Prijava

Inače, mnogo gotivim Švarcenegera. :D

Samo mi, molim te, reci da su takmičari Mister Olimpije zdravi ko jabuke. Ti likovi su napucani hemijom i njihovi mišići ništa ne valjaju.

A vidiš, pogrešno korišćenje suplemenata kao i predoziranje dovodi do slabljenja mišića, a malo ko ga danas koristi pravilno (klinci se samo tove istima).

E sad, to mi je trener rekao, ali ne znam koliko uvažavaš mišljenje diplomiranog difovca.

Nisam rekla da svaka doza kreatina uništava mišiće.

I opet kažem, nakon naglog prestanka korišćenja suplemenata, mišići brzo propadu (a to se odnosi na ove zavisnike)
Svako ko je pravilno koristio kreatin nije imao problema.

Ne znam da li pitaš mene ili Miru, ali ja ne mislim da su profesionalni bodi bilderi slabi. E, sad ako gledam ljude koje lično poznajem, znam neke likove koji su dosta vežbali u teretani i koristili razne suplemente. Nakon što su prekinuli s radom i korišćenjem, propali su načisto, ostalo je nešto mišićne mase, ali dosta su se ugojili i postali mlohavi. Dok sa druge strane znam ljude koji treniraju borilačke veštine, imaju odličnu definiciju tela, koju su stekli vežbanjem godinama i čvrsti su kao stene. Prosto mogu da pojedu prethodno navedene bildere za doručak. E sad, možda ja nisam u pravu, možda ti bilderi koje ja znam nisu pravilno vežbali i koristili odgovarajuće suplemente(amateri), ili jednostavno nemaju genetiku za to(sad već nagađam).

'Nisu zdravi zato sto koriste 1000 i jednu nedozvoljenu supstancu,a ne zbog kreatina :)

Da,predoziranje u pocetku dovodi do naglog rasta snage i mase,ali sa prestankom isto tako i nestane.Klinci idioti i zavisnici nisu ozbiljni vezbaci,vec paljevine i lozane'

TO POKUŠAVAM DA KAŽEM SVE VREME!!!

Kreatin sam samo navela kao primer, pošto je najpoznatiji.

A što se tiče difovaca, u potpunosti se slažem, većinom su to retardi, ali ovaj momak je izuzetak. Nijedan moj profesor fizičkog se ne može porediti s njim. On je taj izuzetak.

Da, očekivao sam da ćeš to reći, to vraća na zaključak da je snaga relativna. Slažem se.

Pa i ja sam rvač, kladim se da bih ih i ja ovako sitna sve razbucala -.-

Bilderi nemaju nikakve veze s strongmanima, jedino što ih povezuje jeste to što su i jedni i drugi deb'li :D

Teretana ume biti odlicna stvar za lecenje stresa,bezanje od surove realnosti pune problema.I jos kao bonus,dolazi i do odredjenog poboljsanja spoljasnjeg izgleda.Nisam pristalica kreatina,cemu ubrzavati prirodne procese,gde mi to uvek zurimo?Ionako se za mesec dana ne moze nista uraditi,potrebna je makar godina normalnog treninga da bi rezultati bili vidljivi.

nisam za teretanu pošto imam mnogo loših iskustava sa istom. Tamo nisam videla pola metra zdrave vene, zato uvek kažem: kada hoćeš da ojačaš, motiku u ruke.

To što Laki kaže. :)))

Slazem se Laki u potpunosti,osim u rejonu kreatina.Protein je dodatak hrani,ok,ali kreatin...Kreatin je vec petljanje sa jetrom.
" kada hoćeš da ojačaš, motiku u ruke. " Ne slazem se s ovim Mirjana.Cepao sam drva,asovio bastu,mesao beton,lopatao,ma nema sta nisam radio sve na letnjim raspustima i opet sam troduplo vise postigao za samo 3 meseca u teretani.Al cinjenica da ne trebamo zapostavljati fizicki rad,cisto zbog neke izdrzljivosti.

Upravo tako, zbog izdržljivosti.

Moje je iskustvo drugačije, mnogo brže sam nabila noge trenirajući mačevanje, nego što sam ih nabila u teretani.

Nisam uzimala ništa, možda je zato.

I da, mnogo su ojačale zbog stava, jer se sat vremena krećeš u polučučnju.

Takvo je moje iskustvo... Verovao ili ne :)

Kada sam se upisala na mačevanje, imala sam 45kg, sad imam 50 ^^

Jeste Miro,kad samo 10 minuta stojiš nepomično u"tigar" stavu (u tai-chi-u),u sličnom"polučučnjastom raskoraku"-mišići ti se razjare samo tako za kratko vreme!Ozbiljno :)

Tri musketara se nikada nisu kretala u polucucnju,oni su se ponosno i isprsenih grudi borili sa svojim protivnicima...

Eto. I to kad stojiš nepomično. A mi se samo mlatimo niz bojevu liniju :)

Ja idem na viteško, ne na musketarsko mačevanje -.-

Heeeeeeeej,svidja mi se ova vestina,gledao sam prilog o njoj na tv-u :)) Vrlo je moguce da ti je ovo pomoglo kod jacanja nogu,ja sam za 4 godine karatea nabio strasne listove.

Uuuuu jeeee , koliki macevi , veci od buzdovana Marka Kraljevica :)
Da izvines al,koliko su dugacki? :)

Oko metar i po, a teški su 15kg :))