Е Лаки, али тај твој друг није сулудан кол'ко ја, вјеруј ми :Д
Ја сам преста' да идем на предавања и вјежбе на факултет да бих ишао у теретану, па мо'ш мислит' чиме ће резултирати све то, не одричем се тако лако тренинга, вјеруј ми :))
Данас улазим у бус, у 9 сам устао и пошао на спремање, па онда са женом млатио и вукао руксак цијели дан, сиједам поред комшије, возимо се и око 8 увече излазим у то мјесто ђе је теретана, тј крећем да облачим јакну, он цецну торбу, а тамо доста ствари бијаше, те тренерка, те мајице, патике, вода итд, вели он А БОГОМИ МНОГО ТИ ВОЛИШ БОДИБИЛДИНГ ЧИМ ЦЕЦАШ ОВА ГОВНА ЧИТАВИ ДАН ДАНАС :Д
Jesi krenuo u normalnu teretanu, Mare?
Па јесам у колико-толико нормалну, ево 20 и који дан, свиђа ми се, лакше је све доста у пм, само што морам да се вуцерам бусем и кад идем неђе раније морам да цецам руксак цијели дан па кад се вратим изађем па тренирам, па опет чекам бус за назад и тако :)
Ti vozi biciklo čuš, taman i kardio lolo
Смаре, свака част за вољу, али запостављање факултета због теретане по мени нема смисла :)
Да, још ми треба читави дан по граду да млатим, па да дођем дома и да возим бицикло 7 километара, а пола је магистрала неосвијетљена ђе лете, помамио сам се, а још кад почне зима... :))
Па није баш да га запостављам, учим ја, само не идем на предавања и на вјежбе, мислим да је паметније да тренирам него да одем на факс, уђем на предавања, слушам пола сата, а онда зијевам около и досађујем се или изађем напоље и блејим по кафићима :)
Pravimo peticiju da se Smaretu kupi 15 kila veja i auto ili eventualno podmornica.
Ма имам воље, за сад ми пуца курац, не жалим се, биће то добро, можда буде и боље у будућности, виђећемо :)
Далеко је теретана, још даље је веј :)
@Arlovski
Konjski steroidi, kao steroidi u pilulama, dozirani za konje i volove, ne za ljude...
http://www.youtube.com/watch?v=1Nn4_6hb9eE
jeste li ljubomorni? :)
ovom maom su ubrizgali nešto na rođenju nemoguče ovo da jebe rak raka :o
Pa ako odgledaš i pratiš šta pričaju, shvatiš da ima genetičku mutaciju koja uslovljava ovakav razvoj mišića...
bole klinca tuki, ne mora ništa da radi, a sve mu ide u mišiće...
Jedino što mi ima logike da je klinac neki Supermen, kao ono da je poslat iz svemira...
ionako negde na početku videa kažu da je usvojen... :)
Што је фора, све што једе му пичи у мишиће иако не тренира, а?
Тако и мени, зато сам преогроман и презгодан.
Ка у пркно.
Jel ovo onaj Mogli? Ako jeste, onda ga je caca od rodjenja mucio vezbanjem i proteinskin napitcima. Nema veze sa genetikom i mutacijama
U Rumuniji imaju ona dva klinca, gimnasticara sto ih cale isto od rodjenja trenira, okacicu klip kad sednem za racunar...
Знамо ону ђецу
Један мој ортак исто тако причао и када постао приправник смањила му се жеља са целим ББ фазоном, канда нема толико времена, обавезе, и даље користи исто само веј а причао је свашта шта ће да ради са парама :Д