Teret@n@

1. Један мој ортак исто тако причао и када постао приправник смањила му се жеља са целим ББ фазоном, канда нема толико времена, обавезе, и даље користи исто само веј а причао је свашта шта ће да ради са парама :Д

2. Е Лаки, али тај твој друг није сулудан кол'ко ја, вјеруј ми :Д
    Ја сам преста' да идем на предавања и вјежбе на факултет да бих ишао у теретану, па мо'ш мислит' чиме ће резултирати све то, не одричем се тако лако тренинга, вјеруј ми :))
    Данас улазим у бус, у 9 сам устао и пошао на спремање, па онда са женом млатио и вукао руксак цијели дан, сиједам поред комшије, возимо се и око 8 увече излазим у то мјесто ђе је теретана, тј крећем да облачим јакну, он цецну торбу, а тамо доста ствари бијаше, те тренерка, те мајице, патике, вода итд, вели он А БОГОМИ МНОГО ТИ ВОЛИШ БОДИБИЛДИНГ ЧИМ ЦЕЦАШ ОВА ГОВНА ЧИТАВИ ДАН ДАНАС :Д

3. Jesi krenuo u normalnu teretanu, Mare?

4. Па јесам у колико-толико нормалну, ево 20 и који дан, свиђа ми се, лакше је све доста у пм, само што морам да се вуцерам бусем и кад идем неђе раније морам да цецам руксак цијели дан па кад се вратим изађем па тренирам, па опет чекам бус за назад и тако :)

5. Ti vozi biciklo čuš, taman i kardio lolo

6. Смаре, свака част за вољу, али запостављање факултета због теретане по мени нема смисла :)

7. Да, још ми треба читави дан по граду да млатим, па да дођем дома и да возим бицикло 7 километара, а пола је магистрала неосвијетљена ђе лете, помамио сам се, а још кад почне зима... :))

Смаре, свака част за вољу, али запостављање факултета због теретане по мени нема смисла :)

Па није баш да га запостављам, учим ја, само не идем на предавања и на вјежбе, мислим да је паметније да тренирам него да одем на факс, уђем на предавања, слушам пола сата, а онда зијевам около и досађујем се или изађем напоље и блејим по кафићима :)

8. Pravimo peticiju da se Smaretu kupi 15 kila veja i auto ili eventualno podmornica.

9. Ма имам воље, за сад ми пуца курац, не жалим се, биће то добро, можда буде и боље у будућности, виђећемо :)

10. Далеко је теретана, још даље је веј :)

11. @Arlovski
    Konjski steroidi, kao steroidi u pilulama, dozirani za konje i volove, ne za ljude...

12. ovom maom su ubrizgali nešto na rođenju nemoguče ovo da jebe rak raka :o

13. Pa ako odgledaš i pratiš šta pričaju, shvatiš da ima genetičku mutaciju koja uslovljava ovakav razvoj mišića...
    bole klinca tuki, ne mora ništa da radi, a sve mu ide u mišiće...

14. Jedino što mi ima logike da je klinac neki Supermen, kao ono da je poslat iz svemira...
    ionako negde na početku videa kažu da je usvojen... :)

15. Што је фора, све што једе му пичи у мишиће иако не тренира, а?
    Тако и мени, зато сам преогроман и презгодан.
    Ка у пркно.

16. Jel ovo onaj Mogli? Ako jeste, onda ga je caca od rodjenja mucio vezbanjem i proteinskin napitcima. Nema veze sa genetikom i mutacijama

17. U Rumuniji imaju ona dva klinca, gimnasticara sto ih cale isto od rodjenja trenira, okacicu klip kad sednem za racunar...

18. Знамо ону ђецу

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.