Teret@n@

1. Ja odradio u utorak leđa i vrhunski se upalio, juče pauza zbog učenja i danas odradio ramena i trapez.

2. Шиштоф Раџиковски има јак прес.

3. Данас сам цијели дан у неком трипу да сам добио брух :)
    Доњи стомак ми се надуо, хоће пукне. Одрадио ноге, ако на чучњевима дроб није излетио...

4. Шиштоф Раџиковски има јак прес.

Зајеб'о се на прес што је стао на 8, мога' је још 3 урадит' лагано, гарантујем

5. Danas havarija u svlačionici kada su se 2 mađara od otp 30 godina raspravljali šta znači "staviti patike u ormar". Onaj deo "u ormar" im nije bio jasan. Haos, oplakasmo.

6. Мого је сигурно ал калкулисао. А онај ветеран мали Видас Блекаитис миљеник публике замало да их ујебе :Д само га висина и године сјебаше на куглама.
    Они на сваких десетак или мање дана имају такмичење па се све то сабира, морају да се чувају.

Све му лоше
    http://img21.imageshack.us/img21/272/yvj7.png

7. И тако после пет дана слабе исхране и нетренирања, данас једем три пута до 5 сати, одем на тренинг и одрадим груди, леђа и руке, по три вјежбе онако фино да се вратим у живот, сјутра рамена и ноге надам се...

Али круцијални моменат вечери је био кад је газда донио вагу и сви се мјере 75, 80, мене страх да станем на вагу јер сам сигуран да сам изгубио на килажи и станем онако бојажљиво, кад га закуца на 90, није ме срећнијег било :Д

АМА НИ БОЛЕСТ МИ НЕ МОЖЕ НИШТА ЕЕЕЕЕЕЕЈ

8. "ПРВО МАСА ЈЕР МАСА ЈЕ МАМА!1" - Тадија Тадић.

9. ЕЉ МАСА ИЉ НИЈЕ МАСА

10. Počinjem da vežbam uskoro, planiram malo ruke, ramena i leđa da uradim. E sad, interesuje me da li da vežbam svakog dana ili svakog drugog? Neko mi reče svaki drugi dan, da bi mi se mišići oporavili. Savet?

11. Не разумијем ту селективност мишића. Зашто да не радиш груди или ноге. Ето то ти је пет скупина за пет дана седмично.

12. Pa jebem li ga, nogama sam zadovoljan, relativno i grudima, ali ne i rukama i ramenima.

13. Може како оћеп, види сам шта ти паше, ал за то треба време, а верујем да нећеш толико дуго да вежбаш тако да ипак мора неко да ти каже, ерго = првих месец, два ради сваког дана, после сваког другог.

14. Ok, hvala na savetu Laki.

15. Да вам дам један савјет корисни.
    Уколико сте пет дана болесни и једете само једном или два пута дневно или не једете, први дан кад оздравите немојте да једете 7 пута као стока јер ћете сјутри дан да трчите у ВЦ и посерете говно од 2 кила и бољеће вас стомак опет.
    Ето толико од мене.

16. Aj nek mi neko objasni princip negativnih ponavljaja za probijanje tezine na bencu?
    Recimo, ako ti je max 110, stavis 130 i polako spustas, pa ti neko pomogne da vratis, taj neki rad?

17. PRAVDA ZA ADIPOCITE !!!

18. Ok Laki, to sam znao, a interesuje me da li to raditi u serijama, koliko ponavljaja, menjati tezinu?

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.