U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Upisao gimnaziju, obicnu :)
Bio sam u BG-u 3 dana na testovima, prosao ladnjaka sve osim matematike na kojoj nisam imao mnogo poena. Svejedno na zavrsnom razgovoru sa psihologom rekao sam da odustajem. Nisam ja to tako zamisljao, ceo sprat koristi wc sa cucavcima i 3 tus kabine sa po 4 tusa od koja 2 radi :) U 10 u krevet, neka hvala.
U je... Bolje onda što nisi to upisao. Ostavi mučenje za fakultet ;)
Tu bi ti jedino žensko bila brkata čistačica tuš kabina =D
EKONOMSKA KEVA, PICKE KO SALATE
Ma kakva ekonomska, i ovde ima picke ko salate :)
svuda bre ima pički sem u elekro smerovima, te iz ekonomskih me nerviraju samo tako, ove moje iz mašinske slabo gledam, al medicinska škola gruva!
EKONOMSKA KEVA, PICKE KO SALATE
Ma kakva ekonomska, i ovde ima picke ko salate :)
Још само да дође Рале96, па да Џими прави нову верзију овог постера:
http://vukajlija.com/var/products/posters/201001/1624/jebacke-rasprave.jpg?1301801102
eee tad je Vule imao 14 godina :)
U jebote, ja sam ladno pre pedgodina upiso srednju. Što znači da bih za nekih pola godina morao da jebem Ciganku ponovo. Već sad osećam da mi bledi talija. Ne mogu oko nule da pogodim, a kamoli orfanelu.
hahahaha
Nije bree, pre šes, koji sam debil. Ček bre, Vule, zar '95. ne bi trebalo da je sad druga godina? Zašto nas jebeš, dechko?!
Krecem u drugu u septembru,
To neka nova moda da nakon svake završene godine upisuješ školu ponovo ili šta?
Zajebavas me malo a? :)
Zašto nekropostujete decxko?!
Aaaa, nisam vido da im ti odgovaraš. Pomislio, hvališ se što si ove godine upisao gimnaziju. Koji sam debil, lolo
I ja sam u gimnaziju Vukašine,ali zato što nijesam imala šta drugo. Opcije su bile medicinska ili gimnazija i ja odoh u gimnaziju i ne kajem se.
Ima vremena za kajanje... lololo
Što,čoče?
Ma zajebavam se ja... gimnazije ne volem jer učiš ko konj, a za to na kraju dobiješ jedan veliki kurac, makar u mom gradu. a još su svi retardi i cure misle da su originalne ako nose starke, koje koštaju boga oca, a nisu ni za šta jer se sjebu dok uđeš u kola.
Ne sprdaj se.:) Za jedne air max,možeš troje starki da kupiš.