Lično pitanje: Srednja škola

1. Vule moj drug iz vojne gimnazije ti je porucio da predhodno odseces onu stvar,pa da se posle upises!:D

2. Sad sam se setio :) ... Ladno je moj drug iz srednje na akademiji.Kaze da traze disciplinu,ne rece sve u detalje,vise prica kako se obeznanjuje svakog vikenda po diskotekama i splavovima do 5,6 ujutru.....
    toliko o disciplini :)
    Kad smo vec kod discipline,Dudi Ivkovicu su ,kada je bio trener CSKA,dovodili pitomce sa moskovske vojne akademije da im pokaze sta je to disciplina,pa ti sad vidi......

3. Ma sve su to djavoli.Otisla sam sa drugaricama u vojni dom.Mislila sam da tamo idu fini momci!Ma gde fini!
    Jedna moja drugarica se izlajala i rekla da znam da pevam i oni su poludeli i terali me da pevam citavo vece!To je skakalo,vristalo,lomilo!
    Ludnica!
    Al moram priznati da mi je bilo lepo s njima i njima sa mnom!

4. i onda je mrmot....

5. Vule , teško je samo u prve dve godine V.Gimnazije, posle sve ide lakše. Stvarno je disciplina velika, ali posle se toliko izveštiš da sa lakoćom bežiš u grad , na vikend, a vrhunac svega je uvodjenje ribe u internatske sobe... Sve u svemu životna škola u kojoj stičeš ortake do groba. Jednostavno ako štrčiš odpadaš, jer sam ne možeš. Medjutim ako se uortačiš , par ljudi može da "pokriva " nekog na svim kontrolama i prozivkama...

6. Vule, a jesi li razmisljao o Legiji stranaca?

7. Ја мислим да не треба ни да размишљаш о Средњој школи.
    Мислим да треба да направиш велики, ружичасти балон, напуниш га потребштинама (нисам сигуран како се пише) и живиш у ваздуху. Тако ћеш одмах пропустити обавезан сусрет са бујицом комплексаша од ученика које ћеш срести током школовања и које нећеш моћи да избегнеш.

8. Potrepštine, JTU :)

9. Хвала мафине :)

10. upisi hemijsku vule :) ta je najbolja...

11. Evo mog saveta, posto sam nedavno upisao srednju skolu. Treba dooobro da se raspitas sa ljudima koji su vec upisali sta god ti zelis da upises. Ja sam se isto neko vreme palio na vojsku i hteo da upisem vojnu ali me to proslo brzo. U vojsci ti nece biti lepo. Dobra stvar je sto si u internatu daleko od roditelja. Taj dom za ucenike imas i za neke druge skole. Društvo će ti biti dosta važno kakvo je. to je sve sto sad mogu da smislim

12. Vule, mora li ta vojska?

13. http://www.youtube.com/watch?v=Q-H6IlKq6Ag&NR=1

Vule ovo su ubacili VOGI jevci...Eto ti deo obuke...Ovo je iz učionica i sa tereana Vojne Gimnazije...

14. A možeš da dobiješ i "Svinjski grip"...Koliko sam čuo 3 slučaja tog gripa se javila u Vojnoj Gimnaziji...Vešeras na vestima bilo...

15. hehehe, jos jednom hvala svima sto ucestvuju na ovom temi i samim tim mi pomazu... Mene volja jos nije prosla, ovih dana idem u socijalno da uradim onaj test orijentacije, valjda se tako zove, pa da vidim da li sam za to, ja cu verovatno bez obzira na to konkurisati al da vidim i to...

16. Možeš i ovde : Dom zdravlja Palilula (ako si iz Beograda).
    Zdravstvena stanica u ulici Vojvode Vuka , tel 2766-855.
    Moj sin je bio tamo (vrlo sam zadovoljna), postupak traje dan-dva (dobićeš opravdanje).
    Uz profesionalnu orijentaciju imaćeš i lekarsko uverenje za upis u srednju školu!!!

17. Tri godine kasnije - jesi je upisao?

18. I šta upisa dečko na kraju?

19. Ja sam čuo da su ga ufatili šiptari na granici kada su vodili pitomce da vide kako ne treba voditi rat.

20. Meni je ćale još davno dok sam bio klinac rekao
    ''Sine, zbog dve stvari bi te istukao i oterao od kuće...ako si peder i ako hoćeš da kreneš mojim stopama''. Krvav je to posao, i nimalo cenjen, što od strane države što od strane nekih pacijenata koji malo malo pa znaju da kažu ''pičke oficirske iskompleksirane, izdrkavaju se, a ne radi bukvalno ništa itd''....a beda su da ne mogu biti veća, znam iz ličnog iskustva. Nadam se da nisi upisao.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.