Teret@n@

1. Mene na prvoj seriji cucnja sa 60kg presjeklo koljeno. Dobro se zagrijao, radio i sa sipkom i sa manjom tezinom i onda... Nisam smio dalje, presao na loze i na presu pa dovrsio listom. Radio kasnije cucanj na prazno.

2. Дејвид Хенри, он је имао популарна леђа још 2009. видим сад набацао још шницли.

3. Брука колика леђа има чо'ек, ка' нинџа корњача

4. al vidi donja leđa...ccc
    kapiram kad bi uzeo da radi mrtvi max da bi instiktivno vukao ovom gore gromadom i da bi se jednostavno prepolovio na donjim leđima...bzvz

5. Ма има он и доња али су горња пренаглашена па не могу да дођу до изражаја.

6. Ma, smem da se kladim da pije kreatin

7. Не пије ни креатин, пије сурутку у праху само

8. Ма можеш и ти тај креатин тродуплу дозу да пијеш па опет не би ово постиго.

9. Ma gde troduplu, kad je i obicna doza smrtonosna...

10. U teretani ide radio AS-FM, stalno ista muzika, smara do jaja, a slušalice/telefon mi nisu dovoljno jaki da nadglasaju tu muziku... Staaaaaaalno vrte 15 istih pesamaa, umrijet kada krene vreking bol od majli sajrs.

11. Јел довољно 50 кила тегова, две једноручне и једна дворучна шипка за почетак ? Мислим да је то довољно за рамена и руке, за остале делове ћу импровизовати. Планирам да до лета направим добру кућну теретану, ово сам наручио сад. За два, три месеца ћу вероватно бенч клупу да купим и стотинак кила тегова, ако будем добар финансијски. Мислим да је то, плус она справа за чучњеве све што ми треба.

12. Dovoljno je za ramena i ruke malo da se razonodis, mada ono verovatno ce ti zafaliti kasnije za ramena

13. А знам јбг, једва сам скупио кинту и за ово. Полако, биће :)
    Ишао бих ја у теретану да се налази одмах поред моје куће, али пошто живим 5-6км од ње, звижде ми јаја да на -20 идем аутобусом пуним задриглим бабускерама што иду на пијацу да продају кељ. А овако могу да радим бицепс и док играм Менаџер ололо

14. Ima li neka vježba kojom bih mogao ojačati čmarnu muskulaturu jer mi hemoroidi previše vire iz guzice pa vih volio da ih nosim uvučene kad izlazim neđe.

Pozdrav!

15. mada ono verovatno ce ti zafaliti kasnije za ramena

Ово је течно. И ја сам у кућној варијанти па сам једноставно присиљен да ми груди, трицепс и рамена буду један дан. Шта ћу кад су ми основне вјежбе склекови, пропадања и бенч. Мало ту искомбинујем са угловима и закључавањем лактова, али није то то :)

16. @Пазл, Има један мишић који правилно усмјерен може да ријеши твој проблем.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.