Teret@n@

1. o jebote

@Gamby
    brate smaras, imas tvoje teme Metallica VS Megadeth (Ja-sam-metalac-i-mnogo-sam-kul) pa tamo pisi koliko ti je volja, a ovde ne spamuj

2. Samo snaga, izdržljivost, eksplozivnost!

Od suplemenata me rade magnezijum, cink, selen, omege i astronomske količine vitamina C.
    Sve ostalo što sam probao nije me pogađalo.
    Ne znam šta je pitanju, al' se i ne brinem puno.

Trening maksimalno sat vremena.Duže ne ostajem.Niti ima potrebe.
    Serije za snagu su kratke, eksplozivne, mnogo jače nego za masu ili definiciju i brzo umaraju.
    Sa tegovima završim za cirka 45 minuta te prelazim na neku od kardio sprava.Preferiram bicikl na max opterećenju samo listovima (toliko me otkida da ne mogu do kuće doći bez pauze).

Više volim raditi noge nego gornji dio tijela.

Ako želite štogod pitati, slobodno.

3. Ja dižem iz benča dvesta kila. Baš sam kul.

4. Gamby,iz dana u dan me iznenadjujes koliki debil si u stanju da budes.

5. To si ti ljubomoran što ti ne možeš da digneš dvesta iz benča, a ja mogu.

6. 185 cm, 130 kg, presa 510 (nemam više tegova, jbg...), čučanj 180, sve to sa hronično razjebanim prednjim ukrštenim tako da koljeno bandažiram unutrašnjom gumom od FAP-a.
    Nožna ekstenzija 130kg po nozi, pregibanje bedara 90kg (slabe lože, radim na tome...).
    Kod mene su sve vježbe na 4 serije, broj ponavljanja zavisi od vježbe.
    Nožna ekstenzija i lože po 7 ponavljanja, potisak 5 ponavljanja.
    I zaboravih pomenuti, nije mi cilj jurnjava za što većom kilažom koliko mi je cilj da ove kilaže izbacujem što brže i što jače.
    Dok jednu kilažu ne prostudiram da je mogu uraditi eksplozivno i u brzim serijama-ne mičem se sa nje.

7. Jel nisi malo, hmmm, debeo? :))))

8. Smiješ li na crtu? ;))))

9. @Laki
    Radim i gornje dijelove tijela, normalno.
    Sve u svemu, tipično powerlifterski. :D
    Tučem leđa i benč.
    Sada sam osvrnut da uhvatim 160kg na benču i da popravim lože. Mislim da ću time malo pojačati čučanj.
    Mrtvo dizanje u rumunskom stilu pa dok ne puknu...

10. "Nagruv'o sam u teretani bidžu jer pušim neku mnogo dobru džidžu."

Dobitna kombinacija :)

11. koji sistem je najbolji za eksplozivnost i definiciju? mislim da li je bolje sa tezim kilama, laksim, vise serija manje, brze ili sporije izbacivanje i koje vezbe su najefektivnije? naravno zavisi od coveka do coveka nije za svakog isto ali po vasem misljenju, sta bi predlozili?

necro, been there, done that, vreme je za ozbiljan trening :)

12. Za definiciju, smanjujes tezinu i povecavas broj ponavljanja,
    recimo:
    50 kg, 10x
    45 kg, 14x
    40 kg, 18x
    35 kg, 22x
    55kg, 6x

Barem sam ja tako pre radio, tako mi rece jedan bilder.

13. ма причајте ви шта хоћете,маса је мама...;)

14. Nikada vi nećete biti jaki kao ja. Ja bre dižem dvesta iz benča.

15. gamby, mi znamo da ti postojis

16. Gamby gubi se.

Laki, pa ja se generalno ne forsiram toliko. Radim u principu koliko mogu, nekad masu nekad definiciju, mada po tezinama meni je to manje vise isto. Ja recimo radim za definiciju: 55, 50, 45, 40kg, a kada radim masu radim recimo 45,50,55 kg, a i nije fora da se userem tamo. Uzgred pazim malo i kicmu posto nemam pojas, radim koliko mogu i to je to.
    Sto se tice ishrane uglavnom jedem 2-3x dnevno, uglavnom neki mali dorucak, normalan rucak oko 15h i vecera oko 21h, normalno gricnem i nesto ovako usput.

Kardio ne radim, stalno sam u pokretu 8)
    Pijem alkohol (pivo), pljugam, čadim i sve ostalo sto rade mladi :)

Jebiga tu je i mali pivski stomak, ali nije toliko strasno, vise teretanu gledam kao na neku rekreaciju, nego na nesto ne znam ni ja sad, a i bolje i to nego da kao Gambi ovako trolujem i smaram.

Pozdrav

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.