Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Onaj osećaj kad ti laki kaže da si mašina
https://www.metalacmarket.com/product-img/org/Jh2SN_oCHK3Y9QI3RhaKg6ti.jpg
Š`o ovaj ima pokrete k`o robot? Ili se to cini zbog efekta crno-crno :D
Nego kad sam vec doso ovde, neka mi neko baci neki link sa vezbicama za trbusnjake :)
Уфати се за шипку и дижи ноге и легни, тури руке под гузицом, мало исправи тијело и ноге издигни и ради са њима горе-доље, а држи тијело у положају који ти највише напрегне трбушне...
Тако некако, мислим да је кул, проба' сам то да чињим
Evo za cou:
http://www.iwantsixpackabs.com/bodyweight/core_exercises.html
Potrazi i ab ripper x na torentu jer ti ja ne mogu poslati link na PVT posto meni nece da udje na forum regularno ili sta ti ja znam sta je.
Ima li ikakvog efekta dizati teg od 3kg jedno 150 puta u seriji?
Ako smijem da odgovorim, nekakvog sigurno ima, a kakvog to ne znam. To ces sam morati da utvrdis.
Ja sam jednom tako iz dosade dizao teg od 2 kg 1.500 puta i dosao do zakljucka da to necu nikad ponoviti vise.
Imam samo taj od 3kg, a realno, mnogo je lagan. Hocu da napravim sad neki, ali jos nisam smislio kako.
Двије овакве боце
http://www.bovest.co.rs/images/50S1.png
поцијепаш их горе, убачиш шипку, зациментираш, чекаш да се осуши, следећи дан друга страна исти поступак, ето бучице...
Za teg od 3 kg se rezultat vidi tek na 1200 ponavljaja u seriji, dok je za teg od 2 kg potrebno 2700 ponavljaja u seriji kako bi se misic pogodio.
10 serija dnevno je dovoljno, ali ne smete pogresiti u brojanju.
Али тако ради само дефиницију, не масу.
За масу ради по пола од толиких понављања али полако.
Hehehe. Este jeli duhove? Il ste imali časove kursadžisanja kod Kuzmana?
Ја само мислим да сам хумористичан.
Ка' прасе на раскрсницу.
Arlovski ovde deluje kao da si ti jeo muda ☺ ili si oduvek bio mudar ☺
Ја сам и мудоња исто, поред тога што сам пресмијешан.
Popijem 500ml vode sa kreatinom.
Onda popijem 500ml vode sa glutaminom.
Onda popijem još 200ml onako, da ljepše pišam kad se probudim.
Sjedim tako naduvan ko žabac... I onda pogledam na policu i vidim jebenu bočicu ZMA i tribulusa kako me gleda....
Kad zaplakao nisam, ne mogu više da zinem od vode.
Ајде то него још мораш и да се боцнеш уз пут. Него Скочко, изгледа да си ти једини одавде ђусовао па ако би мого да нам опишеш искуства и утиске?
A je l' neophodno toliko vode? Ja amino, whey i krealkalin sve zajedno izmešam u 400 ml.
Млого, шикнеш са 200 и попијеш пола, онда муљаш тј вртиш гомна док се не створи вртлог, а онда успеш још мрвицу воде, поновиш вртлог и ето :)
А и глутамин би мога' да умутиш са креатином, све ђутуре гомна попиј, што те кошта :)
Više će da nauče za jedan čas kursadžisanja kod mene no na 5 časova tvojih o zdravoj ishrani. muuuhneem
Da iz tvog dugomesečnog iskustva u treningu. Tri beše?