Teret@n@

1. CapooN
    E da je meni volje, ko u Smarka...

Истина, воље имам на претек, кунем ти се :))

Zamal da ostanem bez glave. Ovo mi 5/3/1 nedelja i danas radim čučanj.
    Jeo ječam i konjetinu, pucam od snage. Petica leti, trojku isto vučem laganini i dolazi kec gde trebam da izguram maksimum ponavljanja.
    Prvo ide, drugo, treće, četvrto izbacujem i već lipsao razmišljam dal da se spuštam u peto rek'o ajde ionako mi je sledeća nedelja relax.
    Krenem ja fino ide, spustim se i odjednom "bam" u trenu izgubih koncetraciju u sekundi mi prošlo iljadu misli od pucanja kaiša do kile. Zapravo mi je pukao šorc. Jedva sam se iskontrolisao i izvukao lift. Baš mi je bilo opasno po glavu. Sad me izlajkujte da se opasuljim. loloo

Јебем ли га, мени се није никад десило јер вазда носим широке шортсеве, али ме подсјети на то да ми се деси да се замислим нешто док радим неке вјежбе и одједном стрекнем :))

У Смаркили може добар бенч бучицама да се одради, једноручно веслање.
    Андреј, зато ја радим чучањ гологуз, у почетку ми је било мало непријатно ал се навикне човек.

Да бре, веслање, бенч бучицама, комбинујем за бицепс, трицепс, за све ми ваљају, килажа је килажа :)

Хахахаха, замислио сам сад чо'ека у теретани гологузог и има каиш само около :Д

2. Od sad čučanj radim u kiltu. loljolo

U čemu, tj. kako ga spremaš?

Možeš da ga kuvaš kao pirinač ali meni bolje ide u slatkim varijantama. Potopio sam ga u vodu preko noći da krene da naklijava i onda sutradan kuvas oko pola čuke. Ja sam ga kuvao u vodi dok nije sve upilo i onda sam prelio mlekom i sačekao da se ohladi pa sve izblendirao sa malo pečenog lesnika i badema. Ukus nenadjebiv! Još sam pravio pljeku od konjetine. Milina:)

3. Zvuči dobro, moram da probam. Hvala.

4. A najbolje je to što je cena 80 dinara za kilo. Imaš do jaja UH za des' dinara.

5. Ukratko, mnogo malo imam kila na moju visinu (192), kako da se ugojim pa da krenem ko covek u teretanu, iso sam pre ali nema nekog efekta.

6. Ukratko, mnogo malo imam kila na moju visinu (192), kako da se ugojim pa da krenem ko covek u teretanu, iso sam pre ali nema nekog efekta.

Ukratko, čitaj temu od početka, može svašta da se nauči. Ne sprdam te.

7. bolje mi odgovori lolo, kolko kalorija i to, gejnera bez

8. ja i laki igramo 1na1 i pitam se sto laguje lakiju a dzanki na temi malopre, pa izadji pa surfuj konjino lolo.
    koliko kila imas, manco ima tvoju visinu i nekih 60 kila, jesi tolko los?

9. Ne bih da iznosim tacan broj, ali imam vise kila od Mance lolo...ali ne mnogo...

EDIT: Arlovski, zanimljiv predlog, ali cuo bih jos par.

10. 192 ал се извуко младац ју ју

11. Ако си природно танан тешко ће то да иде, баш неки височији причаше о томе на прошле 2, 3 стране.

12. Neš ništa postići ako ti sad neko kaže radi ovo ili ono. Jednostavno izostaviće dosta stvari a ti ćeš u najmanju ruku biti zbunjen. Ako baš želiš da saznaš nešto o treningu i ishrani idi lepo na x3mforum i čitaj po malo i vremenom će ti se znanje širiti i sam ćeš sebi odgovoriti na sva pitanja koja te sad muče.

13. Pih...pa recimo da sam bio u bolnici, tu sam naglo izgubio kilograme...

14. saću ti kažem nešto džanks, ja sam se ugojio za mesec dana 6 kila samo jeo ništa pio nisam(od preparata) za još mesec dana još 5 kila sam dobio, na polovini drugog meseca sam počeo da pijem protein, recimo da sam par kila dobio od njega, ali više mislim da mi je pomogao da definišem masu koju sam dobio za kratko vreme tj da mi je pomogao u definiciji a ne da se ugojim, evo sad treci mesec nisam se ugojio ni kilo ali izgledam bolje dosta no prošli mesec tj izdefinisaniji sam no što sam bio, stalo je gojenje jebga ide polako sad ono sma se ugojio jer sam iznenadio organizam inače se teško gojim jako ceo život sam vukao istu kilažu, nekih sedamdeset jedno kilo, na mojih 198 do 200 cantimetra to je jako malo(sad imam 83) bilo i uvek sam kukao kako je krivo nešto treće a ne ja, eto pre tri meseca sam to odlučio da promenim tako što sam umesto što sam legao u 4 u noć legao u 12 sati, budio se u 9, a ne u 1-2, jeo 6do7 puta dnevno prva dva meseca, bukvalno šta god stignem, jaja, meso, ribu, voće, povrće, šta go nađem u frižideru, znao sam pojesti preko 15 jaja dnevno lolo jesam preterivao al jebga tolko mi je jaka želja bila, jeo sam na silu hranu, jer kako preći sa 2-3 obroka koja sam godinama upražnjavao na 7 obroka, jako zajebato je bilo u početku al sad sam već navikao organizam i proširio želudac ogladnim svaka 2 sata mi se traži nešto da jedem, to ti isto savetujem ja, ali naravno vežbanje, teretana, trčanje šta god, tebi bih preporučio teretanu jer realno ne verujem da imaš snage i da si ikad radio badivejt vežbe, i od vežbanja naravno ogladniš i to ti pomogne da još jedeš, uh roman ispričah al uglavnom poenta je da jedeš, imaš ovu temu pa listaj jebte sve imaš lepo objašenjeno.
    I dalje mislim da sam mršav al srećan sam što sam bar nešto učinio, dovoljno je za početak, sad još 10 kila želim tu već želim da uzmem neki gejner i ozbiljnija ishrana.

15. Mogu da zamislim kako si se obradova SMarkane. :D Stvarno su ih pro odradili.

А чега нисам, ка' мало дијете, мора' сам их пробат' ноћас...
    Уф, сагорио сам бицепс, а и трицепс, брука како сам их добро урадио :Д

16. Е, да, сачека ме 400 грама пастрмке, кувани кромпир и некакав зелениш, пометох то и ето тако :)

17. Odlicne bucice SMarko, nema sta! Dobra je ta ideja gradnje neke privatne teretane, svidja mi se.

18. Сад чекам ћалета да набави шипку пуну неђе, и ја гледам али ниђе нема у пм, а онда је носи код пријатеља ковача да је испресавија као ЕЗ шипку, то ће већ да буде починак :))
    И планирамо да направимо лат машину, али нешто ми се пренемажу ови, надам се да ћу им дати подстрек мало, да се мрдну :)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.