Teret@n@

1. А свуђе је обично гужва касније кад се оде, јебига :)

Одлично ти је то, ја немам те ствари овамо код мене, немам чак ни смитову ни сталак за чучањ :)

2. Nisam ni ja ovdje primjetio stalak za cucanj. Ne znam kako oni rade, sigurno na smithu. Radio sam danas mrtvo sa 100kg 5x5 i nije lose. Maks bi bio vjerovatno 120-130 sa solidnom formom. Preko toga ne bih isao...

3. Dobrodošao u trapez sektu :D

Lololololo

4. Дефинитивно сам био потцијенио ноге, сада ми је то најјачи тренинг. Чучњеви баш црпе цијело тијело, морам да убацим паузу послије ногу.

5. Ako i ikad razvijete noge, budite svesni toga da će vam palamar izgledati manji u relativnoj dimenziji.

6. Ако икад одлучите да радите крвнички ноге, а да наредна два дана имате нешто у плану због чега морате да устајете пуно или слично да ангажујете ноге, немојте их радит'...
    Ја сам их унаказио у суботу, никад ме овако нису бољеле ка' ове два дана, брутално сам их урадио у пичку материну...

7. У ову теретану ђе ја идем нико без ја и овај ми брат највјероватније

8. A trapez?
    Radi li ko ovde trapez sem nas trojice
    Profesor Skočko i mi što pratimo njegova izlaganja.

9. Па наравно да радим и трапез болан

10. Radiš ti moj kurac, samo o bicepsu pričaš.

TRAPEZ MAIKA!
    http://userserve-ak.last.fm/serve/_/34324301/Goldberg.jpg

11. Радим, радим и то опасно :Д
    Али је срањо кад се овако натегнеш па искочи трапез, а латси курчина :)

12. Koj će ti kurac latsi, kad čova dođe i skoči zavrat flying rear naked choke jedino što se spašava je veliki trap i jak vrat.

13. Smor je i kad imaš preveliki trapez u odnosu na ramena, pa izgledaju uže no što jesu.

14. Sutra konačno po vej, danas me mnogo mrzelo, nisam ni u teretanu otišao.

15. Који ће ми курац трапс кад не планирам да се ваљам по поду и да ми неко јаше за вратом покушавајући да ме угуши

16. http://img853.imageshack.us/img853/7818/yjrz.png

Ode zglob u kurac, a taman se navuk'o na hardcore vežbanje :(

17. Нека си бачио смеће од банане на оно иза, оно и јес' да се смеће бача по њему кекеке

18. Opa, dobro si proso, koliko si platio protein? Moj savet ti je da amino popijes u toku treninga a whey 10-15 min nakon treninga

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.