Teret@n@

1. Дај га и ође постави, тј линк, да виђу :)

А јесам, не питај ме ништа :))
    Носам се са једном распалом торбом што има само за једно раме јер је оно друго откинуто, али је и ово што има прекратко па држим рукама гомна :))
    Али не дам се, ћераћу се сто година, али се мора тренират' :)

2. Vidiš, listovi...

Aj mi nađi neki kršten trening za podlakticu. Hoću obim, hoću Popajev sindrom, imam ja tu snage i za uštinuti i za držanja i za sve, al to je sve od sporta, nekako sićušna ostala :D

3. Aj mi nađi neki kršten trening za podlakticu.

Мени се смијали када сам рекао да радим подлактицу.

4. http://www.t-nation.com/training/train-your-calves-every-day

А за подлактицу се нешто нисам интересовао, али сам приметио да ми обим порасо од згибова и висења на вратилу. Погле горилу колке подлактице има а виси на дрвећу, мора ту да има нешто!1

И ево једне интересантне књиге, доста програма који, јел, "раде".
    https://www.dropbox.com/s/k8j29nvkmej4s7a/Programs%20that%20work%202.pdf

5. http://www.youtube.com/watch?v=gd0jjwkp_BE
    Можеш нешто да покупиш из овога. Ја још радим, не знам како се то зове, као прегиб, наслониш лактове и узмеш нпр само шипку и дижеш је из зглоба.

6. Ovo poslednje sam ja radio, dobra vežba.
    Možeš da vežeš flašu sa vodom za npr. oklagiju, kreneš sa litar da navikneš, posle dva, pa balon...

7. Е, да, нисам вам рекао како знате да сте добро одрадили ноге, тј како сам ја знао...
    Кад сам иша' кроз кућу, Рајка ме питала зашто идем ка' да ми је неко поперио курац у дупе :)

8. хахахаха али поперио лоло

Какав кик сам имао данас од кофеина, брука, још у том тренутку кренуло ово
    http://www.youtube.com/watch?v=lpkUISUx3Lo
    Дошло ми да седнем да коња и да са ветром у коси и секиром у руци јуришам на белог човека. Уместо тога искалио сам бес на бенчу, јако.

9. Meni jako slabo ide benč, pogotovo kad uporedim sa svim ostalim (srazmerno), pa čak i kosim i kontra kosim. Ne'am pojma što.

10. Zato što nisi dovoljno jak :)

11. Tačno. :P
    Moraću da krenem da se bodem k'o Smare.

12. Ne slušaj ih, čoeče, ni ja ne mogu benča kao nekad pa sam jak kao bik, igram se sa ljudima, valjam ih ko kruške, TRENIRAJ POKRET A NE MIŠIĆ :P

13. Ја никад нисам проба' тај кофеин, нешто нисам има' потребу за тим киком, не знам ни како дјелује јер не осјетим бог зна ишта од но реактора :)

Ја нисам никад форсира' бенч, али јесам чучањ у задње вријеме, али не могу у пизду материну кад немам спотера иза себе, не могу да се опуштим и радим ка' чо'ек никако и то ме фрустрира...

А сад пошто ми је ребро било повријеђено, урадих прије два дана груди од нове године тек, па не смијем форсират макар још двије неђеље бенч и гомна...

БОДИТЕ СЕ КРЕАТИНОМ У ГУЗУ!

14. Taj fazon Skočko. Kapiram da je to najviše do tehnike.
    Smare, i meni je to bilo zajebano za čučanj, al' sad imam kavez u teretani tako da je kul.
    A za kreatin i ostale droge nemam para, jedini suplementi su mi magnezijum i vitamini lol.

15. Ја мислим да у моју теретану чучањ буквално, али буквално радимо ја и брат ми, нико више, рад је такав да пењем тег на разбој и онда се дркам даље са тим итд... Тако да оно... :))
    Да ми је да ја имам кавез, каза' бих ти, што ми не би ноге отказале, не бих престаја' да радим, кунем ти се :)

Мени се некако све спојило и стрефило, тако да тренутно имам 4 суплемента :)

16. I kod mene malo ljudi radi, imamo i onaj skvat rek i kavez, ali su 80% vremena prazni. Na reku uglavnom mrcine rade mrtvo iz nekog razloga, valjda im je lakše da tovare šipku.
    A onaj leg pres je najbolja vežba za ego, natrpaš 150+ i kurčiš se. :D

17. Ма из кафе кофеин, иначе ретко кад је пијем па тако да уме да делује на мој невини организам у том погледу.

18. Uzo ti ja danas da popijem moje sokiće što cijedim, odstajalo je to jedan dan u frižideru jer sam juče napravio dosta i jebeno sam morao začepiti nos i popiti ono.
    Ubila me cvekla u pojam, odavno nisam ništa ružnije popio, kao da sam zemlju razmutio u čaši vode i to popio. Tačno ukus zemlje.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.