U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
http://youtu.be/xwzXjry6s6g
bajato
А то да ли је нека вежба "добра" или није доста је и ствар тренда лоло. У свету лифтинга има хиљаде вежби, наравно, не могу се све радити на истом тренингу иако је добар део одличан. Па тако са времена на време неко прогура неку вежбу и она постане тренд у одређеним круговима, сада је то још лакше захваљујући друштвеним мрежама, тако да у једном тренутку можете да имате воршипере џиема, а да га неки други круг уопште не ради, и тако у циклусима.
То је отприлике кад се ја сморим да радим исто па кренем да радим неку нову вјежбу и сви ми умиру од смијеха, а онда након одређеног времена је пробају и затим крећу сви да је раде, оца им јебем :Д
Одрадих један од краћих али јачих тренинга за рамена, трапез нисам радио јер сам јуче радио леђа па је и он био укључен, осјећам га....
Урадих на крају двије вјежбе за ротаторе, одличан је осјећај, јебем ли га :)
Него, једно питање за вас...
Кад бисте морали да пропуштите један тренинг, који би то био, којег бисте се најлакше одрекли?
А који не бисте пропуштили никако?
:)
Е па јебига ја радим или фул боди, фул боди горњи/доњи део, бенч+чучањ, соло бенч, соло чучањ, а пре само имао и посебан тренинг за прес и мртво. И кад би морао да се одрекнем неког онда би то били прес или мртво тренинзи лоло, а рецимо да чучањ не бих пропустио.
Хуху диви га Лаки, а ви само зајебавајте Кузмана, кад једном окачи слику ко Лазар да попадамо на дупета а испод "стрикт веркаут фоева".
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1441368_424602217639217_229847949_n.jpg
Valja li cemu forma?
http://www.youtube.com/watch?v=tjp2a0wN0Tg
Јел овде има 123кг или оно 123 чисто онако?
Прво ово је прелако за тебе да би се тестирала форма. Шипка је баш близу поду, треба то на већој висини да буде. Колена ти иду много напред у доњој тачки, цеванице треба да стоје право а шипка да иде уз њих или врло близу. Можда мало доња леђа повијена, није страшно, доста тога је проузроковано овим дефицитом шипке. Значи превише си нагнут ка напред а све то треба приликом вучења да иде уназад.
Ima 60kg, nemam vise tegova. Problem je sto su desetke najvece, a i sam vidis njihov obim, preblizu podu. Znaci da stavljam nesto ispod njih da budu vise. U principu kontam da je sve do sipke i manjka kilaze u ovom slucaju. Osjecam da mi je ovo lagano pa idem prebrzo bez koncentrisanih pokreta i tu dobijam ove greske. Hvala L@ki! Da cujem jos koje misljenje usput kad sam se cimao za upload.
uskoro slika laki..uskoro
Solidna forma ali stavi nešto pod tegove da se digne još malo. Tada će biti bolje.
Kad skupim nesto para gledacu da uzmem dvije petnaestke ili dvadesetke pa ce se situacija popraviti, a do tad cu podbacivati nesto.
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1424394_547170588704613_1116710182_n.jpg
A dole u komentarima lololo
Verujem da je neko ovde radio 5x5 (bilo koji), pa da mi kaže iskustva i mišljenja.
jel ima još negde ispada od onog nikse da gledam da se smejem malo...ko što se upoređivao sa ovim likom i tako to
Opasna glupost za sq. Naravno ako se ne radi o wl.
Drugo što se tiče dl. Iskreno nisam pogledao klip, ne mogu. Besmisleno je komentarisati dl sa 60 kg osim ako ga ne radi osoba koja teži neverovatnih 20 kg što bi bilo za respekt. Loloo
Šalim se. Vidim da nemaš dovoljno tegova i da su niski onda preporuka- NEMOJ DA RADIŠ DL!
Nema smisla jer je to težina s kojom možeš da odradiš brdo ponavljanjja ali ta vežba se jednostavno ne radi na taj način. Jer šta ti moš postići sa 15-20 ponavljanjja?! Hipertrofiju donjih leđa? Loloooo Jok!
Vežba je prevashodno za šokiranje organizma velikim težinama koje će podstaći veće lučenje testosterona i stvaranje anaboličke sredine, jačanje zadnjeg kinetičkog lanca...
Ti sa 60 kila definitivno ne možeš i ne trebaš da ga radiš, kapiram da nemaš dovoljno tegova al jbg onda radi neke bb zezancije a pl vežbe batali jer mašiš suštinu...
Andrey ubio sustinu lolo. Jebi ga, imam jos 30kg tegova nego manji promjer rupe i ne mogu na ovu sipku... Valjda ce biti nekog zeljeza u skorije vrijeme.
Treba ti bar jos 100 kg za prvi period...
Мораћу да почнем да се бодем у гузицу, АЈМООООООООО