Teret@n@

1. Ovo ruši onu teoriju da su Kosovari povezani kao nokat i meso. Još samo da Pseto uleti na temu i ispljuje obojicu i to je to.

2. Drogira se jebomajku znao sam

3. Treba ga javno ispljuvati, poniziti. Nije cudo da gubi zadnjih par meseci od kad su krenuli oni natpisi u Engleskoj

4. Eto di su pare od poreza, sve kroz nos provukla nakaza

5. Научници су дошли до открића који је најоптималнији начин припреме протеинског шеика.

http://imgur.com/CyH1qD4

6. Ne radi link broto. Da nije u pitanju Dom Mazeti kad natrpa puna usta pa nalije vodom?

7. Ех доврага! Па то само на другу телесну шупљину лоло.

8. E rece neko da su nabildovani likovi od 170 smesni

9. ja se jednom napio u gradu i bio neki nabildani midžet u diskoteci, zaletio se ja i preskocih njega, pukoh glavom u plafon i onesvjestih se

10. nema sta,kreativno.
    najlakse,a prilicno korisno je ubudziti sipku za zgibove u dovratak.nema potrebe kupovati onu fensi na navrtanje.

11. labo udara li ti kamen u jaja :D

12. ma kakvi da kupujem samo sam odneo sponu od lade nive kod mareta da probusi rupu na glodalici.jedino sto moram da je krijem kad mi dodje neko u goste ali to i nije neko cimanje

13. dva u jedan
    u međuvremenu potapaj kupus sa njim :D

14. armine da znas da udara pomalo.a ovo je istina jednom mi je ispao kamen i pao direktno na pikslu, piksla je normalno prsla cela i ja zgazim na parce stakla, rasecem se duboko, krv lije na sve strane i ja krenem u bolnicu na usivanje i tu upoznam ljubav svog zivota

15. hahahaahahahhahahaa

16. da na hirurgiji upoznam devojku, milena se zove.ona je pala sa merdevina i isekla ruku tad

17. Nek je sa srećom

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.