Teret@n@

1. Bushido

Шта је било? Опет тражиш да ти дам изговор за твоју шизофренију. Па је л' треба да ти цртам да ја нисам онај дилер из Ћуприје који ти је увалио лошу робу.

Верујем да као сваки интелектуалац пратиш моду и да се облачиш у складу са својим карактером.
    Изволи, павијане!
    http://www.seecult.org/files/ludacke-kosulje-zinovi.jpg

2. Fender odradi propadanja i spreman je za zgibove. Onda brzo ode kod matoraca u nadi da će kresnuti nešto dok su mišići u tonusu. Tru stori.

3. Опет имаш неке инцесоидне снове, павијане. Па шта су ти твоји урадили кад си био мали? Да те није комшија силовао па си такав?

4. Emotivan si. Polako. Nemoj da peniš i balaviš... Nakvasićeš kevinu haljinu. Nećeš posle imati u čemu da gledaš Titanik.

5. http://www.teretanafitnes.com/wp-content/uploads/2014/01/Banana2.jpg
    Изволи банану, павијане. Да те мало дигне, уместо те лоше робе. Само немој да је гураш у дупе. И ољушти је пре јела. Ваљда имаш неку сачувану ганглију да знаш за толико.

6. jebaće vas laki sa tom bananom vezane u luđačku košulju

7. АЈде мрште са теме полако.

8. Smare, jako sam zainteresovan za delovanja autoritativnih likova poput tebe, još od onomad kada sam video tvoj post na nekoj temi o fitnesu. Strah od igle i ti radovi. Zablistao si. Izvini što ti remetim mir u crkvi u kojima umesto ikona stoje ogledala gde se napinje žila kenjara, da bi se nadomestile neke rupe na duši, ali evo neću više da plenim obećavam. Samo nemoj tako oštro molim te, baciću piš u ćega.

9. Retka tema gde se ljudi uzdržavaju od trolovanja i svađa, neka tako i ostane.

10. Nismo imali svađe još od vremena Kuzmana.

11. аххахах лоол

12. Pakao Juga
    Retka tema gde se ljudi uzdržavaju od trolovanja i svađa, neka tako i ostane.

amin...

13. Smare, jako sam zainteresovan za delovanja autoritativnih likova poput tebe, još od onomad kada sam video tvoj post na nekoj temi o fitnesu. Strah od igle i ti radovi. Zablistao si. Izvini što ti remetim mir u crkvi u kojima umesto ikona stoje ogledala gde se napinje žila kenjara, da bi se nadomestile neke rupe na duši, ali evo neću više da plenim obećavam. Samo nemoj tako oštro molim te, baciću piš u ćega.

А не него ћу да гледам како се јебете бананама у гузицу и препуцавате смарачким постовима.
    А то колики је мој ауторитет било ђе не треба да те брине, па ни то бојим ли се ја од игле или не.
    И не знам који курац си доша' на тему ако мислиш да имамо рупе у души и лијечимо комплексе у теретани, онда иди на другу тему ђе су некомплексаши и институције за тебе.

14. А не него ћу да гледам како се јебете бананама у гузицу и препуцавате смарачким постовима.

E ajde ne glumi mi Džimija sa tim otresitim pravedničkim stavovima. Idi pa reguliši spemovanje po svim ostalim temama onda. Batali me tih dvostrukih aršina. Sve moguće su spemovane preko svake mere. Jebu se majke, majke se jebu sa svinjama i ostalo. I to je okej.
    E, ali kad se napravi digresija na temi koja tebe zanima, onda je to problem. Važi što je problem.
    Idi reši spem po drugim temama, umesto što me smaraš zbog tri posta nekom rendom mongoloidu koji daunuje mesecima. Nemoj mene tih priča svega ti.

15. A daj brate, iskuliraj. Ovde se savetujemo kako i šta što se tiče vežbanja. Ne znam otkud vas dva uopšte ovde.

16. E ajde ne glumi mi Džimija sa tim otresitim pravedničkim stavovima. Idi pa reguliši spemovanje po svim ostalim temama onda. Batali me tih dvostrukih aršina. Sve moguće su spemovane preko svake mere. Jebu se majke, majke se jebu sa svinjama i ostalo. I to je okej.
    E, ali kad se napravi digresija na temi koja tebe zanima, onda je to problem. Važi što je problem.
    Idi reši spem po drugim temama, umesto što me smaraš zbog tri posta nekom rendom mongoloidu koji daunuje mesecima. Nemoj mene tih priča svega ti.

Сад ти треба мени да наредиш да идем да рјешавам спем на другим темама и да ти мени одредиш што ћу да радим?
    Јебите мајке на друге теме, јебе ми се, на ову нећете сигурно, ето толико.

17. Сад ти треба мени да наредиш да идем да рјешавам спем на другим темама и да ти мени одредиш што ћу да радим?
    Јебите мајке на друге теме, јебе ми се, на ову нећете сигурно, ето толико.

Ne mogu da ti naredim, jer nećeeš razumeti ni komandu, kao što ne razumeš prethodni post. Očigledno. Samo vežbaj. Poz.

18. Оке је, ја не капирам ништа и нисам довољно развијеног мозга да разумијем команду или пост, супер је све, само да се не спемује ова тема. Поз

19. Smarko dobra fora da se malo ovde dopisujes sa Bushidom pre treninga, kakvi NO reaktori i ostali dizaci energije i fokusa :)

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.