Teret@n@

1. Kakva leđa ima lik...

2. А добро фали му мало до паралеле, није страшно. Виђу га, све сама кртина.

3. Бохеру окрени леђа.

4. Добри сте момчадијо, изрезани.

5. Nisam znao Boxeru da se zoveš Ivan :)))

6. Koliko je nizak ovaj visok ovaj lik?

7. Прва мисао која ми пала када сам га видео је ''кућни љубимац/меда/мали пас'' ахха
    А иначе виђу ове атлете, шоу http://www.youtube.com/watch?v=kyOWj-ZZNc4

8. Гледах ове прије неђе, добри су :))

Прва мисао која ми пала када сам га видео је ''кућни љубимац/меда/мали пас'' ахха

И мени исто :))

9. Па добри моји, ред је да сумирамо утиске и остварења из ове године и можда изнесемо планове и очекивања за следећу годину.

Ја сам ое године на ПЛ пољу остао укопан у месту али сам зато са друге стране преко лета успео од себе да направим бољег атлету и доказао себи да ипак могу и то да будем :) Дакле, има и добри и лоших страна али мислим да је добро ипак превагнуло.

Читаву следећу годину бих посветио "повербилдингу" неком средњем путу између ББ и ПЛ са више фокуса на ББ. У читавој тој години бих волео да се вратим на 88-90кг, набацим нешто масе. Бројке у следећој години неће бити приоритет. И тако...

10. Здра'о био...

Ја сам ове године тренирао без престанка и иједне паузе, осим кад сам имао пролив скоро неђе тих пар дана, што значи да ме здравље одлично служило.
    Љети је пала нека мини-дефиниција са само мало регулације у исхрани, брзо су дошли резултати и фино се напредовало.
    Ове године сам проба' свој први НО реактор, а после њега и још понеке.
    Што се тиче килаже, тренутно имам преко 90 кила са много бољим изгледом него кад сам на почетку ове године имао неких 86-7 кила.
    Надам се да догурам докле могнем са килажом и да онда опет падне нека дефка у април-март са ХИИТ-ом или виђећемо како већ, наћ' ћу начина ка' и за све.

Исто тако ове године сам напуштио моју вољену гаражу и почео код Нолета у теретану :Д

Приоритет за следећу годину маса, маса, маса и само маса, са што мање сала, али не премало сала јер онда није то то :Д

Живјели ми, па да дижете још сто година велике килаже :)

11. Ја ћу ово годину да памтим по преласку са стрит воркаута на нешто што је сличније боди билдингу. Доста сам се занимао, читао, тако да могу рећи да сам негдје и сазрио у свему томе. Укратко, навук'о сам се :)

Тек сам 2 мјесеца на том неком ББ програму, ако ту додам и овај мјесец поста у ком сам успио да се одржим па чак и напредујем ( пар особа ми је рекол да сам се мало попунио) и услове гдје тренирам, задовољан сам.

Надам се да ћу у скорије вријеме прећи у праву теретану гдје ћу тек моћи да напрдујем. На мојих 180 и нешто волиа бих да нагурам бар на 80 КГ.

ПС: Почео сам да радим ноге на Смаретов наговро и хвала му натоме :)

Срећна нова 2014!!!

12. Početkom ove godine sam bio debeli gmaz bez imalo kondicije. Preko leta slabo izlazio i opijao se tj nisam uopšte već prepodne teretana, uveče trčanje. Smršao 10kg i sada u poslednja 2 meseca se ugojio 7-8 kg. Do leta 2014 mi je cilj da se ugojim još bar 5.

Fizički izgled i kondicija su ekstra u odnosu na ono kakav sam bio.
    Počeo da radim Skočkov program za trapez, vidi se napredak i tim sam zadovoljan.

Kada bih 2014 radio 50% iz 2013 bio bih prezadovoljan.

Srećna nova i da vam se sve želje ostvare! :D

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.