Teret@n@

1. Trenirao sam od drugog do osmog osnovne kosarku, tacnije do pola osmog, i na pocetku osmog mi se smucilo i molio sam kevu da prekinem da treniram jer mi je bilo muka na prvom mestu od isklomlpeksiranih klinaca sa kojim sam trenirao a na drugom jer se nisam pronalazio u tome vise, keva mi nije dala da prestanem iako sam je kroz skoro suze molio xD onda sam poceo da od para koje mi je davala za clanarinu idem u igraonicu i vratim se kuci 'sa treninga' u dimu od cigara i keva videla da nema leba od mene i prestala da me tera sva razocarana, jegiga xD
    Tako da sam siguran da je ovom malom muka prestao bi da trenira sigurno se ne bi smejao dok radi propadanja, ne kazem da 90% toga nije bilo uticaj roditelja, ali tako je sa svakim sportom, to što je ljudima normalno ako je u pitanju košarka ili fudbal da te neko tera da treniraš je malo ironično kad vidiš malo dete koje se ubija treniranjem sklekova odmah pomisliš da ga ćale bičuje i tera na silu dok se mali ne sruši od dehidratacije i umora jer mu ćale daje samo jednu flašicu vode sedmično da popije i to ako ga posluša jel

najgora sorta ljudi ti što se ostvaruju preko dece...

TAko je na lomaču ćaleta što nije malog odveo u burger king da bude normalan ko sva ostala deca nego ga je naučio sportom ogavnim, jadno dete odrašće i biće huligan

2. zbog ovoga vanzemaljci neće da komuniciraju sa nama :(

3. kad vidiš malo dete koje se ubija treniranjem sklekova odmah pomisliš da ga ćale bičuje i tera na silu dok se mali ne sruši od dehidratacije i umora jer mu ćale daje samo jednu flašicu vode sedmično da popije i to ako ga posluša jel

daj kuzmane, jel znaš i jednog klinca od 3-4 godine koji uživa da svaki dan vežba umesto da se valja u blatu i jede sline iz nosa...

brkaš malo pojmove sad, normalno da roditelji treba da usmeravaju decu na sport, pre svega zbog socijalizacije, a onda i zbog lepog razvijanja tela i duha...al ovde se radi po meni o degeneriku koji pokušava kroz dete da postigne ono što on nije mogao....daj nek pusti te klince nedelju dana da se igraju u blatu, da ratuju sa zamišljenim oružijem ili bilo šta što je normalno za taj uzrast pa bi video onda kako bi sa uživanjem vežbali

4. Kuzmane da li si ti zaostao ili sta, nijedan jebeni klinac ne bi izabrao 6 sati treninga dnevno, nego bi se valjao u blatu i jeo sline iz nosa. Previse sam godina proveo u sportu i previse sam ovakvih slucajeva video, da bi mi isti takav slucaj rekao da klinac od 4-5 samostalno provodi 6 jebenih sati dnevno radeci sklekove umesto da radi ono sto svi njegovi vrsnjaci rade. Nadji samo jedan takav slucaj i ja cu pojesti sva gomna sto sam izasrao i priznati tebe za gospodara svemira ne bi li tvoju uzvisenu guzicu komunicirali vanzemaljci...

5. Koliko treba biti glup pa DOZVOLITI detetu koje je se tek razvija da trenira. Kad "izraste" u klocnastog midžeta, moći će da sastavi jedva 30 godina bez bolova u kičmi i gomile drugih problema.
    E, al zato.... moći će da provede divno detinjstvo u cirkusu s ostalim frikovima.

6. Pazite, momci.

Mi smo rasli u blatu i jeli smo sline jer su nam roditelji to dozvolili. I mi uzimamo to za normalno ponašanje.

Njima je ćaća rekao da je normalno ponašanje da treniraju svaki dan.
    I tim klincima je to normalno. Njima nije normalno da jedu govna i valjaju se u blatu jer jednostavno nisu tako odgajani.

Kamo lepe sreće da je meni moj ćaća rekao SINE IDI RADI SKLEKOVE, MANI SE LOPTANJA NA ULICI SA OSTALIM OJEBINAMA I PRAVLJENJA ČIKICA OD PSEĆIH GOVANA.

7. kakav si ti slepac raze, ko još trenira 6 sati dnevno ovakav tip treninga jesi malouman. najduže što treniraju je možda 2 sata i to je to, to što ti misliš da treniraju 6 sati dnevno a ostalo vreme ne provode igrajući se nego im ćale ne da da izađu iz kuće je stvar tvog mozga nerazvijenog.
    Mixe, ne dižu tegove puno, neke male kilažice, čisto za definiciju, najveći fokus je na dizanju sopstvenog tela, trening tipa što gimnastičari rade u njihovim godinama samo što je ubačeno vežbi za definisanje mišića, tako da će imati 10 puta bolju kičmu od deteta što se valjalo u blatu ili od tebe,

8. evo sad sam pročitao svako jutro imaju trening od 2 sata i to je to

9. "Dizu male kilazice za definiciju", sto bi klinac od 5 godina radio definiciju? I ja sam budala, pa se raspravljam sa tobom

10. ja se sećam onog moglija što je onolko mišićav, njega su od 6 meseci terali da radi trbušnjake haha...ako neće kazne ga

11. u pravu si jesi budala

12. i da ti odgovorim čisto zato što ćale želi da budu izdefinisani očigledno i zato što nije zdravo da dižu velike težine, da imaš mozak shvatio bi sam

13. Mixe, ne dižu tegove puno, neke male kilažice, čisto za definiciju

Dobro je, Kuzman je opet onaj stari.

14. sada sam jači O PE KO SAM SE

15. "zato što ćale želi da budu izdefinisani" ovime si dovoljno rekao, a nije zdravo nikakve tezine da dizu sa 5 godina. Jesam budala, kad se raspravljam sa likom koji nema veze sa vezbanjem...

16. shvatili smo da si budala nema potrebe da ponavljaš

17. Не знам колико сте упознати са њиховим животом кроз њихове јутјуб снимке, јер то нам је једини извор за проучавање, (види се да нисте већ износите а приори закључке из сопственог предразумевања, ја сам лудак и имам доста времена па јесам лоло) али морам рећи, конкретно за Румуне, Пезос, Микс и Рејз, грешите.
    Уосталом, пустимо време да каже, биће веома занимљиво видети их у пубертету кад тест почне да ради лоло.

18. Nadam se da gresim, ali ono sto rade je pogresno u tom uzrastu, bar ja tako smatram.
    http://www.youtube.com/watch?v=tDohf_RaLaA

19. Дај те људи, будите људи. Доста више, нема смила...
    Едит: Љепота је у очима посматрача :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.