Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Teže je pobediti u ovoj igri no što mi se na početku učinilo.
meni nije teško, ja sam uvek poslednji:))
nisi..ja sam posljednji...ne mohikanac već pobjednik..
šta reče
a
hmmm,ajd ja ću biti dobri zeka pa ću te malčice pustiti da ti kao nešto malo vodiš, jer moram da idem
ali , vratiću se ja, hmmm(mrdam brcima)
hmmmm...+..
+?
+ zbog hmmm-odlaska jer tako ja lakše POBJEĐUJEM..:-)
čekaj malo, ja sam još tu
ali nisi posljednji zeko..
vidiš da jesam, kako nisam
nisi..
Hvala vam što mi pravite društvo, dok čekamo da me proglase za pobednika.
Rizikovaću da me banuju zbog spama, no, može li mi neko objasniti pravila ove igre? :)
pravilo ove igre je da sam ja pobednik ovde, nego imam puno društva i oni hoće da me smaknu, pojedini čak i da me stave u gulaš, ali ja se čvrsto držim i ne dam se.
ja sam ZEKA POBEDNIK , sad sam umoran ps čestitajte mi malo kasnije:))
Zeko cestitam....na drugom mjestu...
hmm, ti tamo nemo smetaš, sad ću ti dam nešto da ćutiš
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ok-Vpza1VUdVGM:http://www.chipolino.rs/temp/showimage.php/200x/big_hippo_bottles.jpg
@slavko88
pravila su vrlo jasna
Dioklecijan-zlatna medalja
Zeko-srebro
RD-bronza
to ti je to..
hmm, gde se zagubi ona cucla, ovaj mali puno priča