Teret@n@

1. nisu oni toliko povoljni koliko ja nemam para

2. Ima onih kanturača od 5 kila, ću kupim jednu, dovoljno za godinu dana lel

3. lol kolko dobra fora kada ti pošalju u džaku
    staviš taj džak u džak od cementa i nosiš u teretanu lolo

4. Гле'ај јој квад, већи но мој пет пута јебем је у главу :Д

Него, чекају ме моје 200 грама бијелог и 250 пиринча, поздрав :Д

5. Добар је говече, ал мора доста да поради на ложи, кваду, листовима и подлактици.
    https://www.facebook.com/video.php?v=1006751402673508&set=vb.230234986991824&type=2&theater

6. Тај трип са проласцима кроз врата сам и ја једно време имао :О

7. А да видиш овога што држи теретану кад почне онако, таман ка овај на онај паркинг, по уре улази на врата и онда ка' оно једва уђе, али добро, срећом се спрда :Д

8. Jel mi se isplati da se jebavam sa ceradom, seckam krpe i da sam pravim dzak za udaranje ili je bolja opcija da kupim dzak?

9. Pa i mislio sam da vidim preko limunda, kupinda.

10. Ако имаш баш добру цераду и баш добро можеш да одрадиш то, што да не, јес' да је јебада, али ће ти бит' квалитетан, али да сам ја, вјероватно бих да' те 25 еура и не бих се јебава' с тим :)

11. aj mi reči da si sad is kreveta?

12. Pa i mene mrzi da se jebavam oko toga nego gledah u radnjama i bolji su oko 5000 a ovo preko neta nisam siguran dal valja čemu al verovatno cu kupiti.

13. Možda prvo da probaš to samostalno ako imaš sve već za džabe, te cerade i to. Ako ne ide onda kupiš.

14. aj mi reči da si sad is kreveta?

Овога момента :Д

Pa i mene mrzi da se jebavam oko toga nego gledah u radnjama i bolji su oko 5000 a ovo preko neta nisam siguran dal valja čemu al verovatno cu kupiti.

Е то већ не знам, провјери преко некога :)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.