih radio to veslanje u teretani 300 obrtaja sa tegom na klupi poslali bi me u ludnicu xD

14. Da li radite Bredford pres (ramena) i da li vas dobro pogađa? Razmišljam da malo promenim trening, pa bih to ubacio.

15. Ја сам пробао једном ал сам добро звекнуо по носу кад сам га враћао напред па више не покушавам.

16. Ја сам се стрефио по тинтари позади али сам наставио да понављам и опет сам се стрефио и опет наставио...
    Радио сам га са малом тежином, али на крају тренинга и брже, да ми изгори рамена боље и онда сам утека' дома

17. To sam i mislio, sa manjom težinom, na kraju treninga, baš ću da probam to sutra. Valjda se neću i ja zveknuti.

18. Нешто смо испомјерали и данас ми је тренинг руку, 'начи бицепс и трицепс, кунем вам се то ми је најпосранији тренинг који постоји...
    Чим почнем тренинг са бицепсом, отписујем тренинг јер је пропа' 99%, не знам зашто, али је тако...

Морам да почнем са разбојем и вратило обрнути хват иначе оде мас' у пропас' :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.