Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Kakav je?
Igrao sam ga do prosle godine... mada sumnjam da i dalje ima igraca na serverima, ali ako bude bilo jos zainteresovanih, ja sam za.
Sacam skino Bioshock Infinite. Tripuozna pucačina, jebeš mi mater. A dobra je.
што је најбоље код бајошока инфинити, има ПРЕДОБАР енџин, фурам неки медијум-лоу без да сецка на мојој машини из 2008.
Samo isključiš senke totalno. Odma' dobiješ na fps-u.
Ja ga pičim na neki medium-high.
Skidam Far Cry 3 - Blood Dragon. Čisto zato što mi se dopala original trojka.
Nikako novi Bioshock da nabavim...
Meni se taj Far Cry 3 - Blood Dragon nije nesto svideo...
Kakvi su bolesni umovi napravili ovaj Bajošok, jebemimater.
contract wars na kongregate
FIFA 11
Ako nekog zanima objasnjenje Bishock Infinite-a rado bih objasnjavao. Pres'o sam ga i premocna igra, iako nikad nisam bio fan serijala, i zamalo i da ne odigram igru.
A sada, evo bas pre nekoliko dana sam presao The Last of Us i mogu reci da je definitivno jedna od najboljih igara u poslednjih nekoliko godina (uz ovaj Bioshock Infinite mozda igra sa najboljom pricom ove godine, i totalno nepredvidivom). Junaci su zaista simpaticni i lako ih je zavoleti, Ellie je najbolji AI ikada napravljen u nekoj igri. Muzika je odlicna i tako dalje. Toplo preporucujem svima da odigraju, snadjite se ljudi nekako, igra je zaista vredna sve paznje- remek delo. Ima ps3 da se iznajmi sada za male pare i igra isto tako da se nabavi, a u krajnoj liniji pozajmite od nekog.
Takodje zaludjujem se sa God of War Ascensionom, zanimljiva igra skroz
Odigrao sam skoro svaku igru vrednu paznje ove godine (osim sto nisam igrao Deadpoola i Company oh Heroes 2, mrzelo me da skidam) i evo sada cekam ovaj novi Splinter Cell
I jos jedno, ako neko igra Battlefield 3 mp (orginal igra) javite mi se :)
http://i.imgur.com/2cMpOFR.png
od svega po malo dok se ceka gta 5.
Igram tenkove, pomalo.
Kakav je taj novi hitmen?
Ко оће дигра Бетлфилд нек ми се јави у пвт да му дам упуцтва. Поздрав!
minesweeper :P
Školjko ja sam ga prešao 3 puta do sada, vrlo zarazan, moja preporuka da ga odigraš.
Za sada igram world of tanks aktivno, skidam DC universe online. I čekam War Thunder da doda tenkove u igru, pa ako mi se to više svidi WoT ide u penziju kod mene.
Dobar je Hitman Absolution, zanimljiv gameplay, dosta raznovrsnog oruzja itd. Da postoji i kreacija sopstvenih nivoa, mada nisam to radio
Deo pre Absolutiona sam presao za 5 sati, smor
Peglam laru kroft anniversary, nije lose
http://i.imgur.com/2cMpOFR.png
Hogs of war <3