Teret@n@

1. Тако је, много је забавније кад растеш више, па се онда режеш него тако

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/1902878_754924924518990_564221709_n.jpg

2. Јел реално да овај лик унесе 8000 калорија?

3. Koje su najbolje sprave i vežbe za jačanje grudi na ovim teretana napolju?

4. Склекови и пропадања.
    Смаре отвори ми апетит...нешто ти превише крто то :)

5. A za šta su im one male šipke, fazon dve šipke visine 10-ak cm pobodene u beton i šipka između njih koja ih povezuje dužine pola metra? To za vežbanje skočnog zgloba ili na to ruke pa sklekove raditi?

6. A za šta su im one male šipke, fazon dve šipke visine 10-ak cm pobodene u beton i šipka između njih koja ih povezuje dužine pola metra? To za vežbanje skočnog zgloba ili na to ruke pa sklekove raditi?

Па може за склекове, можеш да импровизујеш што год оћеш...

Смаре отвори ми апетит...нешто ти превише крто то :)

Како сам се најео да ти је знат', уф :Д

7. Aha, dobro je, nisam se provalio :) Hvala

8. У принципу ти спољашњи терени, тј паркови за тренинг су тако и конципирани да можеш на разне начине да користиш те шипке...
    Било да забијеш ноге под њу и радиш трбушне или уфатиш па радиш широке склекове или ухватиш руку под руку па радиш дијамантске склекове, свеједно, само да служи :)

9. Напокон после 7-8 месеци тренинг поново. 20 мин кардио, нордијско скијање и трака, па груди и бицепс, покидао сам се све. После тога сауна за крај, као нов сам.

Него, планирам кад мало уђем у форму, да узмем неки азотни реактор, а вежбаћу пон-сре-пет. Да није то мало тренинга недељно за тако јак препарат?

10. Je li ok da pijem pivski kvasac+jogurt, za dobijanje na težini?

11. Jedi za dobijanje na težini.

12. Nemoj da pijes pivski kvasac

13. Ја сам пио тај пивски квасац, одвратан је упичкуматерину.

14. Odvratan nema šta, pu.

15. Kao da blato razmutiš, tako nekako.

16. Još sam i cimeta ubacio haha

17. Маните се тих гована типа сурутка у праху, квасци и говна, то нема везе с мозгом....
    И пур пјена се надуши кад стане двије секунде, па је не једемо да порастемо.

Него кркајте

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.