То што каже мурби, јер ово су течне... Размутиш их у кило воде и пијуцкаш у току тренинга... :)
Ja bih njih odmah poslije treninga a kasnije whey.
Jelte, ne radiš krosfit pa ti ne treba energija odmah u toku treninga.
Kada odradiš jednu partiju mišića krv je upumpana u njega.
Amino se ne vare, ulaze odmah u krvotok i tako idu u mišić drito.
Whey popiješ kad se istuširaš, dopustiš krvi da se malo vrati u želuldac, jedeš fino ko čoek PWM, ljepše se vari i učinkovitije. Iako se i whey vrlo brzo vari bolje je da ga dočeka spreman želudac.
Znači posle treninga uzmem amino, a whey recimo kada stignem iz teretane kući? :)
Hvala vam na savetima. :)
Има ли готивнијег бола од оног док радиш подлактицу :)
Ima. Bol u kurcu, pri izjavi nekoga da radi podlakticu.
što vežbate uopšte sve mišiće te nebitne...lepo malo ruke, malo ramena, stomak, grudi, i leđa i to je to, i noge da nisu čačkalice...i da vidiš kako će curice da se okreću za tobom, a ne tu neki kvadroplenusi, ricinusni zatezni mišić moram da uradim sutra, zadnji abdomalni trapez i tako neke gluposti
Хахаха...добар Аки, добар :)
Не знам зашто не бих могао издвојити неких 15-ак минута, мени је естетски то јако моћан мишић.
Lolo pa ti nabroja sve što se radi u teretani :)
Mogu nabavit 5kg wheya za 6000 din. Malo je nekvalitetniji tj po merici ima 19,6g.
Po merici od koliko grama?
500 :ц
Ćek da nađem, komšija mi spomenuo da mi može nabaviti za te pare i reče to da ima manje g proteina.
EDIT:
Ka'e vako
Per 25g:
Energy: 98.3Kcal
Energy: 414.0kJ
Protein (dry basis): 20.5g
Protein (as-is): 19.6g
Fat: 1.7g
Carbohydrates: 1.5g
Calcium: 125.0mg
Cholesterol: 0.5mg
EDIT 2:
Pa ovo i nije toliko loše. lol
То је супер.
Odlično, jbt.
dai neka nabavi i meni lolo
Daj mu 40€ nek ti da 2.2 kg :D
Ima 14 ukusa, nabavlja lik iz Britanije. Fora je što ne stigne u kantici nego u kesi. Uzima on neki procenat, tipa prodaje za 65e 5kg, al' eto meni za 6000.
http://thehut.pantherssl.com/productimg/0/960/960/43/10530943-1383586520-656308.jpg
https://www.proteini.si/me/proteini-surutka/pro-10-whey-protein-4000g/
Да није можда 4 кила, нисам сигуран да има паковање од 5?
Код нас је толико 'бем ли га :)
И кога боли курац је ли канта или кеса, битно је да се полоче :)
Рече овај мој да ће да направи сталак као да се раде рамена бла бла, ја му рекох нека дода некако и направи сталак за чучањ, па је обећа' да оће, е сад оће ли ме слагат'.... питање је :)
Za 6300 dobio protein i amino. Inače je valjda 5900 i sad kao amino i protein 6300.
Moraće neko da me uputi u korišćenje aminokiselina. :D