Šta igrate trenutno?

1. lotr onlajn ajde neko ako oce

Kakav je?

Могли бисмо да се организујемо Бетлфилд 2 мултиплејер, а?

Igrao sam ga do prosle godine... mada sumnjam da i dalje ima igraca na serverima, ali ako bude bilo jos zainteresovanih, ja sam za.

2. Sacam skino Bioshock Infinite. Tripuozna pucačina, jebeš mi mater. A dobra je.

3. што је најбоље код бајошока инфинити, има ПРЕДОБАР енџин, фурам неки медијум-лоу без да сецка на мојој машини из 2008.

4. Samo isključiš senke totalno. Odma' dobiješ na fps-u.
    Ja ga pičim na neki medium-high.

5. Skidam Far Cry 3 - Blood Dragon. Čisto zato što mi se dopala original trojka.
    Nikako novi Bioshock da nabavim...

6. Meni se taj Far Cry 3 - Blood Dragon nije nesto svideo...

7. Kakvi su bolesni umovi napravili ovaj Bajošok, jebemimater.

8. contract wars na kongregate

9. Ako nekog zanima objasnjenje Bishock Infinite-a rado bih objasnjavao. Pres'o sam ga i premocna igra, iako nikad nisam bio fan serijala, i zamalo i da ne odigram igru.

A sada, evo bas pre nekoliko dana sam presao The Last of Us i mogu reci da je definitivno jedna od najboljih igara u poslednjih nekoliko godina (uz ovaj Bioshock Infinite mozda igra sa najboljom pricom ove godine, i totalno nepredvidivom). Junaci su zaista simpaticni i lako ih je zavoleti, Ellie je najbolji AI ikada napravljen u nekoj igri. Muzika je odlicna i tako dalje. Toplo preporucujem svima da odigraju, snadjite se ljudi nekako, igra je zaista vredna sve paznje- remek delo. Ima ps3 da se iznajmi sada za male pare i igra isto tako da se nabavi, a u krajnoj liniji pozajmite od nekog.

Takodje zaludjujem se sa God of War Ascensionom, zanimljiva igra skroz
    Odigrao sam skoro svaku igru vrednu paznje ove godine (osim sto nisam igrao Deadpoola i Company oh Heroes 2, mrzelo me da skidam) i evo sada cekam ovaj novi Splinter Cell

I jos jedno, ako neko igra Battlefield 3 mp (orginal igra) javite mi se :)

10. Igram tenkove, pomalo.

11. Kakav je taj novi hitmen?

12. Ко оће дигра Бетлфилд нек ми се јави у пвт да му дам упуцтва. Поздрав!

13. Školjko ja sam ga prešao 3 puta do sada, vrlo zarazan, moja preporuka da ga odigraš.

Za sada igram world of tanks aktivno, skidam DC universe online. I čekam War Thunder da doda tenkove u igru, pa ako mi se to više svidi WoT ide u penziju kod mene.

14. Dobar je Hitman Absolution, zanimljiv gameplay, dosta raznovrsnog oruzja itd. Da postoji i kreacija sopstvenih nivoa, mada nisam to radio

15. Deo pre Absolutiona sam presao za 5 sati, smor

16. Peglam laru kroft anniversary, nije lose

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.