Teret@n@

1. ima boju ko onaj sirup za kašalj, a kada se razmuti neka žućkasta boja

Upravo.

2. I da, u Guči sam sreo Radeta Savića, mnogo ali baš baš mnogo kul tip, pričali malo (koliko mu je vreme dozvolilo), totalno opušten momak.
    Koliko nije nafuran govori činjenica da smo se sreli još 2 puta poslije, u nedelju popodne i uveče) i ladno je mahao sa 10 metara, jbt, mogao je proći lagano da ga boli kurac al' je ispoštovao gospodin.

I ogroman je, sunce ti jebem, o-gro-man, gromada, strašno!

3. Kad sam prosao pored njega na izlozbi pasa u Beogradu, imao sam utisak da ce da me oduva neka sila sto zraci iz njega!

4. Posle koliko počinje dejstvo kofeinskih tabletica?

5. Čim ćale nahvata. Izbebeta da ne mereš leći spavati mesec dana.

6. Kako vas ne mrzi da dižete fatalne težine na ovu vrućinu? To mene interesuje, ajde tipa koji zgib i slično, al svaki dan određenu "grupu mišića", jebavate se džabe. Ako kažete da "volite", ja ću vas izlupati, radite samo zbog riba, nemojte srati.

7. Jel bio neko u teretani u hali sportova na novom beogradu?Cena je relativno niza nego u drugim teretanama,ali ne znam nikog ko je bio tamo...

8. Posle koliko počinje dejstvo kofeinskih tabletica?

Ако си осјетљив ка' мој брат што му се свијест преврне после 10 минута, онда тако брзо, можда мало и касније, 15,20 минута, зависи од организма до организма.

Kako vas ne mrzi da dižete fatalne težine na ovu vrućinu? To mene interesuje, ajde tipa koji zgib i slično, al svaki dan određenu "grupu mišića", jebavate se džabe. Ako kažete da "volite", ja ću vas izlupati, radite samo zbog riba, nemojte srati.

Ја сам чак појача' тренинг, радим по двије мишићне групе, интезитет на максимум.
    Не постоји та риба на свијет ради које би се тако тренирало.

9. Jel bio neko u teretani u hali sportova na novom beogradu?Cena je relativno niza nego u drugim teretanama,ali ne znam nikog ko je bio tamo...

Koliko je tamo?

10. Ја сам чак појача' тренинг, радим по двије мишићне групе, интезитет на максимум.
    Не постоји та риба на свијет ради које би се тако тренирало.

Ima. Ona sledeća. :)

11. Mislim 1500 mesecno

Ako si student bolje ti je da ideš u La Strada teretanu kod Studenjaka, 1500 je 16 termina npr. Opremljena je i sređena da se usereš, jedina mana što su ovi studentski termini do 16h.

12. Ja za 2000 mesečno imam 5(7') treninga kikboksa, 1 trening na otvorenom (kardio snaga te fore u šumi), 3 puta nedeljno teretanu i sada ubacuju plivanje nedeljom na zatvorenom bazenu.

' Treninzi su večernji, preko leta izbačena dva poslepodnevna termina jer nas je malo dolazilo.

13. Meśa dolazi u Nikšić da tajno sluša Džibonija i u slobodno vrijeme bogohuli.

14. Momcadi, sta je najbolje za grudi? Kojom vezbom se najbolje napreduje, najbrze?

15. Potisak (ravni i kosi) i razvlačenje... po mom mišljenju, da se odmah ogradim... nekako najbolje pogađa...

16. Ma brat moj trazi kaze zakrzlajale mu grudi.

17. Ја сам радио у задње вријеме

Равни потисак са бучицама х4
    Коси потисак са бучицама х4
    Пропадања х4
    Оно укрштање сајлама х4

Мало одмора између, фокус највише што могу на покрет, пропадања понекад ми је неко ноге мало држа' уназад да бих боље мога' да одрадим и тако...

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.