Teret@n@

1. Свако је некад био у заблуди кекекеке

Па добро, нисам лупао, што ћеш :))
    ЕДИТ: Хтио сам да тренирам за масу и дефиницију :Д
    Осим да нећу у теретану, ипак оћу, заљубио сам се у бб :Д

2. E ne mogu da se setim ko je pricao za onaj protein mesavinu u kesi, uglavnom ima u NS-u u pansportu oko 5k. Ja uzeo neki Hyperwhey http://www.pansport.rs/components/com_virtuemart/shop_image/product/Hyper_Whey_52550fa775187.jpg

3. Од неђеље нисам тренира', дакле три дана, то ми је и званично најдужа пауза осим оне кад сам био за нову годину одсутан ја мислим :Д
    Само што је овај пут здравље у питању, тј да је прехлада или нешто слично, лако бих ја, него се бојим да се не посерем у гаће, па нисам смио да идем, али $утра се надам да ћу поћ', па ћу радит' по два мишића, да уфатим све ове неђеље ипак :)

4. Шта је за рећи СМаре, дијареја?
    Ако је, помјешај кашику кафе у чашицу ракије и сурдукни, згусне се гарант
    Начрал 100% :)

5. Пробао сам све од надриљекова, преко пробиотика и још једних таблета, кафе и шећера, воде од пиринча и тако даље :Д
    Узех данас флонивин и мислим да ми је помогао, додуше још мало ми је чудан осјећај у стомаку, али биће ок, осјећам :)

$утра да се бачам са теговима, нема што одмарат' :)

6. Богами лоперамид мене увек спасавао, први пут узмеш две таблете, а ако буде још срања после сваког срања по једну.

7. Е, тај сам и пио... Не помаже, да га јебем....

Е сад имам своју теорију једну, а то је да је ово вирус и да сам мога' не знам што да попијем не би ми помогло ништа док организам сам не избачи то... :)

8. А можда је и од креатина.... Иначе један мој ортак се стално усеравао пошто попије протеин или креатин после тренинга, не може да задржи никако и искења се где закачи. Каже "морам, протерао ме протеин/креатин".

9. Није, није, знам тачно :))

Имао сам и ја пролив од креатина, а чини ми се да је то било док се организам мало навикао, 'бем ли га...
    Планирам да купим по пола са другом
    http://proteini-sport.com/images/D/creabolikum-powder-bg.jpg

За 13 еура 750 грама, испа'не за 6.5 еура 375 грама, то је џабе, нека акција, а ја таман потрошио мој :)

10. Добра цена, ја користим овај, 5 грама у дане тренинга, можда да траје баш дуго.

http://elite-power.com.ua/files/katalog/1960_pic.jpg

1400 дин 500 грама

11. Нема овог код нас, ја узимам онај твинлабов од 300 грама за 13 еура чини ми се, тако нешто...
    Мада сам нашао од оне британске фирме што је неко веј помињао кило за 20 еура што је исто јефтино доста

12. Kakva je to hemija bre, ja mislio ti Laki nečral, a ne k'o ovaj Smare na hemiji.

13. Бодем се креатином у гузицу, а протеином у делтоид и растем ка из воде

14. Pali ovih dana novi rekordi pa da ih ubelezim ovde:

- Benc: 105 x 1
    - Cucanj: 120 x 5
    - Mrtvo: 140 x 3

Za 1,5 mesec sam napakovao 5-6 kg, doduse u stomacnom delu najvise al vaga to ne zna!

15. al vaga to ne zna!

ТО! :Д

16. И тако прођоше неђеља, понеђељак, уторак, сриједа и четвртак без тренинга због болести, то је уједно и моја најдужа пауза за сво ово вријеме :)
    Сјутра се надам повратку, па можда одрадим неки фул боди, субота ноге, а у понеђељак идемо изнова...
    Тако се бар надам, а виђећемо што ће бит :)

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.