Teret@n@

1. Пре неки дан решио мало да се зајебавам са пампом, па на крају тренинга узео и одрадио 10 серија бицепс прегиба са шипком у суперсету са трицепс пушдауну, пауза без. Бицепс имао упалу трицепс не хех.

Код мене вазда обрнуто :)

Ja ne mogu da aktiviram listove, znači isprobao sam u posljednja 2 mjeseca sve i nijednom nisam odradio tako da imam upalu.

Причај ми о томе...

Фокусирам се максимално и одрадим их, по два пута их радимнеђељно, али пар дана су ок, онда никакви, понекад полудим што их радим уопште који мој...

2. E nisam vas pitao još nešto za aminokiseline, koliko u koliko vode razmutiti?

3. У онолико колико ћеш ппопит' током тренинга

4. Znači u bojler lolololo

5. Kome je dosadila klasična tunjevina i mrcvarenje sa njom:
    -Tunjevina (konzerva ili filet, sve zavisi šta imate)
    -5-6 kiselih krastavčića
    -jedna ona kisela pečena paprika
    -biber
    -peršun
    -malo karija
    -sok od 1-4 limuna
    -malo soli
    Sve to roknete u onaj blender, secko, štapni mikser jebem li ga šta imate i za 3 min gotovo. Jebe koliko je dobro...

6. Открио сам тајну свог бицепса, три вјежбе, четири серије 14-15 понављања пумпа боља него икад.

7. Kako treba da izgledaju tečne aminokiseline inače i kada se razmute? :D

8. hahaha imam osećaj da ove moje nisu kako treba lolo
    edit: ima boju ko onaj sirup za kašalj, a kada se razmuti neka žućkasta boja

9. Ima neko neke tegove damu ne trebaju?

10. Ја ове што сам правио изашли по 13 кг, могу ти дати ове мале од по 5-6 кг :) не требају ми више

11. Ee moze :)
    Si i te pravio ili?

12. Ма да, хом мејд :)

13. Zemo zemo :) kolko para? Koko si ih oznojijo?

14. Јеа јеа јеа. Иначе, гледам овом дерана https://www.youtube.com/user/MegatoadStonie/videos је ка во, а мршав ко грана. Е сад, да ли има десет пантљичара у цревима, или све поврати одма после видеа, или је неки феномен. Кад би ја рецимо сваког дана за ручак одрадио једну његову епизоду... брзо би догурао до 100 кила, а онда умро.

15. Ја мислим да бих прво умирао од стомака, али онда ако би ми се организам навикао набио бих 200 кила и пука' бих таман...
    Али фора је што мој стомак не би поднио ништа и липса' бих ка' пашче :)

16. ima boju ko onaj sirup za kašalj, a kada se razmuti neka žućkasta boja

Upravo.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.