Teret@n@

1. Скрпи неки динар па купи Веј, да имаш тих дана и то да убачиш :)

Ово што ти међедић рече, кочтуњаво срањо крцај, имају доста протеина и масти :)

2. Ali pazi na zube, potopi bademe u vodu :)
    preko noci

GLjive na sve nacine...
    grasak, pasulj... I eto prezivjeces :D
    Izbor je velik.

3. Ово са коштуничавим воћем се не чини лоше, још додати грожђице :)

4. Е, да, заборавих на пасуљ у пм, он је одљичан :)

Уј'тро сам принуђен да устанем раније да једем да бих у 12 ишао да радим ноге што ће резултирати мањом снагом :(

5. И ја планирам Сејо, зезнута ће бити прва недеља јер се тад пости на воду, а ту је тек проблем шта јести :)
    http://www.posnajela.rs/ ово ти је добар сајт, има занимљивих јела.

6. Скрпи неки динар па купи Веј, да имаш тих дана и то да убачиш :)

Ако за викенд убодме нешто на клаџи :)

Ali pazi na zube, potopi bademe u vodu

Озбиљно?

GLjive na sve nacine...

Не једем гљиве

grasak, pasulj... I eto prezivjeces :D

То ме ионако следује
    Добро, у сваком случају хвала на помоћи. Стагнација ће бити довољна :)

7. Ја колико сам упознат није ни прва недеља на води, а ни последња, постоје само одређени дани када је "обавезно" на води, и недеља у којој постите за причешће.
    Ако имаш пара да купујеш рибу сваки дан онда свакако нећеш да опаднеш, риба је одличан извор протеина, а ту је и сјајни туно. А и што рече Медведић. У клот дане веј добро дође.
    И на крају кад погледаш, толико се бринеш да не изгубиш нешто масе или снаге и на крају, исто ко пре, једино ако ниси неки про у нечему.

8. Ја питао попа, неће ваљда он да ме лаже лоло
    Прва или последња недеља је на води, тако ми рече.

9. Мислим да је то само за Васкршњи.

10. Распитаћу се поново, али само преносим оно што је мени речено. Него да баталимо ми ову тему, Смарко се боде у гоозу па је нервозан сад, побановаће нас гомно лоло

11. Smarko i Sejo ocena 1, whey protein je zivotinjskog porekla (mleko) i ne konzumira se normalno kada neko posti.

Gljive i pasulj imaju zanemarljiv procenat proteina, oko 2-3g/100g gljive i oko 6g pasulj,
    s tim sto pasulj kada se skuva nema sanse da pojedes vise od 100g mereno u sirovom stanju.

Kostunjavo voce ima veliki procenat proteina, medjutim oni se u izgradnji misica gotovo i ne racunaju jer su nekompletni (ne sadrze potrebne aminokiseline).

Jbg, ne bih da vas bedarim, treba se postiti i to je za svaku pohvalu kada mladi ljudi zele napredovati u veri, malo je takvih danas. Ja sam pri postu smrsao 4-5 kg i moj savet je ne trenirati u tom periodu i jesti sto vise ribe.

12. To i meni bilo čudno što su pričali za vej. Zar vej ne ide iz surutke?

Ouvaj, jedete li ono suvo voće?

13. Ја ћу неђе тамо у март да почнем да горим сало, тј то што имаднем, а богу фала нема га премного, али не знам како да радим...
    Ротацију не вјерујем да ћу радит' јер нећу имат' пара да скрпим, мада опет бићу на приправнички, па можда и скрпим неки ценат да је одрадим да ваља.
    Да ли да укинем УХ у задња два оброка и почнем да трчим, прошли пут ми је само то укидање дало резултате...
    Или да и ја урадим тај инсенити...

Možeš da probaš sa HIIT-om.

14. Знаш ли кол'ко ми је уопште пало на памет да се прави из сурутке, иха, тотално сам заборавио на то....
    Ок, онда има друге протеине, виђех неки од житарица, јебем ли га...
    Ма пасуљ је трт што се протеина тиче, али је ок као ух.

Možeš da probaš sa HIIT-om.

Вјерујеш да сам вазда тај ХИИТ само онако офрље прегледао, никад нисам обратио мало боље пажњу како и што, али колико се сјећам то је што брже и што јаче да се уради тај курац...
    Могуће да ћу то и радит' јер ће ми инсенити узет' доста снаге, а кад имам мањак снаге (јако ријетко) на тренингу, фрустрирам се :Д

15. HIIT je najbolji zato što ti ne oduzima mnogo vremena.

16. Jbg, ne bih da vas bedarim, treba se postiti i to je za svaku pohvalu kada mladi ljudi zele napredovati u veri, malo je takvih danas

Мурби, негде сам прочитао да пост није обавезан за децу, труднице, болесне људе и оне који су изложени тешком физичком напору.

17. http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=hwIw-ODubpc#t=19
    eo ga danjasnji sq, 170 prilicno lako i trebala je trojka al me kvadr cudno zaboleo i morao sam da stanem. Fali 1-2 cm dubine, al inace je nikad ne jurim na treningu...

18. Могуће да ћу то и радит' јер ће ми инсенити узет' доста снаге

Веруј ми да хоће :) Али немој сад да мислиш ако ниси у кондицији да нећеш моћи да га изгураш, јер то нема везе са мозгом. Ако имаш јаку вољу и неки циљ пред собом, има да извлачиш последњи атом снаге из себе. Ја сам много лења гузичетина, али када сам видео колика снага се крије у мени једноставно сваки тренинг одрађујем напаљен као коњ :Д Прва половина Инсенитија се углавном заснива на кардио вежбама и има зној да пишаш. После првих неколико тренинга има душа кроз нос да ти изађе, буквално ће ти сјебати жељу за животом. Али онај осећај после тренинга је непроцењив, када пузиш до кревета :)...али неко већ написа, ако си психички нестабилан немој ни да се трудиш да га радиш, има да одустанеш после првог дана :)

19. Толико имам воље и психички сам стабилан да ми није тешко да иако легнем у 5 устанем у 9:30 да спремим да једем до 10 да бих у 12 тренирао, тако да... :))

Арловски, ако не убијеш гизицом доље, не пики се :Р

20. Možda u WL na olimpijskim igrama a u PL treba samo da probije paralelu...:P

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.