Teret@n@

1. I kod mene malo ljudi radi, imamo i onaj skvat rek i kavez, ali su 80% vremena prazni. Na reku uglavnom mrcine rade mrtvo iz nekog razloga, valjda im je lakše da tovare šipku.
    A onaj leg pres je najbolja vežba za ego, natrpaš 150+ i kurčiš se. :D

Њааа, мени смор да радим на лег прес јер поред оних тегова што има трпам плоче на њега па почну да ми падају и то ме смори у пм, али оно, не погоди ме лоше то као додатна вјежба :)

Ма из кафе кофеин, иначе ретко кад је пијем па тако да уме да делује на мој невини организам у том погледу.

Ихаааа, ти си ка' мој брат, он попије кафу и не заспијева га :))

Uzo ti ja danas da popijem moje sokiće što cijedim, odstajalo je to jedan dan u frižideru jer sam juče napravio dosta i jebeno sam morao začepiti nos i popiti ono.
    Ubila me cvekla u pojam, odavno nisam ništa ružnije popio, kao da sam zemlju razmutio u čaši vode i to popio. Tačno ukus zemlje.

Што мутиш? :)

Ја сам цвеклу на љето јео ка' јабуку, имали смо домаће, уф како сам их таманио, ништа љепше него кад увече пишаш црвено :Д

2. Uzmem jednu cveklu, po kile mrkve, dvije jabuke, pola đumbira, dva krastavca, narandžu. Sve to u sokovnik, iscijedim i onda pijem.

Odličnog je ukusa čim se napravi ali očito cvekla odradi svoje preko noći, dal oksidira il šta koji kurac :D

3. Си сигуран да је цвекла? :)
    Добра је то мућкалица, нема што :)

4. Cvekla, jašta, jedino ona može baciti tako zemljan ukus :D

5. Ja juce krenuo u novu teretanu i jelte moram da ostavim dojam, pa sta cu nego cucanj :)
    Premasio pr za nekih 10 kg i prvi put 200kg, nesto plice, mada sam imao i dubinu da sam hteo premda sam wrapse stegao do krvi, jos su mi stigli novi iz finske pre nedelju dana http://gometal.com/wp-content/uploads/2013/11/blackline_1-300x300.png sami dizu! :)
    Jos sam jeo jednom jos sam prazan skroz glikogemski jos nisam uzimao kreatin od nove godine, samo efedrin pre treninga i KA-BUM! sledece nedelje mislim da imam neku finu dvojku-trojku na 190-195 pa ce da se snima...

6. Vala ću od ponedeljka da se ketoziram, jebeš sve.

7. Znam da se ovde pričalo o tome već, ali da li imate neki tekst o uticaju teretane na rast?
    Ne treba meni oma da kažem.

8. Имаш Никсин клип :)
    Што је најјаче, сви смо ми овако размишљали :)

9. Aaa treba mi neki tekst, pošto ne treba meni već drugarici. Zamolila da joj pošaljem. Ima neki na bodybuilding.com, moguće da je Katlerova izjava u vezi toga bila, al kurac kada ne mogu naći.

10. За подлактицу, натовариш шипку и вртиш, као точкове :)
    Па мало мијењаш хват, ширину, брзину. Мени се парализовала. Пош'о на крају мало трбушњаке, не можеш се држати на вратилу :)
    Хоћу руку као Рафа Надал!

11. Radim to, ne radi me. Mislim, radi me, al mogu vrtit kolko oćeš.

Nemam ja problem sa snagom i izdržljivošću, imam problem kako da je podstaknem na rast.

12. Па јебига, натовари је момачки, па ужи хват. Мјењаш руке, једном вртиш а друга ти је стабилизатор.
    Ја кад радим бицепс, накрају неких петнестак минута је исфорсирам. Ионако ми је током цијелог трнинга активна због хвата. Примјетан је напредак :)

13. Ne mogu naći teretanu u kojoj ima jebeni džak za boks da jebe rakraka.

14. Сереш?

Ја мислим да по Подгорици не постоји теретана која нема џак :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.