Teret@n@

1. Sutra počinjem, pa ćemo videti.

Al je skup ovaj pansport nabijem ih....

2. Морам да мијењам распоред тренирања, радио сам леђа јуче, данас груди, сјутра нема теорије да могу ноге да одрадим јер ће леђа да ми откажу... Најрадије бих убачио слободан дан $утра ка' прије што сам радио, али не могу више тако, јебу ме тајминзи...

3. И у мене је таки распоред, леђа, груди ( ја радим груди рамена и трицепс заједно), ноге и на крају само бицепс...

4. Ja imam sad samo tri treninga nedeljno, drugačije ne mogu da se uklopim. I trbušnjaci gajbi kad mi dune.

5. Ја када бих тако радио, послије сваког тренинга бих имао упале :)

6. Ја сам радио

Понеђељак - Груди
    Уторак - Леђа
    Сриједа - ОФФ
    Четвртак - Руке
    Петак - Рамена
    Субота - ОФФ
    Неђеља - Ноге

А сад ћу морат'

Леђа
    Груди
    Раме
    Ноге
    Руке
    ОФ
    ОФ

или

Леђа
    Груди
    ОФ
    Руке
    Раме
    Ноге
    ОФ

Ово друго би ми више одговарало много, али ми је јебено суботом да тренирам јер немам кад...

7. Trebalo je pumpati krv u tolike misice, znao sam lika koji se pucao konjskim steroidima i deformisalo mu se srce, leva pretkomora i umro, jebiga.

8. Svi su znali takvog lika, kao i onog koji je jebo u bulju i iščupo paradajz ili papriku ili hepatitis Cecu i slične munje. Bulšit!

9. груди рамена и трицепс заједно

Ubaci i noge taj dan, slab ti trening.

Arlovski od steroida se rikava nedaj da te lazu dok si jos mlad!

10. Arlovski on je umro jer je pio steroide za konje, i srce mu se deformisalo, a steroidi definitivno lose uticu na organizam ako ih ne koristis pametno.

11. pio steroide za konje

Ahahahahahhaa

12. Мене нервира што се у сваки рецепт додаје по двије мјерице веја, а радо бих све испробао, мајку му :))

13. Smorili se ljudi od golog veja pa moraju izmisljati lolo, mi se nismo u mogucnosti smoriti od veja...

14. Ја нисам у могућности ни да га попијем, а камо ли да се сморим од њега :))

15. Даће Алах кад се почне на приправнички да се те по' плате одвоји за веј, монохидрат и можда неки НО, виђећемо :)

16. Zato sam probao samo recept broj 2. :D

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.