Teret@n@

1. Иначе, ако је неко пратио К1, могао је да примети да је Бадр за врло кратко време од овога
    http://fs102.www.ex.ua/show/10495714/10495714.jpg

постао ово

http://2.bp.blogspot.com/-q9-KK2uy6fc/T_DGPhPrPNI/AAAAAAAANg8/FKLurBWBIOA/s1600/badr+hari.jpg

Тако да је врло могуће да није нечурал, али свеједно ово природним путем може без проблема да се постигне. Једино што ми пада на памет је да је Хари морао да ради тоне и тоне кондиционих тренинга па да је зато морао да посегне за хемијом, није лако убацити толико калорија у себе колико се потроши на тим тренинзима.

2. едино што ми пада на памет је да је Хари морао да ради тоне и тоне кондиционих тренинга па да је зато морао да посегне за хемијом, није лако убацити толико калорија у себе колико се потроши на тим тренинзима.

Hemija misliš steroidi ili suplementi?

3. па хемија маћори, веј протеини и литре и литре кока коле дневно

4. Ovaj Harijev izgled se može postići, malo suplementi, dobar trening, dobra hrana i to je to.

Alisterov je već problem :D

5. suplementi?

Ne zajebavaj lari, nije lako postici tu masu za godinu dana koliko njemu trebalo kada su ti treninzi sa tezinama mozda 20 posto ukupnih treninga.

6. Otkud znam, navikao sam da ljudi obično koriste ,,hemija'' za suplemente jbg.

Većina profi sportista se krka raznim sranjima, u današnje vreme je takav intenzitet da je teško izvodljivo biti svetska klasa ,,nečral''.

7. Moguće je biti nečrl ali ti treba gomila suplementacije, gomila.

Oni imaju sponzorske ugovore sa proizvođačima i dobijaju šta im treba. Naravno, što si više na ljestvici više ćeš i dobijati, oni manje poznati i nepoznati dobijaju tek popuste pri plaćanju, oni na vrhuncu dobijaju besplatno :D

8. I to je tačno. A plus imaju čitav tim ljudi koji im cinculiraju ishranu i programiraju ceo život.

9. Ne znam za vas, ali dodje mi da one babine unuke gazim po lobanji sa er forsom kad mi kazu da su protein i kreatin hemija.

10. pa nije hari bas za tako brzo vreme postao ovakav....na prvoj slici on ima 18 godina, kad je tek pocinjao, a na drugoj ima 27-28 godina...

11. L@ki

Овај изглед као Хари има сваки други циганчић, само у мањој величини, то нико и не примети док се човек не скине го, а таквих ситуација, ако вам је циљ да вас примете, је релативно мало у свакодневно ћивоту, и манекенски и пичкасто. поз воз

Иначе, Бадр има 197цм и 110кг, проценат масти веома мали, мислите да је то баш могуће тек тако, ''натурал''? Уз то је и врхунски спортиста.

Pa jbg, ja sam i konstitucijom kao on, identična visina i težina. Bio aktivni sportista do prije 2 godine, sad zbog posla to zapostavio, pa sad solo nekad posle posla i kući.
    Čuj, niko ne primjeti. Pa kome se dokazujem? To ti ložiona na masu, ono bodi majica poa da steže, da preljeva masa, jebo definiciju, da svi vide lolu zategnutog. E to je seljački, poz voz
    I da moguće je prirodno, jebiga, ne rodi se svako sa istom bogomdanosti za razvijanje svog tijela, nekome manje treba jer već ima neke atribute, dok drugome nema Boga da mu može pomoći. Nekome se brzo primjeti razlika u razvijanju,m dok nekome ne.

Smiješno mi je vidjeti iskompleksirane tipove od 1.6-1.7m koji se bildaju, haha, parodija!

12. badr hari je gradjen bas apolonski, covek ima skoro 2 metra, i izvajan je ko rukom...
    ja da mogu da biram kako bi izgledalo bilo bi to nekih 190cm i ovako vitka i misicava gradja....u svakom slucaju pre to nego da izgledam ko neka krofnica sa kratkim rukicama i da mi je biceps 60cm

13. Не примети нико циганчиће од 70кг у оделу, ако је истом циљ да буде примећен , то јест да буде модел Бадр Хариа. Читаш али не читаш, за кој курац си ме цитирао, шта је смисао твог одговора? Да нам кажеш како си сито као он?

14. ma eno citirao sam ti onaj drugi post

15. Да, баш верујем да јеси. Па добро и да јеси, шта сад?

16. Pa ništa, nego sam gore pisao da je moguće prirodno, pa si osporavao.
    Ne moraš vjerovati, eto to je nemoguće haha
    moram ti se slikati za ptv
    Nemoj sad glavu da ti slomim! lol

17. Ај сад чекамо неког Кевина Леврона да се појави, Харија већ имамо.

18. jebiga, ne znam što ti je krivo
    nismo hobiti pa da je nemoguće

E Kevin je totalno drugo, vještačko, meni odvratno

19. hahaha, kakva faca
    ubio se za izbacivača

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.