Teret@n@

1. Тако је :)

Вратих се сад са тренинга рамена и трапеза, коначно урадих трапез да сам задовољан тренингом и стадох пред огледало, кунем вам се за 30% изгледа чо'ек већи са добрим трапезом... Знао сам то и прије, али сам мислио да је мањи ефекат :)

2. E vala kad si ti zadovoljan znači da je bio dobar trening. :)

3. Па хтио сам да урадим један лаганији тренинг данас, међутим то је тако тешко, кад дођем тамо мрзим да блејим около и да не радим да ваља и онда ето, морало је :))
    Мада сам га урадио са не толико великом килажом али сам га погодио да ваља, кад бих сваки пут тако урадио, било би то млого добро :)

4. Виђи стварно личи на мене некадашњег :Д

5. Е кол'ко се пресмијах, какав је ово брат... :)
    Добар је, прича истините ствари :)

6. Previše ima egocentričan nastup. Iako on ima izuzetnu genetiku i znanje, postoje mnogo bolji bilderi u Srbiji. Svejedno, njegova je građa izuzetna. Milanović je npr. Bogotac za njega.

http://www.youtube.com/watch?v=FTMi405lkBY

7. А добро, али Милановић је тежи 10 кила од њега, јебеш га...
    Јес' животиња у пм :)
    Али опет и од Милановића има бољи, ево ја, јес' да нисам у Србију, али рачуна се и то.

Еве га један Црногорац IBFF Over All World Champion 2010 године је био
    Борко Обрадовић
    Он и ја, трећега нема да је бољи

http://4.bp.blogspot.com/-OTfPQce-0F8/T31jVHKAfsI/AAAAAAAAKmU/ud3UhuW1TIQ/s1600/velibor12.jpg

http://www.realx3mforum.com/smf/index.php?action=dlattach;topic=23273.0;attach=65978;image

ЕДИТ: Мада њега нешто нема много у медијима, не буса се ниђе :)
    И мислим да је и 2011 исто то oсвојио поново или сам пермутова' нешто.. А ок је момак, не фура се, сасвим је ок, а чуо сам да зна и да се побије добро :Д

8. Čuo sam za Borka, čak mislim da je on u nekoj tipa interventnoj jedinici, možda grešim?
    Od vaših takmičara, čuo sam za Erakovića, mada je on dosta stariji. On radi kao trener za snagu i kondiciju u timskim sportovima, mada ni za to nisam 100% siguran.

E, da, i kako da zaboraviš najvećeg čoveka možda i na Balkanu. Srđan Vukićević, mislim da je iz Bara. To je pojam veličine.

http://i54.photobucket.com/albums/g84/MR-BIG/Srdjan3.jpg

EDIT: Evo njegova tema na x3m forumu, ima poprilično slika. Čovek ima nestvaran torzo.

9. Čuo sam za Borka, čak mislim da je on u nekoj tipa interventnoj jedinici, možda grešim?

Мислим и ја да је тако нешто, нисам сигуран.

Od vaših takmičara, čuo sam za Erakovića, mada je on dosta stariji. On radi kao trener za snagu i kondiciju u timskim sportovima, mada ni za to nisam 100% siguran.

Њега не знам :)

E, da, i kako da zaboraviš najvećeg čoveka možda i na Balkanu. Srđan Vukićević, mislim da je iz Bara. To je pojam veličine.

Да бре, њега сам потпуно заборавио, виђех га скоро у каталог ултимат нутришна, човјек је огроман иначе, видио сам га једном у Сутомору, кунем ти се, врат ме заболио кол'ко сам гледа' у њега и ишчуђава' се, човјек је огроман јебено, брука :)

10. Kolko jaja jedete dnevno? Po tome se izdvajaju ozbiljni vezbaci, ja trenutno 8-10 sto znaci da sam medijum ozbiljan!

Posle 8 meseci u teretani, kad sam se malo bolje upoznao sa likovima i sl, vidi se koje bockanje radi ispod povrsine, znaci deka, depo, da bude za bazen lepo

11. Ne, murbi, to znaci da jedes 8-10 jaja dnevno.

12. Ја једем само једно јаје дневно, можда некад и два, а можда и до 10, ко ће га знат'.
    Јајо је хемија, не смије да се прича то.

13. ČMarku je do jaja, trololo!

14. Мени је до јаја чим их тол'ко једем!

15. Bolje se sramotit 7 dana na plažu nego se mučit godinu dana u teretanu.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.