Teret@n@

1. Kakva leđa ima lik...

2. А добро фали му мало до паралеле, није страшно. Виђу га, све сама кртина.

3. Бохеру окрени леђа.

4. Добри сте момчадијо, изрезани.

5. Nisam znao Boxeru da se zoveš Ivan :)))

6. Koliko je nizak ovaj visok ovaj lik?

7. Прва мисао која ми пала када сам га видео је ''кућни љубимац/меда/мали пас'' ахха
    А иначе виђу ове атлете, шоу http://www.youtube.com/watch?v=kyOWj-ZZNc4

8. Гледах ове прије неђе, добри су :))

Прва мисао која ми пала када сам га видео је ''кућни љубимац/меда/мали пас'' ахха

И мени исто :))

9. Па добри моји, ред је да сумирамо утиске и остварења из ове године и можда изнесемо планове и очекивања за следећу годину.

Ја сам ое године на ПЛ пољу остао укопан у месту али сам зато са друге стране преко лета успео од себе да направим бољег атлету и доказао себи да ипак могу и то да будем :) Дакле, има и добри и лоших страна али мислим да је добро ипак превагнуло.

Читаву следећу годину бих посветио "повербилдингу" неком средњем путу између ББ и ПЛ са више фокуса на ББ. У читавој тој години бих волео да се вратим на 88-90кг, набацим нешто масе. Бројке у следећој години неће бити приоритет. И тако...

10. Здра'о био...

Ја сам ове године тренирао без престанка и иједне паузе, осим кад сам имао пролив скоро неђе тих пар дана, што значи да ме здравље одлично служило.
    Љети је пала нека мини-дефиниција са само мало регулације у исхрани, брзо су дошли резултати и фино се напредовало.
    Ове године сам проба' свој први НО реактор, а после њега и још понеке.
    Што се тиче килаже, тренутно имам преко 90 кила са много бољим изгледом него кад сам на почетку ове године имао неких 86-7 кила.
    Надам се да догурам докле могнем са килажом и да онда опет падне нека дефка у април-март са ХИИТ-ом или виђећемо како већ, наћ' ћу начина ка' и за све.

Исто тако ове године сам напуштио моју вољену гаражу и почео код Нолета у теретану :Д

Приоритет за следећу годину маса, маса, маса и само маса, са што мање сала, али не премало сала јер онда није то то :Д

Живјели ми, па да дижете још сто година велике килаже :)

11. Ја ћу ово годину да памтим по преласку са стрит воркаута на нешто што је сличније боди билдингу. Доста сам се занимао, читао, тако да могу рећи да сам негдје и сазрио у свему томе. Укратко, навук'о сам се :)

Тек сам 2 мјесеца на том неком ББ програму, ако ту додам и овај мјесец поста у ком сам успио да се одржим па чак и напредујем ( пар особа ми је рекол да сам се мало попунио) и услове гдје тренирам, задовољан сам.

Надам се да ћу у скорије вријеме прећи у праву теретану гдје ћу тек моћи да напрдујем. На мојих 180 и нешто волиа бих да нагурам бар на 80 КГ.

ПС: Почео сам да радим ноге на Смаретов наговро и хвала му натоме :)

Срећна нова 2014!!!

12. Početkom ove godine sam bio debeli gmaz bez imalo kondicije. Preko leta slabo izlazio i opijao se tj nisam uopšte već prepodne teretana, uveče trčanje. Smršao 10kg i sada u poslednja 2 meseca se ugojio 7-8 kg. Do leta 2014 mi je cilj da se ugojim još bar 5.

Fizički izgled i kondicija su ekstra u odnosu na ono kakav sam bio.
    Počeo da radim Skočkov program za trapez, vidi se napredak i tim sam zadovoljan.

Kada bih 2014 radio 50% iz 2013 bio bih prezadovoljan.

Srećna nova i da vam se sve želje ostvare! :D

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.