Teret@n@

1. pekao je provirion, a onda mu je neko rekao da maslinovo ulje kada se tretira toplotom postaje vrlo kancerogeno.

2. Ја бачим једну кап уља обичног, шклапнем оно бијело и измажем тигањ са тим, а онда додајем воде и поклопим и точе ми бале док се не спреми, кад се спреми, поједем га прије него ли $еднем за сто.

3. Smare, ja gledam da dispozujem takve tečnosti na socijalno-prihvatljive površine, kao što su tuš-kabina i ženska leđa, za tiganj prvi put čujem...

4. Evo veoma dobre varijante, zdrave i bez holesterola, 3,5x jeftinije od maslinovog ulja:

http://www.biospajz.rs/palmino-ulje-1l.html

U kombinaciji sa keramickim tiganjem pravi cuda.
    Sto se tice pripreme obicnog belog mesa:

Nepunu kafenu kasicicu masti razmazati na pleh, naredjati belo meso u komadima od ~150g, blago posuti vegetom i doliti solju vode (1,5 deci). Ostaviti u rernu na 250C, za oko 10-13 min voda ispari i meso je gotovo.

5. Smare, ja gledam da dispozujem takve tečnosti na socijalno-prihvatljive površine, kao što su tuš-kabina i ženska leđa, za tiganj prvi put čujem...

Уууу, па ти ниси гладна година ка' ја :)

6. Ta priča o kancerogenosti maslinovog ulja je glupost. Guglao sam po netu, čak i pitao lekare i svi kažu da to nema veze s mozgom. Čak i svi TV kuvari prže na maslinovom ulju, tako da ne vidim razlog da i vi to ne radite.

7. Čak i svi TV kuvari prže na maslinovom ulju, tako da ne vidim razlog da i vi to ne radite.

Daću ti ja jedan ali bitan razlog: sve što imaš kvalitetno u maslinovom ulju, a ima mnogo toga, gubiš ako ga prethodno ugreješ da bi nešto na njemu pržio. Maslinovo ulje se koristi za salate, prelive, možeš i hleb u njega umakati, a ako baš moraš da pržiš onda premažeš meso maslinovim uljem pa ga spustiš u prethodno zagrejan prazan teflon ili keramiku.

U principu, kuvari po televiziji se proseravaju prženjem na maslinovom ulju jer i oni znaju ovo što ja pričam. Mogli bi isto tako efikasno da koriste i palmino ulje ali ono nije fensi. Najbolje je da maslinovo ulje samo stavljaš u salate, čuda pravi u organizmu.

8. Bruce, ok je to, ali ovde pojam prženje znači plivanje u dva prsta debeloj reci ulja. Ja kad przim na maslinovom ulju (ne pržim uvek) kanem tek 2-3 kapi, tek malo da osetim miris dok se prži. A i realno alt cave padaju kad kažeš da pržiš strogo na maslinovom ulju i odma' daju pizde, hehe. :)

9. Onda primeniš ovo:

premažeš meso maslinovim uljem pa ga spustiš u prethodno zagrejan prazan teflon ili keramiku

Pa alt cavi ispričaš celu moju priču dok se meso prži - em si fensi, em si obrazovan :)

10. Maslinovo ulje i stavljam na već ugrejan tiganj, toliko znam. Još pirinač ukrasim kari sosom, a belo meso korijanderom i pored jela i pizde bude. :)

11. Još pirinač ukrasim kari sosom, a belo meso korijanderom i pored jela i pizde bude. :)

Ovde bi se i ja razmislio :)

12. Ја украсим и пиринач и бијело месо у организам кад прогутам све ка' прасица, тамо добију украсе страшне, баш фино изгледају :)

А ма'се, они на тв су пресмијешни, ја погледам оно 5 минута и питам се ко може да гледа оно срањо, али буквално се нон стоп нешто просеравају, аветају...

13. da se ne reklamiram, i mene nerviraju :)

14. Или кад спрема неко говно и каже ''И сада ставите мало уситњене зјенице од ока змаја који је јео дјевице у 4. вијеку'' мрш гомна, стави вегете и першуна и гони све у курац :)

15. Тако некако... :)

16. Momci, da ubijete to što valja u maslinovom ulju treba vam mnoooogo veća temperatura od one na kojoj kuvate i pržite.

Slobodno pržite.

17. Opa bato, to je to:

Danas bila neka Pansport promocija suplemenata kod mene u teretani uz takmicenje u zgibovima. Naravno, tempirao sam trening grudi da se zavrsi taman kada promocija pocne, ja radim zadnju seriju a oni rastvaraju. Opa kad sam priso sanku :) !

Zgibova prvi uradio 31, siroki hvat iza glave.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.