![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Ево и ја потврђујем јер верујем Смарку...
I ti, Gambi? Pa ja mislim da sad definitivno nema šta više da se kaže, stvarno :) Inače, videla sam te juče u Loli na ručku, ali nisam uspela da se probijem kroz gužvu da ti se javim , izgubila bih red i čekala još pola sata, ako me razumeš :)
Е јебига. :)
Šta bre elativi, kako to tako od jednom?:D
Iskreno, nemam pojma šta si dalje pisao, mrzi me da čitam.
Kada se naljutiš na nekog, to je onda metaforički smisao, svaki pridev u metaforičkom smislu može imati komparativ (pr. Džoni je mrtviji za mene od Nikole jer mi je Džoni otrsio ribu, a Nikola mi je zab'o 200 kinti).
Inače samo opisni pridevi mogu imati normativnu komparaciju. Sve drugačije odstupa od norme, stoga je i gramatički nepravilno. :)
Fizički, ne mo'š bit' mrtviji, il' si mrtav il' si živ, nemaš ništa šurnaesto.
'Bem te luda, radiš li ti šta na tom Filološkom? :)
А шта су друго мртав, бос, бео и го, ако не описни придеви?
To su anatomski. :)
Па, како то? Не бива. Аман, каква је то анализа постова без читања? :)
Закључај бре, ја сам потрдио, људи потврдили моју потврду, сви смо потврдили и ето.
Тема потврђена, потврђенија, најпотврђенија. трт
Ишчитах пропуштено, замал думрем! :')
Једна од добријих тема у последње време.
Džimi, sve da te priupitam pa zaboravim. Da ne tražim da citiram sa postova ali pročitah u jednom postu da si radio na uređivanju rečnika, a u drugom da gramatiku još nisi položio, pa ko rekoh napredan ovaj stident uređuje rečnike a ni gramatiku nije položio. Jesi li stvarno toliko napredan?
Не постоји предмет ''граматика'' на мом смеру. Граматика се обрађује кроз низ језичких предмета, а које сам све положио из цуга. Погрешно си прочитао, јер су ми преостали испити из књижевности. ;)
А чак и да нисам нешто из језика положио, имао сам срећу да се запослим у фирми којој није битно шта си положио од испита (јер вероватно знају како се на нашим факултетима полажу испити), већ шта умеш да урадиш за њих и колико си способан.
dobro, ne ljuti se samo mi malo bilo nelogično. objasnio.
Ko се љути, мори! Taман работа. :)
ahahahaa
gde si pokupio ovo?
Ja.... Al se nacitah sunce ti jebem ! Al hvala... I sad se i ne mogu sjetit zasto mi je ovo uopste bilo potrebno, al zabij mu.
Džimi, hajd' sad, ne mogu da čitam tvoje eseje o'đe... Plaši me da ću biti vlažan k'o Kongo u periodu monsuna... :)
a ja, znači mrtva, mrtvija, najmrtvija od smijeha čitajući ovo :)
a i naučih po nešto :)
Тако кажу у мом селу. :)
Ајде, ајде, продуваш мало вентиле.
Ајде, ајде, продуваш мало вентиле.
Дакле, и најбенигнија тема о језику може се развити у овом правцу. :)