Teret@n@

1. gađa, mislio sam ti predložiti ali zgibovi su zgibovi

2. Послужиће и ово док за пар месеци не наместим шипку. Видећу како ће функционисати.

А ако не буде функционисало, СКОЧИМИШУ, наравно да ћу да ИДЕМ У ТЕРЕТАНУ. лолололо

3. Predlažem da odmah kreneš, trebaće ti dosta tegova za jednoručno veslanje i slično....

4. Ne znam gdje je post sa ishranom, mrsko mi sad listati detaljno :D

5. Што лераш дечка Скочко :))

Најјаче ми када неко не зна како му се који део тела зове , или када им кажеш да раде неку вежбу , па им још и објасниш како , а они и даље немају контролу над својим телом .... то ме страшно нервира , учио сам млађег буразера да ради чучањ , полудео сам до краја тренинга , не може да се сконцентрише или шта већ да се правилно постави па то ти је ...

А и који ће му мој много тегова за једноручно?Он оће да изгради латисимус , значи да мора да има правилну и контролисану форму , па погоди лепо , још је и почетник може се рећи , више од 22кг њему не треба ..... бучица и 4х5кг плоче

6. Најјаче ми када неко не зна како му се који део тела зове

Брате, очекујеш да сви знају латинске, докторске, називе мишића? Лепеза брате, тако то код мене у селу звали.

још је и почетник може се рећи , више од 22кг њему не треба ..... бучица и 4х5кг плоче

Пре бих рекао пензионер. Да ја скинем мало сала код куће, па ћу да видим шта ми је чинити.

7. Лепеза се зове широки леђни мишић, ако нећете да се бакћете латинским. Мада, израз "лепеза" је сасвим ОК... :)

8. ako imas sipku i nesto tereta veslanje u pretklonu je zakon

9. za citava ledja veslanje u pretklonu, zgibovi i mrtvo dizanje i zdravoo

10. А како се изводе та веслања у претклону?

11. Ако неко већ вежба ред би био да знаш шта вежба , а то је и иначе ствар опште културе.

На па научите

http://www.daviddarling.info/images/muscles_human_body_back.jpg

http://www.daviddarling.info/images/muscles_human_body_front.jpg

12. Хвала Скочко! :)

13. Ако неко већ вежба ред би био да знаш шта вежба , а то је и иначе ствар опште културе.

Slažem se, mada ne bi trebao da budeš tako strog sa ljudima ovde. :D

za citava ledja veslanje u pretklonu, zgibovi i mrtvo dizanje i zdravoo

+1
    Mada, eto ja sam izuzetak što se tiče veslanja u pretklonu. Ma možete me puškom goniti ta vježba (koja pogađa svakog) mene ne pogađa. Ne da ne mogu izolovati latove, već ne mogu dobiti osjećaj ni u jednom mišiću. Bez obzira na ugao koji zauzmem, hvat koji koristim i težinu koju dižem - NIŠTA! Ali zato Thazz natrpa na T-šipku, uski/široki hvat, pa ožeži Mile.

EDIT: Ajde, Laki, ne bilo ti zapoveđeno, okači ovaj sajt sa vježbama na prvu stranu, da se zna više koja vježba je za koju grupu mišića. :)

14. Hteo sam da pitam sta jedete kao obrok posle treninga,mislim konkretno neka jela kao preporuke..i sta jedete za doručak.Pošto su to 2 najvažnija obroka.Hteo bih da nabacim mišićnu masu a da pritom ne nabacim i salo na stomak.Imam 75kg i 185cm.6 posto masti mi je izmereno ali i dalje nemam donje trbušnjake već samo 4 pločice.

15. Pošto su to 2 najvažnija obroka.

+1
    'vako... Ja ti ujutro preda se metim piletine i pirinča. Spremim uveče da imam za ujutro, pošto volim kada je piletina 'ladna. Druga solucija su ti jaja, mada mi ona ne sedaju ujutro. Treća solucija ti mogu biti ovsene + whey. Uglavnom, kombinacija proteinske i UH hrane. Bez masti (čak ni zdrave masti). Posle treninga jedem jaja i pirinać. Ova dva obroka mogu biti similarna, za oba važi pravilo da se ne koriste masti.

16. Doručak - zdjela pahuljica (ovsenih) + pola litre malomasnog mlijeka ili 4 bjelanca, 1 žumance, par kašika susama, sve to u tavi na kašiku maslinovog ulja, kao prilog zelena salata ili neko sezonsko povrće i kašika malomasnog sira ili, po meni najbolja opcija, smoothie od šumskog voća, pisao sam recept nedavno.

17. Jel normalno da decko sa 17 godina dize 300kg iz mrtvog cucnja ?

18. Де нормално ,тај није човек него змај ...

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.