U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
http://www.youtube.com/watch?v=qnjYyfkcaNI
Danas u teretani udaram vrecu i prilazi lik i kaze da ne radim pravilno, mora lakat da se zakljuca kod svakog udarca, kaze. Ja reko aj mi pokazi i lik udara krose ispravljenom rukom, svakakvih strucnjaka ima.
E da, iz 2013. izasao sa 92 kg. Sto znaci da sam za 5-6 meseci nabacio 2 kg, ja zadovoljan. Za ovu godinu mi je cilj 95-6 kg. I naravno srecna vam nova i da dizete jos jace nego prosle
http://img571.imageshack.us/img571/1173/tfxn.png
Posle dva meseca vežbanja. Znam da nije ništa posebno, ali ako uporedim kako je izgledala kada sam bio skroz fizički neaktivan sa ovim, ja sam zadovoljan. Masa je tu, još samo malo da se izdefiniše i to je to, meni ne treba više. Ostatak tela ćete dobiti kada ga izvajam još malololo, ali kontam da ću sa njim da budem zadovoljan za nekih godinu dana ako se pridržavam ovog tempa treninga.
САМО ЂЕЉИ
Dodjoh sa Ohrida i Skoplja, pio sam litar viskija ili litar tekile dnevno, zavisi koji dan, ali sam zato poneo tunjevine za dorucak, jeo piletinu i govedinu i po neku pljeskavicu i uspeo i tamo da nabacim 1 kg za 4 dana, tako da sam sad za mene rekordnih 90kg na 180cm.
Jasno vidim svoje ciljeve za ovu godinu i vesto sam skovao planove, videcete sliku kada to sprovedem u delo.
Svako dobro svima u Novoj Godini i puno cistih misica.
Није лоше Шоми, још ако слика није непосредно послије тренинга, добар напредак :)
Ја напримјер имам дан само за бицепс, дан паузе прије и дан паузе послије и може да прича неко да је то погрешно, али ја имам резултате...
U 2013. sam prvu polovinu godine obeležio fantastičnom (za mene) ishranom (i suplementacijom u jednom periodu nakon rođendana) i posvećenošću treninzima. Izašao na čak 80 kilograma pred leto.
Onda je usledilo leto tokom kog sam dosta vremena provodio van mesta gde sam živeo, što je rezultiralo u pauzama u treningu i ishrani. A nakon leta sam se preselio u velegrad zbog fakulteta i počeo fizički da se raspadam usled studentskog života (a i nedostatka mamine hrane). Sve je kulminiralo povredom leđa zbog koje nisam mogao da treniram skoro ceo decembar.
Sada sam na cirka 75 kilograma, ali sam se danas ošišao i spreman sam da u novoj godini ostvarim svoje snove! Jedan od njih jeste i telesna težina od 90 kilograma!
Ne bih da te bacam u nesvest ali dug je put od 75 do 90kg ako ne mislimo na mesarski izgled.
Šta ste vi radili celog života kad imate 75 kila samo :)
Nagurao sam na 83-4 kg, ne znam dal da krenem kao sa izrezivanjem ili da nastavim sa nabacivanjem mase... Jako sporo ovo ide... :((((((((
Убоди се у гузицу да убрзаш то мало :))
Изрежеш се на 74 и онда си трт :)
Zato i neću, BOŽE ŠTO JA NE MOGU IMATI 90 KG?
Зато што не једеш довољно :)
Ma znam, 90 kila mi je san, a dokle ću da stignem je svejedno :)
SMare, ne rastu svima proteini u dvorištu. :)
Ma ugojiću se, nego mi još svi nabijaju na nos kao gojiš se šta ja znam....
IMA BRE 7 OBROKA DNEVNO :D
Не расту ни мени болан, ја још нисам купова' веј, ето да се зна, па нагурах преко 90 :)
Koja je tvoja tajna? :D
Бодем се у гузицу и ништа не једем :Д
Али као што рече Кали масл, само је повећа' унос воде и букнуо је одједном, два цента обим руке је пораста' :Д
Jebga, znao sam ja da se ti bodeš u guscu, al' sam mislio da ima još nešto.
Da, Kali je nečral, moramo da ga slušamo. :D