Teret@n@

1. Onda necu kacit'. Ista je fora i sa ovim gore, a da ne radi nista i ne trenira djoku bi mogao ovu spagu da uradi.

2. Odgledajte snimak i ne laprdajte mnigie, pogotovu ti Raze, pošto se, hvala Bogu, u sve razumeš.
    Slučajno su kod klinca videli da je izrazito mišićav i da je veoma napredan po pitanju motorike i fizičkih sposbnosti. Vršili su testove gde su ga poredili sa vršnjakom (3 godine, i nije kita upitanju, nego drugi klinac) a on je pokazao znatno veću snagu, koja bi otprilike odgovarala 6godišnjaku.
    Klinac je i hiper aktivan i non stop gladan.

3. odgledao sam sad i malac je stvarno fenomen

4. svi skeletni mišići mu sami rastu od sebe, i još abnormalnu snagu od njih ima i nemoguće mu je da ima body fat veliki koliko god jeo, srećom se to ne odnosi na mišiće tipa srce što bi mu verovatno skratilo životni vek

5. Uboli klinca galenikom. Okle mu hormoni za takav rast, da te ja pitam?

6. Genetika, Skočko, genetika... Verovatno je došlo do neke de novo mutacije u njegovom genomu i to ti je to...

7. Saċe ameri da ga prouce i naprave univerzalnog vojnika, najebali smo. Nema sanse da iz hrane moze toliko da izvuce za samostalan rast misica

8. А оног дебила што мучи она два клинца би требало, не знам шта би требало, али би га требало ставити на неке теже муке. Можда га поставити у положај као онај лик са слике што ју Лаки качио. Мени је оно престрашно.

9. Bogme, Kuzman je ozbiljno proširio vokabular, bio u nekoj filozofskoj ili, pak, fizičkoj dimenziji. Elem, što se tiče klinca, npr. moj rođeni brat ima bogom danu gnetiku, za razliku od mene. Dok je sa mnom vežbao neka tri meseca, majka je mislila da mu dajem nešto, iako nije nešto posebno kvalitetno jeo. Ima oko 182cm visine, široke ramene kosti i smejuriju od struka. Šta želim reći, verovatno ovakvih klinaca ima mnogo u svetu, ali Amerikanci imaju strašno razvijenu televiziju, tako da oni od svakog pozitivnog odstupanja prave senzaciju. Naravno, klinac je čudo, nema šta. Guglajte Alexey Lesukov i videćete šta znači bolesna genetika.

10. Мали Румуни нису мучени, она деца се уз тренинг играју, стално се смеју, једна здрава породица, млади ћале и кева и четворо деце.

11. moj rođeni brat ima bogom danu gnetiku, za razliku od mene. Dok je sa mnom vežbao neka tri meseca, majka je mislila da mu dajem nešto, iako nije nešto posebno kvalitetno jeo. Ima oko 182cm visine, široke ramene kosti i smejuriju od struka.

SOZIROM DA SI TI ZDEPAST I GRAĐEN KO ZVONCE OD PONIKE KAPIRAM DA JE BURAZ ISTINSKO DETE A TI ZAMENJEM U PORODILIŠTU :)

12. Malim Rumunima je nametnuto da treniraju od malena. Njih itekako muci otac, propali gimnasticar, ostvaruje svoj san kroz njih... A normalno je da ce sitna deca biti nasmejana.

13. http://img529.imageshack.us/img529/8966/lesukov6wi1.jpg
    iju, ne serite o tim klincima detinjstvo im je zdravije i lepše provedeno uz sport i disciplinu nego većini vas propaliteta odavde što njemu serete

14. Mislis da je klincima drago sto n sati dnevno treniraju? Mislim da bi pre trcao po ulici nego visio na sipci celi dan...

15. Malim Rumunima je nametnuto da treniraju od malena. Njih itekako muci otac, propali gimnasticar, ostvaruje svoj san kroz njih... A normalno je da ce sitna deca biti nasmejana.

+21313

svugdje ima kompleksa.

16. kako možeš da pričaš kako je njima samo na osnovu onih vido klipova,sigurno da mrze da vežbaju ne bi vežbali sa osmehom na licu, to deca su pa im je sve smešno je glupost, deca najviše znaju da pokažu kada im se nešto ne sviđa i sigurno ne bi na silu ništa radili

17. Kuzmane da li si ista u zivotu trenirao? Ako jesi znaces da je ovo ustaljen metod, otac propali fudbaler, atleticar, dzudista, nebitno i onda da bi zalecio svoje rane decu tretira na taj nacin... Mozda ovi klinci i vole da treniraju, ali je njih svakako otac na to naterao...

18. najgora sorta ljudi ti što se ostvaruju preko dece...čak i da ti klinci vole da vežbaju, kad tad će da im se zgadi sve to zbog preambicioznog oca

19. Mene tako keva ćerala na plivanje.. Mada ja prvo mislio zbog kompleksa, al poslije kad sam ispravio kičmu, raširio se u trokut, napuco se u teretani na bazenu ja zadovoljan... I onda su došli 3 i 4 srednje, i opet sam se vratio.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.