Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0av7wVa-mXA
Fala Skočko, samo mi je čudno kako će to da se stegne u ''testo'', al' valja probati.
Raze koliko placate konjsko po kg? Razlozi su da postoji farma konja koji se gaje za ishranu, mislim da je jedina u Srbiji u okolini Bg, i razlozi tipa ostareo/polomio nogu i sl
Soja sadrži fitoestrogen u popriličnim količinama i zato treba izbegavati sve proizvode od soje.
Platio sam 500/kg, but i plecka. Mladji sam od vecine na temi, stoga nema potrebe za persiranjem. Iz tog razloga sam pitao da li je sir od soje.
Соја иначе није здрава, јер ју је јако тешко наћи да није генетски модификована, чак и код нас. Чуо од неких људи из струке.
Претворићу се у пилеће бијело
У листовима упала солидна а треба сад опет да их одрадим лоло. Ако ко ме јебе, не радим их по пар месеци па се сетим, е сад трпи.
Ја ћу $утра додрадим ноге и листове, мораћу да их масакрирам мало, јер их нисам радио од неђеље прошле да бих почео да их радим сриједом...
Заврших ноћас тренинг груди и одмарам мало, сушим се и реко' да полочем монохидрат, извадих кантицу ону, е како ме гледају људи ка' да се бодем у гузицу у пичку материну :Д
А тек кад извадих суво грожђе кад сам крећа', ауф, гарантујем да су помислили да је нека хемија :Д
Ја данас одрадио 15.дан Инсeнитија. Два кила мање и постао сам затегнутији него пре, посебно ноге, груди и стомак. Кондиција ми се поправила доста, јуче сам ишао на баскет и трчао по оном терену к'о ненормалан, а иначе сам млитав кад играм баскет лоло...Ко оће кондицију да набије и да скине салиште топла препорука. Турам слике бифор и афтер кад одрадим све :)
Добро ме подсети за монохидрат. Дал да га лочем од сутра...
Добро је Шоми. Ја сам сконтао да сваки интензивнији тренинг може да да те резултате, значи волумен и фреквентност.
Окачи, Шоми кад завршиш...
Пиј гомна, све пиј :Д
Ја ћу неђе тамо у март да почнем да горим сало, тј то што имаднем, а богу фала нема га премного, али не знам како да радим...
Ротацију не вјерујем да ћу радит' јер нећу имат' пара да скрпим, мада опет бићу на приправнички, па можда и скрпим неки ценат да је одрадим да ваља.
Да ли да укинем УХ у задња два оброка и почнем да трчим, прошли пут ми је само то укидање дало резултате...
Или да и ја урадим тај инсенити...
Виђећемо што ће мој мозак да смисли до тада :)
Има ли неко искуства са посном исхраном, како, шта?
Ш'о те занима у вези посне хране?
Па не знам, осим рибе на сто начина, шта бих још могао да комбинујем да сам могу да спремим.
Житарице, посни сиреви... Пф, што знам у пм... Морају постојати рецепти неки неђе... А што те то занима, постиш? :)
Планирам, па сам мислио ако неко има искуства. Не знам колико житарице могу замјенити месо и млијеко. Једино ми пиринач пада на памет, да онако послије сваког тренинга скувам по једну порцију, чисто да ми замјени уобичајену исхрану. Не бих баш волио да ми ово мало масе што сам набацио оде само тако :)
Па неће те само пиринач одржат' ако си то мислио...
Кол'ко ћеш да постиш дана? :)
Знам да неће, зато и питам, али ми само он пада на памет :)
Шест седмица :)
100g minimum na dan :)
http://www.rawfoodrecipes.com/images/nuts-seeds-organic.jpg