Teret@n@

1. Dobro, de, ovo odvlači u totalni off, sad ja tebe trebam učiti logici pa ti meni replicirati da ispraviš moj krivi navod, bla bla bla, nemam namjeru da nekom objašnjavam išta. Ko nije skontao - nije mu ni bilo suđeno da skonta, jebiga.

Aj ti meni reci, druže moj, pošto si već tako potkovan - kako si radio ta leđa dok si išao u teretanu?

2. Aj ti meni reci, druže moj, pošto si već tako potkovan - kako si radio ta leđa dok si išao u teretanu?

Је л' ти то хоћеш да помогнеш или да продубљујеш расправу?

3. Hoću da pomognem. Zaboravimo raspravu, idemo u dubiozu bez potrebe i sagledavanje moralnih, ličnih, ko zna kakvih stavova, nema potrebe.

4. Треба ми само лепезу да погодим неком вежбом, а да није згиб иза главе односно одговарајућа вежба на лат справи. То је то. Никак'а мудрост друга.

5. Jel mislimo na isti mišić - deltoid? Ili trapez? Šta je dokurca lepeza? :D

6. Skočimiš imaš li sređenu ishranu, ako imaš napiši sve šta jedeš od jutra do mraka, ako ti nije teško ;)

7. Не, не, трапез већ радим, то сам већ установио хД
    А лепеза, (сад бем ли га, сигурно има још неки назив, али моја околина овај корист) ти је онај мишић од лопатица ка бочним трбушњацима, са стране... Ма јебо ти ово, има на тјубу хД
    http://www.youtube.com/watch?v=nq6wJx0-1d0&feature=related

ЕДИТ До изнад бубрега и ових доњих леђних мишића.

8. Meni se čini da si na latisimus mislio, skočimiš aj ako ti neje problem odg :D

9. Да бре! То вного! х)

10. Pa ako imaš ovu spravu radi na njoj a ako nemaš ZGIBOVI, oni široki sa šakom okrenutom od tebe

11. Нис' пратио фабулу монструме, немам ни шипку ни справу, а ни могућност за шипку. х)
    Али небитно је! Сетио сам се (давно беше) вежбе са бућкицом која (ваљда) гађа тај мишић! ВРХ! САД САМ СРЕЋАН! ЈУХУ! х))))
    Хвала људи свакако ;)

12. Podjeli vježbu ?
    I kako to da nemaš šipku, pa u svakoj vukojebini možeš naći šipku za zgibove ?

13. CSmOnstrum
    Skočimiš imaš li sređenu ishranu, ako imaš napiši sve šta jedeš od jutra do mraka, ako ti nije teško ;)

Napisao sam vam nedavno kad je bila riječ o ishrani, čak sam ja i započeo to pitanje, prelistaj temu unazad, veliki je post.

I u koji mišić sad da gledamo? Aj nađi neku sliku pa zaokruži :D

14. da listam 106 stranica, nemo si taki, napiši mi bar otprilike koja je stranica

15. I kako to da nemaš šipku, pa u svakoj vukojebini možeš naći šipku za zgibove ?

Па немам где да турим шипку хД Није проблем наћи је.

Ово је то гоМно.
    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/fb/Latissimus_dorsi_.PNG/250px-Latissimus_dorsi_.PNG

16. Aham, latisimus....

VESLANJE U PRETKLONU, VESLANJE JEDNORUČNIM TEGOM, VESLANJE T ŠIPKOM....

Al ti treba težina.

17. Ево је вежба, НаДаМ се да гађа овај мишић, мислим да га гађа...
    http://www.youtube.com/watch?v=j072nu6Qbg0&feature=grec_index

18. VESLANJE

Ja to napisao odma kad je pitao.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.