Teret@n@

1. Uf, kako bih im ja pokazao čučanj....

sad da krkam gvozdje i cink!

Samo ne pretjeruj, da ne opteretiš bubrege.

2. ja slusam baju malog knindzu
    Xd

3. zazam se sta god samo da je nesto da je nesto brzo

4. Реално, добра мотивациона песма може бити само ако је реп или метал... Иако слушам хаус и електро, то не може уопште да мотивише... Ипак, знам ортака који цепа згибове ко луд кад пусти Саксобит... :)

5. Mnogo dobra stvar http://www.youtube.com/watch?v=vg_VLi79Q9A
    Edit: takodje od Disturbed-meaning of life
    -Liberate
    -three
    -Old friend
    etc.

6. ja rep ne volim, ali i punk je dobar

7. A neki lik je u teretani u koju sam nekad isao kad ostane nas par pustao sebi neka sranja kineska za meditaciju i trenirao uz to

8. nije to to nego ti reklamiras svoju ;)

9. Odradio trening:
    mrtvo dizanje 90 kg, 15 puta, 3 serije, odmor 15 sekundi između serija,
    minut odmora,
    clean'n'jerk sa 60 kg, 15 puta, 3 serije, odmor 15 sekundi,
    minut odmora
    slijeganje ramenima sa 150 kg, 12 puta, 4 serije, 30 sekundi odmor između serija
    2 minute odmora
    slijeganje ramenima bučicama, 35 kg po ruci, 15 puta, 3 serije, 15 sekundi odmor između serija,
    vojničko sa 70 kg, 12 puta, 3 serije, minut odmora između serija,

pa odmora 3 minute,
    HIIT 5 ciklusa, 20 minuta

pa trbušnjaci mješovito (malo kruženja sa ivice klupe, malo kranča, malo opruženim nogama, ukupno oko 300)

i tu sam umro.
    Laganoze jelo poslije dinstana junetina i integralna riža, zaboravio sam posoliti dok sam kuvao pa je to ispalo na obrok za čiraše na gerijatriji.
    Večeras na trčanje....

10. Алал ти вера Скочко!

11. Скочко , ти то скидаш килажу ? Спремаш се за неки меч , џудо ,БЏЏ ?

12. Skidam kilažu i nabijam kondiciju, imam još jedan turnir pred kraj mjeseca, valja se spremiti.

13. Ja zadrzim 2 sec kad radim sleganje ramenima.Obicno radim 3 serije po 15 ali spojim sa lateral raises...

14. http://www.youtube.com/watch?v=Fq3QmtV8vT0

Ова је добра , бар за мене , док се припремаш за лифт , посебно мртво или набачај , оне задње серије , и кад крене почетак ТРЗАЈ!НАБАЧАЈ!ПРЕС!

15. Sad nosijo neku plinsku pec od babe i dede do mene ima nekih 50 metara razdaljine ne mogu vam opisati kako su mi se dobro aktivirali mislici ledja i ramena. Da me nije sramota komsija odradio bih neke 4 serije mozdai uradim to veceras oko 3-4 tad svi spavaju samo ce biti problem ako me neko vidi kako nosim pec u 3 ujutru gore dole niz ulicu...

16. Ја одрадио чучањ данас , потом преса па добро јутро , класика.

17. Ako bi neko mogao da mi napise dobar program za nabacivanje misicne mase. 3-4 dana nedeljno u teretani.ili da ostavi neki dobar link bio bih mu zahvalan :)

18. Na eurosportu imate dizače tegova, ide uživo, teškaši, upratite tehnički najpravilnije mrtvo dizanje koje se može vidjeti.

19. Сем положаја руку , сигурно нећеш у мртвом да користиш овако широк хват ка за snatch ....

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.