Teret@n@

1. Бајато, ал опет импресивно, како је одржао чврстину у леђима и баланс и то још са 300кг.

2. 300 ка из пичке у пм... Кад ли ћу ја овако :)

3. Opkladio sam se u 100 evra (nisam bio spreman da rizikujem više) da ću za mesec dana da uradim više sklekova od jednog drugara. E sad, nije on nešto opasan po pitanju sklekova, ali jeste bio za nijansu bolji kad smo radili sklekove pre tipa pola godine.
    Da li je bolje da probam http://hundredpushups.com/ ili program iz nejked voriora (ona knjiga od Pavela Tsutsina) ili nešto treće?
    Kako da se odnosim prema ostatku treninga? Da li da ga zanemarim ili da radim neke specifične vežbe? Poenta je da uradim što više sklekova za mesec dana, sve ostalo je nebitno.
    Guglao sam "How to maximize number of push ups in one month" i još neke slične stvari i ima pun kurac nekih saveta i programa, koji valjaju?

4. Radimo sklekove brzinom kojom se radi u ovom klipu, pozadina opklade takođe ima veze sa ovim klipom :D
    http://www.youtube.com/watch?v=uU1s3E3UWE8
    Da li da radim široke sklekove ili uske ili srednje ako želim da uradim što više?

5. Pazi, sklekovi su ti kao zgibovi.

Jednostavno ih moraš raditi konstantno i što više.

Znači, pumpaj svaki dan, rokaj, nemoš omanuti.

Tako su se ovi moji iz kluba spremali za vojske i policije, jednostavno su mimo tegova pumpali hiljade i hiljade serija sklekova. I ovaj biceps je najmanje od tegova.

6. Ako hoces da dobijes opkladu radi sto vise sklekova, tokom celog dana. Kad god vidis mesto gde mozes da radis, radi. Naravno u kuci, stanu... Radi do maksimuma, pa kad osetis da mozes jos, radi opet do maksimuma

7. Jednostavno ih moraš raditi konstantno i što više.

Znači, pumpaj svaki dan, rokaj, nemoš omanuti.

Ako hoces da dobijes opkladu radi sto vise sklekova, tokom celog dana. Kad god vidis mesto gde mozes da radis, radi. Naravno u kuci, stanu... Radi do maksimuma, pa kad osetis da mozes jos, radi opet do maksimuma

То је то...
    Али убачи и нпр један дан одмора понекад, чисто ето...

Tako su se ovi moji iz kluba spremali za vojske i policije, jednostavno su mimo tegova pumpali hiljade i hiljade serija sklekova. I ovaj biceps je najmanje od tegova.

Хахахха, то.

Него, што мислите, је ли лакше да ради уске јер више ради трицепс, а?

8. Smarko Pvt od pre 5 dana jbt.

9. Него, што мислите, је ли лакше да ради уске јер више ради трицепс, а?

To i mene zanima!

10. Зашто не би радио оба, пар серија овога пар онога. Иначе и Елиот је дао одговор на твоје питање.
    http://www.youtube.com/watch?v=vH-Wx5ykc_c

11. Ovo pisem samo za moje fanove!1

Posle 20 dana od povratka u teretanu, nakon pauze od 4,5 meseci, vratio sam se na iste kilaze. Prosto sam iznenadjen da je samo toliko trebalo, ocekivao sam mnogo veci napor pri povratku. Prvi put sam ubacio suplementaciju (ne racunamo 2flase liquid amino jer je to kur) i uzeo whey isolat, koji pijem nakon treninga. Srdacno vas pozdravlja Milos Jovanovic Splendore Barf i samo za vas ostavlja plan trenutni ishrane, za masu:

12h: 100g ovsene + 4 cela jajeta
    14:30h: 200g belog mesa + 100g pirinca + 100g sargarepa i kupus
    16:30h: trening
    17:30h: whey
    18h: tunjevina + 100g pirinca + 100g sargarepa i kupus
    21h: 200 g pileceg belog
    23:30: 4 cela jajeta, 100g sira, 250ml jogurta

12. Jel moguce da ne jedes nista do podne?

13. Najbolje je da radi sva tri tipa, uske, uz telo, i siroke, jer kad vec radi, sto ne bi razvio grudi ravnomerno.

14. Mozda spava do podne

15. Moguce je, ustajem u pola 12 jer sam tako u mogucnosti :) .

16. S obzirom da mu je poslednji obrok u 23:30, verovatno je i on u mogucnosti

17. S obzirom da mu je poslednji obrok u 23:30, verovatno je i on u mogucnosti

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.