Imam genetski dobre listove.. imao sam pre šemu da radim jednu vežbu za listove pre nego ostale vežbe za noge. Tako su izmoreni radili ostale pokrete i ja na kraju dodavao još jednu malu vežbicu...
Takođe sam ih radio i sa grudima jedno vreme.
Napisao ja pre 2-3 strane, a dobri ljudi me ispališe. Šta mislite o 5x5 programu i da li je precenjen?
Да ли је прецењен не знам али је сасвим добар тренинг, прави се основа њиме, треба му дати времена, годину дана и резултати ће доћи. Оне праве основе су у њему.
Šta kurac godina? Ja hteo da razbijem rutinu klasičnim treninzima za hipertrofiju i da radim tipa 10 nedelja. Kontam da je to ok. Sviđa mi se ideja dodavanja svake nedelje i lak je za još modiranja. Takođe mislim da se može uz pravilan program dodati i neka sasvim ok mišićna masa..
И ово сам радио и на крају сваке серије станеш на ту ногу, зажмуриш и одржаваш се минут, али како се љуљаш, активираш опет лист па фино ради :)
Видио сам помак у својим листовима кад сам почео да их радим два пута неђељно, једном на крају тренинга ногу одрадим следеће
Станем на неко узвишење и окачим о себе неких 50 кила и радим некад са више, некад са мање, по осјећају, дешавало се да урадим и по 24 понављања одједном и фино ме погоди.
Донки рејзис, оно кад вас неко зајаше
Стандардни калф рејзис али са тегом на трапезу ка' да ћу чучањ да радим
Оне лег калф рејзис, стојим на једну и дижем се
И обично све по 4 серије... Јебига, мора се...
Други тренинг је обично у сред неђеље неђе и краћи је од овога, доста опуштенији...
Видио сам напредак али после охохо времена, није неки додуше, али је напредак ипак, мислим да ће то бит' добро НЕКАД :))
Ево неке слике од прије минут, чека ме ово да га изијем, има се, може се :))
Купио сам овај кукуруз да пробам чисто ето, укусан је мајку му :)
Mislim da su grudi, uzimam 20 kg konjetine i 10 belog pileceg, rece lik da nece imati par meseci, javljam kad bude opet. Koji urok moze biti pa da konj dodje do klanice?
za tijesto:
200 g posnog sira
4 jajoa
120 g parmezana
malo soli
za ozgor:
šunke, pilećijeh prsa, kulena, čajne, slanine, čvaraka, meći šta voliš jbg
sir neki punomasni za picu, ja uzo ementaler
paradajz sos (il kečap al to ima malo više UH)
koja maslina
pola paprike isiječep u kolutove
Umiješaš one sastojke za tijesto dok ne postane glatko.
Uzmeš tepsiju (onu iz šporeta, crnu plitku) i prospeš sve to , izravnaš.
Gurneš u zagrijanu pećnicu (200°C) na 15 minuta.
Kad se zapeče (a i narašće malo) izvadiš, pomećeš ove sastojke za ozgor, nači prvo kečep il sos pa onda ostalo, jelde, vratiš to u peć i zapečeš još jedno 15-20 minuta.
Izvadi vani, ostavi da se malo ohladi i stegne, žderi.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Заправо, кеф реиз 5х10-15 би требало са оптерећењем неким а 5х50 боди вејт лоло. Одрадио малопре, осећам фин памп, током рада и бол на кеф реизу...
Imam genetski dobre listove.. imao sam pre šemu da radim jednu vežbu za listove pre nego ostale vežbe za noge. Tako su izmoreni radili ostale pokrete i ja na kraju dodavao još jednu malu vežbicu...
Takođe sam ih radio i sa grudima jedno vreme.
Napisao ja pre 2-3 strane, a dobri ljudi me ispališe. Šta mislite o 5x5 programu i da li je precenjen?
Да ли је прецењен не знам али је сасвим добар тренинг, прави се основа њиме, треба му дати времена, годину дана и резултати ће доћи. Оне праве основе су у њему.
Šta kurac godina? Ja hteo da razbijem rutinu klasičnim treninzima za hipertrofiju i da radim tipa 10 nedelja. Kontam da je to ok. Sviđa mi se ideja dodavanja svake nedelje i lak je za još modiranja. Takođe mislim da se može uz pravilan program dodati i neka sasvim ok mišićna masa..
Јављам се на дужност :Д
И ово сам радио и на крају сваке серије станеш на ту ногу, зажмуриш и одржаваш се минут, али како се љуљаш, активираш опет лист па фино ради :)
Видио сам помак у својим листовима кад сам почео да их радим два пута неђељно, једном на крају тренинга ногу одрадим следеће
Станем на неко узвишење и окачим о себе неких 50 кила и радим некад са више, некад са мање, по осјећају, дешавало се да урадим и по 24 понављања одједном и фино ме погоди.
Донки рејзис, оно кад вас неко зајаше
Стандардни калф рејзис али са тегом на трапезу ка' да ћу чучањ да радим
Оне лег калф рејзис, стојим на једну и дижем се
И обично све по 4 серије... Јебига, мора се...
Други тренинг је обично у сред неђеље неђе и краћи је од овога, доста опуштенији...
Видио сам напредак али после охохо времена, није неки додуше, али је напредак ипак, мислим да ће то бит' добро НЕКАД :))
Ево неке слике од прије минут, чека ме ово да га изијем, има се, може се :))
Купио сам овај кукуруз да пробам чисто ето, укусан је мајку му :)
http://zaslike.com/files/7zmrq72alnlna4u44f1c.jpg
http://zaslike.com/files/cm7xmupym8p171tpkozy.jpg
ЕДИТ: Пилетина је печена него је подгријавам :)
Богато богами :)
Slikao bih i ja svoju low carb pizzu ali sam je skoro pojeo pa nema smisla :D
То били у трговину за славу па сам утрпа' Рајки све што сам хтио преко :Д
Каква еј то лоу карб, 'бем ти живот, од чега? :Д
Ја данас изио једно парче пице, али је била курац лоу карб и једно 50 грама бадема, да се нађе прије тренинга :Д
'Tijesto' je od posnog sira, parmezana i jaja.
Ozgor ide sve ostalo ko na običnu picu.
Kakva je?:)
Kenja mi se od piletine, samo piletinu hasam...
Jel neko jeo konjetinu? Kakva je? Imam neki dil za veliku kolicinu pileceg i konjetine za male pare...
Ja sam jeo konjsko meso, plecku, sam spremao. Metoda dinstanje sa malo soli, bibera i luka. Profi ukus.
Aj mi nabaci da uzmem i ja konjsko meso, uzeo bih vecu kolicinu?
Meni se sviđa, gotivim konjski ramstek.
Mislim da su grudi, uzimam 20 kg konjetine i 10 belog pileceg, rece lik da nece imati par meseci, javljam kad bude opet. Koji urok moze biti pa da konj dodje do klanice?
Pizza je dobra, malo je čudan ukus zbog 'tijesta' ali u suštini je ukusno, jebeš ga.
Jel sojin sir? Zanimljivo zvuci,
mada ne verujem da se ponasa kao pravo testo
Skočko, daj recept.
za tijesto:
200 g posnog sira
4 jajoa
120 g parmezana
malo soli
za ozgor:
šunke, pilećijeh prsa, kulena, čajne, slanine, čvaraka, meći šta voliš jbg
sir neki punomasni za picu, ja uzo ementaler
paradajz sos (il kečap al to ima malo više UH)
koja maslina
pola paprike isiječep u kolutove
Umiješaš one sastojke za tijesto dok ne postane glatko.
Uzmeš tepsiju (onu iz šporeta, crnu plitku) i prospeš sve to , izravnaš.
Gurneš u zagrijanu pećnicu (200°C) na 15 minuta.
Kad se zapeče (a i narašće malo) izvadiš, pomećeš ove sastojke za ozgor, nači prvo kečep il sos pa onda ostalo, jelde, vratiš to u peć i zapečeš još jedno 15-20 minuta.
Izvadi vani, ostavi da se malo ohladi i stegne, žderi.
Zaista zanimljivo, mora se probati