U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Zyzz kaže:
1. decembar 2013. u 15:34
Brate super je sto radis noge samo tako nastavi.Instrukto je jedna s•sa koja sigurno samo radi gornji deo tela,a dolnji preskace.Sledeci put nadji teretanu i nemoj da uzimas instruktore,nznm koj ce ti.
Pozz
Read more: http://www.njuz.net/izbacen-iz-teretane-jer-je-vezbao-noge/#ixzz2mEx67iPc
Upravo sam došao sa treninga. Sjebao sam se dok sam radio mrtvo. Kad sam podizao težinu, negde pri kraju pokreta nešto mi je kvrcnulo u predelu leve lopatice, ali nije me zabolelo pa sam lepo spustio težinu. E, ali posle par sekundi je krenuo relativno blag bol koji me probija konstanto, posebno me boli kada opustim ruke pored tela, ali čak ni tad me ne boli nešto previše.
Je l' ima potrebe da idem kod lekara ili će da prođe uskoro?
Za par mjeseci nećeš moći sklek uraditi bez probadanja u tom dijelu.
Nije trapez za djecu, kažem ja....
zato ja još ne radim mrtvo, nisam siguran jednostavno u svoje telo još uvek
Колико си дизао и колико ти тежиш?
80-80
Nije trapez za djecu, kažem ja....
A nemoj da me drkaš...
Ma nije strašno, ali jebaće te, mene je jebavalo dooooosta, dosta.
Neka se to malo ohladni, par sedmica, pa odeš fizioterapeutu da te masira, proći će.
a za to vreme da ne treniram ili šta da radim?
Treniraj, jašta, neće ti ništa biti, samo se pazi mrtvog.
A sleganje ramenima da izbegavam?
Pffff, probaj, ne bi trebalo da bude problema, ipak su tu manje kilaže u pitanju.
Мислим да сам и ја 2 пута тако око лопатице нешто "сјебо", први пут баш на мртвом и могао сам све да радим осим мртвог, а други пут, бем ли га како ал прошло за 4,5 дана, мада то је више било горе ка врату. Укратко, вероватно није ништа озбиљно, тренирај ко и до сад.
Кад радите мртво, у тренутку кад одвојите тег од земље толико да вам шипка дође до кољена кренете да вичете ООООООООООПАААААААААААААААААА и буде вам лакше кекекеке
Sutra krecem u neku novu teretanu kod mene u naselju. Nisam isao u teretanu godinama pa sad imam tremu lolol. Sutra su mi ledja na programu pa pomozi boze.
Preporučujem ti da jedno mjesec-dva radiš cijelo tijelo, da ne krećeš odmah od splitova GRUDI BICEPS LEĐA TRICEPS a pogotovo ne od samih leđa :)
Ma radio sam kuci do prosle sedmice iste vjezbe koje sam planirao i sutra. Zgibove, mrtvo, veslanje... Moram snimiti situaciju prve sedmice pa da izmjenim plan po potrebama. Planirao sam ici svaki drugi dan i raditi:
Ledja, trapez
Ruke
Grudi, ramena
Noge
Ima li to smisla? Kontao sam za trapez ubaciti onaj tvoj program sto si nedavno kacio ovdje.
Dobrodošao u trapez sektu :D
Radi ga sa nogama.
http://theshreddedlifestyle.com/wp-content/uploads/2013/11/224562_454817761235897_1910491904_n.jpg
Bio u teretani jutros. Sve u svemu nije lose, jedina zamjerka sto je pomaleno pa moze biti problema sa vise ljudi. Olimpijske sipke i tegovi. Ima jedno 200kg tegova plus bucice vec sklopljene 2 seta. Ima kros, lat masina, bench, sprava za ramena, za noge nekih stvari, nekih multi sprava... Dobro je dok nema guzve tako da cu uvijek morati ici ujutru. Zamjerka je sto ne radi nedjeljom, ali nema veze. Vidjecemo kako ce biti. Ima los kont za zgibove na nekoj multi spravi. Ima i smith glupi, dosta klupa, dvije scott klupe. 2 ravne olimpijske, 2 z olimpijske...