Ko poslednji - pobednik II

1. Celt, ajd vrati joj pobedu, i pusti mene da pobedim ovde :)

2. placko jedan.
    obrisao sam

3. ko kaže da suzama ne može da se postigne ono što se želi - grdno se vara.
    u potpisu, razmaženo derište :D

4. pravite račun bez krčmara...

5. Nisi ni ti bolji :)))

6. Dok se dvoje(ica) svađaju...RD pobednik!

7. Nemoj da mi kvariš sreću!

8. ali, zar ti nisi srećan kad je zeka ovako sit i zadovoljan? u tome treba da leži tvoja sreća...

9. Nisam od onih koji se više raduju tuđoj sreći no svojoj.

10. pa dobro ako je tako, ti onda budi tužan.
    a mogao si da budeš tako srećan...

11. Biću srećan i ako ti pobediš, ali još više ako ja stignem poslednji na cilj.

12. hehe, ne možeš ti sa mnom, znaš, ja se bojim da me ti ne pojedeš, puno si veliki i onda moram da , i trčim i trčim i trčim...uh, sad sam daleko

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.