Teret@n@

1. Pa više mu fali u grudima nego što ima viška u rukama...

2. Ма терам шегу, али опет, не бих се ја бунио да будем тако несиметричан као он.
    Једино синтолаши могу да кажу да имају превелике руке.

3. Pff, pa i ja bih voleo da izgledam kao on, ali velika je razlika između bivanja savršenim i bivanja boljim od mene. Ali je on skoro savršen.

4. Brzo šetanje na pokretnoj traci samo kada želi da snizi masti...
    Inače ne radi kardio....

Али то надокнади бодењем.

Иначе, у праву си Пишем, стварно има мало несиметрије ту што квари коначан утисак, али оно, бомба је свакако :)

Зар је могуће имати превелике руке?! :О

Хахаххахаха ТО! :Д

Иначе, мени је то то!

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/t1/1902721_576920512386058_1004844360_n.jpg

188, можда који милиметар ниже, 104 кила ван сезоне.

Е, да, Роли Винклар се жестоко спремао за овај Арнолд класик, одлично му је ишло и слетио с мотора, ко зна оће ли учествоват', не вјерујем, мада виђећемо
    http://www.flexonline.com/general-news/roelly-update

5. Kako je stao izgleda k'o da mu je leva noga duplo veća od desne. :D

6. Зна слика да сјебе ствари, тако ја кад се сликам, нико не би река' да имам плочице и 100 кила чистих мишића, али кад се скинем... Онда би сви рекли да немам.

7. Biće, samo polako. Prvo listovi, pa sve ostalo.

8. Тако је, прво листови да се доведу до савршенства, па све остало.
    НИТИ ЛИСТОВИ НИТИ БИЛО ШТО ДРУГО, РАСПАД ЗАДЊИ.

9. Али то надокнади бодењем.

Pa da, zato sam to i napisao. Jebeš ti to kada se bodu...

10. Pa da, zato sam to i napisao. Jebeš ti to kada se bodu...

Jebeš ti to kad se ne bodu.

11. Do jaja je to sto svi misle da kad se bodes, prestajes da treniras i ladis muda i da sam rastes. Ovi sto se bodu treniraju nenormalno i uglavnom im se zivot svodi na treniranje... Mislim na profesionalce, ne na lokalnog Peru robiju i Micka pacova
    Pored ovakve butine list mu deluje tanano

12. Do jaja je to sto svi misle da kad se bodes, prestajes da treniras i ladis muda i da sam rastes. Ovi sto se bodu treniraju nenormalno i uglavnom im se zivot svodi na treniranje... Mislim na profesionalce, ne na lokalnog Peru robiju i Micka pacova
    Pored ovakve butine list mu deluje tanano

Нико није то рекао.
    Неће ни из чега да порасте наравно, нити ће да лади јаја.

Али ајде да се убоду два лика који исто тренирају и иста им је исхрана, па да видиш о чему причам.

Не замјерам им ја што се боду, ја бих се први боо да сам докон и да имам пара, ја то признајем.

13. Po meni oni nisu nikakav uzor mladima. Stoji to da vežbaju al je to gola kurčina kada se bodeš. Ja sam baš ono protiv toga...

Gola kurčina u smislu moglo je i bez toga.

14. Могла је и формула један да остане право такмичење у вожњи без контрола проклизавања, контрола скретања, контрола свега и свачега па није.
    Тако и бодибилдинг, годинама се развијао, захтјеви за већом мишићном масом су били ту и ето, тако се развио, јебеш га....

А ови спортисти врхунски у другим спортовима су узор младима јер мислиш да они не користе недозвољене супстанце?:)

15. Ја не капирам поенту бодења у гусцу код рекреативаца. Подржавам ако си професионални бодибилдер, јер јебига, ако се сви боду, што си ти глупљи од њих. Али да се нагруваш к'о сивоња како би се месец дана ширио по базенима у Владичином Хану, то ми је дефиниција идиотизма. А и иде ми на курац што се реч хемија у старту повезује са билдерима. Ја ћу курац да одсечем ако се Болт, Ђоковић и остали "врхунски" спортисти не боду у сенфару.

16. Ma šta ti je, gledaj NFL i NBA igrače, taj tempo mečeva i treninga organizam bez ,,pomoći'' ne može da izdrži. Pogotovo NBA.

17. Сви се боду...
    http://www.youtube.com/watch?v=J4w0m7QjUPo
    Један молекул доле, други горе, курац ће га открити...

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.